( (

Selçuklu Belediyesi'nden Vatandaşlara HatırlatmaYapılandırmada Son Başvuru 1 Şubat

Bölge 24.01.2021 - 18:05, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Selçuklu Belediyesi'nden Vatandaşlara HatırlatmaYapılandırmada Son Başvuru 1 Şubat

Selçuklu Belediyesi tarafından yapılandırmaya son başvuru tarihinin 01 Şubat'ta sona ereceği duyurusu yapıldı.
Selçuklu Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi borcu bulunan gerçek ve tüzel kişilerin borçları için yeniden yapılandırma işlemleri devam ediyor. 1 Şubat'ta sona erecek başvurularla ilgili vatandaşlara yapılandırma işlemlerini son güne bırakmamaları çağrısında bulunuldu.   Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren vergi ve ceza borçlarına yapılandırma 01 Şubat'ta sona eriyor.  7256 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Kanunu kapsamında;  ev, işyeri, arsa, arazilere ait Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam ve Eğlence Vergileri borcu olan tüm gerçek ve tüzel kişiler, borçlarını yeniden yapılandırabiliyorlar. Yapılandırmadan yararlanmak isteyen vatandaşların 01 Şubat 2021 tarihine kadar başvuruda bulunmaları gerekiyor. Borcu olan mükelleflerin yapılandırmadan faydalanmak için Selçuklu Belediyesi Emlak Servisine bizzat gelerek ya da https://tahsilat.selcuklu.bel.tr e-Belediye adresinden yapabilecekleri belirtildi. İnternet başvurularında mükelleflere geri dönüş yapılıp, işlemlerin tamamlandığına ilişkin e-posta gelmeden ödeme yapmamaları konusunda uyarıda bulunuldu. Mükelleflere işlemlerini son güne bırakmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Son başvuru tarihi 01 Şubat 2021 Konuyla ilgili olarak şu açıklamalara yer verildi; “7256 sayılı kanun kapsamında vatandaşlar 01 Şubat 2021 tarihine kadar Emlak ve Çevre Temizlik, İlan Reklam ve Eğlence Vergisi borçlarını yapılandırılabilecek ve ilk taksit ödemesi 1 Mart 2021 tarihine kadar uzatıldı. Gecikme zammı ve faiz borçları silinerek yapılandırma işlemi gerçekleştirilecek. Vatandaşlar borçlarını peşin ya da iki ayda bir ödemek koşuluyla 6-9-12-18 ay taksitler halinde ödeme yapabilecekler. Ödemeler Dünyanın her yerinden https://ebelediye.selcuklu.bel.tr üzerinden ‘Hızlı Ödeme’ linkinden kredi kartıyla, Türkiye'nin her yerindeki PTT Şubelerinden, T.C. Ziraat Bankası TR18 0001 0020 8736 9948 1550 52 nolu IBAN hesabına, Mükellef sicil numarası ile Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halk Bankası şubelerine (havale ücreti ödemeden), Ziraat Bankası ve Halk Bankası ATM cihazlarına, Selçuklu Belediyesi Hizmet Binasında bulunan veznelere yapılabilir.”
Selçuklu Belediyesi tarafından yapılandırmaya son başvuru tarihinin 01 Şubat'ta sona ereceği duyurusu yapıldı.

Selçuklu Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi borcu bulunan gerçek ve tüzel kişilerin borçları için yeniden yapılandırma işlemleri devam ediyor. 1 Şubat'ta sona erecek başvurularla ilgili vatandaşlara yapılandırma işlemlerini son güne bırakmamaları çağrısında bulunuldu.

 

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren vergi ve ceza borçlarına yapılandırma 01 Şubat'ta sona eriyor.  7256 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Kanunu kapsamında;  ev, işyeri, arsa, arazilere ait Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam ve Eğlence Vergileri borcu olan tüm gerçek ve tüzel kişiler, borçlarını yeniden yapılandırabiliyorlar. Yapılandırmadan yararlanmak isteyen vatandaşların 01 Şubat 2021 tarihine kadar başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Borcu olan mükelleflerin yapılandırmadan faydalanmak için Selçuklu Belediyesi Emlak Servisine bizzat gelerek ya da https://tahsilat.selcuklu.bel.tr e-Belediye adresinden yapabilecekleri belirtildi. İnternet başvurularında mükelleflere geri dönüş yapılıp, işlemlerin tamamlandığına ilişkin e-posta gelmeden ödeme yapmamaları konusunda uyarıda bulunuldu. Mükelleflere işlemlerini son güne bırakmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Son başvuru tarihi 01 Şubat 2021

Konuyla ilgili olarak şu açıklamalara yer verildi; “7256 sayılı kanun kapsamında vatandaşlar 01 Şubat 2021 tarihine kadar Emlak ve Çevre Temizlik, İlan Reklam ve Eğlence Vergisi borçlarını yapılandırılabilecek ve ilk taksit ödemesi 1 Mart 2021 tarihine kadar uzatıldı. Gecikme zammı ve faiz borçları silinerek yapılandırma işlemi gerçekleştirilecek. Vatandaşlar borçlarını peşin ya da iki ayda bir ödemek koşuluyla 6-9-12-18 ay taksitler halinde ödeme yapabilecekler. Ödemeler Dünyanın her yerinden https://ebelediye.selcuklu.bel.tr üzerinden ‘Hızlı Ödeme’ linkinden kredi kartıyla, Türkiye'nin her yerindeki PTT Şubelerinden, T.C. Ziraat Bankası TR18 0001 0020 8736 9948 1550 52 nolu IBAN hesabına, Mükellef sicil numarası ile Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halk Bankası şubelerine (havale ücreti ödemeden), Ziraat Bankası ve Halk Bankası ATM cihazlarına, Selçuklu Belediyesi Hizmet Binasında bulunan veznelere yapılabilir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (