( (

Şehir’de Ödül Töreni

Eğitim 24.09.2020 - 14:29, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Şehir’de Ödül Töreni

Yetiştirdiği iyi insanlarla ve kazandığı akademik başarılarla eğitim dünyasına damga vuran Şehir Koleji’nde bugün dil ve eşit ağırlık alanlarında YKS Türkiye derecesi alan öğrenciler için görkemli bir ödül töreni düzenlendi.
Lise öğrenimlerini başından sonuna kadar Şehir Koleji’nde devam ettirerek bu okulda mezuniyet heyecanı yaşayan ve dil alanında YKS Türkiye 11. si olan Zehra Nur Aslaner ile eşit ağırlık alanında YKS Türkiye 25. si olan Semih Mert Yorul, Şehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ömer Faruk İyibildiren tarafından kendilerine takdim edilen büyük ödülü ve Şehir Koleji Genel Müdürü Sayın Danyal Süzgün tarafından verilen mezuniyet sertifikalarını aldılar.   Törende konuşma yapan Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Sayın Rahim Çimen, Konya 1. si olan ve Türkiye dereceleri elde eden öğrencileri ve onları yetiştiren velileriyle onlara dört yıl boyunca emek veren öğretmenleri tebrik ederek, ‘‘Satılık veya satın alınan bir başarı değil tamamen emek vererek özveriyle, samimiyetle yetiştirdiğimiz öğrenciler hem bu şehrin hem de bu ülkenin gururu olmuşlardır.’’ ifadelerini kullandı.   Ödülleri takdim eden Şehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk İyibildiren ise yaptığı duygusal konuşmada, ‘‘Yıllar önce bir hayalle başlayıp bugün bu şehrin ve ülkenin geleceği olan gençliği başarılarla dolu bir geleceğe uğurlamanın haklı mutluluğunu yaşıyor, ödüllerden önce öğrencilerimize gönül vermenin, onlara inanmanın ve bugün bu tarihi başarıları almanın sevincini ailelerimizle, öğretmenlerimizle ve kıymetli velilerimizle paylaşıyoruz.’’ dedi.   Törenin ardından röportaj veren Konya birincileri başarılarında büyük pay sahip olan ve pandemi sürecinde dahi kendilerini bir an olsun yalnız bırakmaya Şehir Koleji yöneticilerine ve öğretmenlerine teşekkür ettiler. Ardından öğretmenleri ve aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.   Kaliteli eğitimin ve gelenek haline gelen başarıların öncüsü olarak milletimizi aydınlık yarınlara taşıyan Şehir Koleji, yeni dereceler elde etmeye ve unutulmaz hikayeler yazmaya devam edecek.  
Yetiştirdiği iyi insanlarla ve kazandığı akademik başarılarla eğitim dünyasına damga vuran Şehir Koleji’nde bugün dil ve eşit ağırlık alanlarında YKS Türkiye derecesi alan öğrenciler için görkemli bir ödül töreni düzenlendi.

Lise öğrenimlerini başından sonuna kadar Şehir Koleji’nde devam ettirerek bu okulda mezuniyet heyecanı yaşayan ve dil alanında YKS Türkiye 11. si olan Zehra Nur Aslaner ile eşit ağırlık alanında YKS Türkiye 25. si olan Semih Mert Yorul, Şehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ömer Faruk İyibildiren tarafından kendilerine takdim edilen büyük ödülü ve Şehir Koleji Genel Müdürü Sayın Danyal Süzgün tarafından verilen mezuniyet sertifikalarını aldılar.

 

Törende konuşma yapan Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Sayın Rahim Çimen, Konya 1. si olan ve Türkiye dereceleri elde eden öğrencileri ve onları yetiştiren velileriyle onlara dört yıl boyunca emek veren öğretmenleri tebrik ederek, ‘‘Satılık veya satın alınan bir başarı değil tamamen emek vererek özveriyle, samimiyetle yetiştirdiğimiz öğrenciler hem bu şehrin hem de bu ülkenin gururu olmuşlardır.’’ ifadelerini kullandı.

 

Ödülleri takdim eden Şehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk İyibildiren ise yaptığı duygusal konuşmada, ‘‘Yıllar önce bir hayalle başlayıp bugün bu şehrin ve ülkenin geleceği olan gençliği başarılarla dolu bir geleceğe uğurlamanın haklı mutluluğunu yaşıyor, ödüllerden önce öğrencilerimize gönül vermenin, onlara inanmanın ve bugün bu tarihi başarıları almanın sevincini ailelerimizle, öğretmenlerimizle ve kıymetli velilerimizle paylaşıyoruz.’’ dedi.

 

Törenin ardından röportaj veren Konya birincileri başarılarında büyük pay sahip olan ve pandemi sürecinde dahi kendilerini bir an olsun yalnız bırakmaya Şehir Koleji yöneticilerine ve öğretmenlerine teşekkür ettiler. Ardından öğretmenleri ve aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Kaliteli eğitimin ve gelenek haline gelen başarıların öncüsü olarak milletimizi aydınlık yarınlara taşıyan Şehir Koleji, yeni dereceler elde etmeye ve unutulmaz hikayeler yazmaya devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (