( (

Seçgin: Kırmızı Çizgimiz Terör ve Şiddettir

Gündem 27.06.2022 - 16:43, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Seçgin: Kırmızı Çizgimiz Terör ve Şiddettir

Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya İl Başkanı Osman Seçgin, yayımladığı yazılı açıklama ile gündemi değerlendirdi. Orman yakanlar için daha ağır cezalar uygulanması gerektiğini belirten Seçgin, “Yaz aylarının gelmesi ve sıcaklıkların artması ile dünyada ve Türkiye'de orman yangınları baş gösteriyor.
Geçtiğimiz yıl orman yangınları dolayısıyla büyük acı ve kayıplar yaşadık. Bu sene de ilk büyük yangın diyebileceğimiz Muğla Marmaris ve Dalaman'da yaşadık. Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü ve orman işçileri ve bölge halkı elindeki imkanlar ile orman yangınlarına müdahale ettiler ve şu anda uçaklar, helikopter ve arasözler ile yapılan yangını söndürme çalışmaları sonuç verdi ve insan eli ile çıkartılan bu yangın söndürüldü. Büyük bir gayretle çaba gösteren herkese teşekkür ediyorum. Muğla'ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" diye konuştu.   KIRMIZI ÇİZGİMİZ TERÖR VE ŞİDDETTİR BBP olarak kırmızı çizgilerinin terör ve şiddet olduğunu vurgulayan Seçgin, “Vatandaş, istediği siyasi partiye oy verebilir, fikirlerini dile getirebilir. Herkes siyasi parti kurabilir. Kırmızı çizgimiz ise terör ve şiddettir. Teröre ve şiddete başvurmadan elbette herkes siyasi parti kurabilir. Terör örgütü uzantısı olarak hiç kimse siyasi parti kuramaz. Dünyanın hiçbir yerinde buna müsaade edilmez" dedi. Geçtiğimiz günlerde TÜSİAD'ın İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya girmesi konusunda yaptığı açıklamayı hatırlatan Seçgin "Açıklamanın şekli ve üslubu güzel fakat içeriği ve anlamı ile ilgili aynı iyimser kelimeler kullanamıyorum. Bu cümleler, İsveç veya ABD tarafından sarf edilmiş olsa maksadını anlayabileceğiz. Aynı cümleler bizim dediğimiz ve bizim zannettiğimiz bir gruptan gelmektedir. PKK'nın Mehmetçiklerimizie karşı kullandığı silahlar arasında İsveç ordusunda bulunması gereken silahların olduğunu TÜSİAD Başkanı biliyor mu? Biz, İsveç'e 'Neden teröre destek veriyorsunuz?' sorusunu sorarken bu kez karşımıza TÜSİAD'ın açıklamaları çıkıyor” dedi.  Bir başkentin daima başkent olduğuna da dikkat çeken Seçgin, “Bir başkent daima başkenttir. Konya'mızın kadim Selçuklu medeniyetine başşehir oluşunun 925. yılı kutlu olsun. Türkiye Selçuklu Devleti'nden Türkiye Cumhuriyeti'ne uzanan süreçte bu kıymetli coğrafyayı bize vatan bırakan ecdadımızı rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum” dedi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya İl Başkanı Osman Seçgin, yayımladığı yazılı açıklama ile gündemi değerlendirdi. Orman yakanlar için daha ağır cezalar uygulanması gerektiğini belirten Seçgin, “Yaz aylarının gelmesi ve sıcaklıkların artması ile dünyada ve Türkiye'de orman yangınları baş gösteriyor.

Geçtiğimiz yıl orman yangınları dolayısıyla büyük acı ve kayıplar yaşadık. Bu sene de ilk büyük yangın diyebileceğimiz Muğla Marmaris ve Dalaman'da yaşadık. Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü ve orman işçileri ve bölge halkı elindeki imkanlar ile orman yangınlarına müdahale ettiler ve şu anda uçaklar, helikopter ve arasözler ile yapılan yangını söndürme çalışmaları sonuç verdi ve insan eli ile çıkartılan bu yangın söndürüldü. Büyük bir gayretle çaba gösteren herkese teşekkür ediyorum. Muğla'ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" diye konuştu.

 

KIRMIZI ÇİZGİMİZ TERÖR VE ŞİDDETTİR

BBP olarak kırmızı çizgilerinin terör ve şiddet olduğunu vurgulayan Seçgin, “Vatandaş, istediği siyasi partiye oy verebilir, fikirlerini dile getirebilir. Herkes siyasi parti kurabilir. Kırmızı çizgimiz ise terör ve şiddettir. Teröre ve şiddete başvurmadan elbette herkes siyasi parti kurabilir. Terör örgütü uzantısı olarak hiç kimse siyasi parti kuramaz. Dünyanın hiçbir yerinde buna müsaade edilmez" dedi. Geçtiğimiz günlerde TÜSİAD'ın İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya girmesi konusunda yaptığı açıklamayı hatırlatan Seçgin "Açıklamanın şekli ve üslubu güzel fakat içeriği ve anlamı ile ilgili aynı iyimser kelimeler kullanamıyorum. Bu cümleler, İsveç veya ABD tarafından sarf edilmiş olsa maksadını anlayabileceğiz. Aynı cümleler bizim dediğimiz ve bizim zannettiğimiz bir gruptan gelmektedir. PKK'nın Mehmetçiklerimizie karşı kullandığı silahlar arasında İsveç ordusunda bulunması gereken silahların olduğunu TÜSİAD Başkanı biliyor mu? Biz, İsveç'e 'Neden teröre destek veriyorsunuz?' sorusunu sorarken bu kez karşımıza TÜSİAD'ın açıklamaları çıkıyor” dedi.  Bir başkentin daima başkent olduğuna da dikkat çeken Seçgin, “Bir başkent daima başkenttir. Konya'mızın kadim Selçuklu medeniyetine başşehir oluşunun 925. yılı kutlu olsun. Türkiye Selçuklu Devleti'nden Türkiye Cumhuriyeti'ne uzanan süreçte bu kıymetli coğrafyayı bize vatan bırakan ecdadımızı rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (