( (

Saygı Anaokulu Öğrencileri Doğayı Keşfediyor

Eğitim 26.05.2020 - 13:21, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Saygı Anaokulu Öğrencileri Doğayı Keşfediyor

Selçuklu Belediyesi Saygı Anaokulu tarafından yürütülen ‘Minik Tema ile Doğadan Sınıfa’ e-Twınnıng’ projesiyle, minik öğrencilere doğayı keşfetme ve doğayla bağ kurarak duyularını kullanmalarına fırsat veriliyor.
Selçuklu Belediyesi Saygı Anaokulu Öğretmeni Müberra Bektaş okullarında uygulanan proje hakkında şu bilgileri verdi: “‘Minik Tema ile Doğadan Sınıfa’ e-Twınnıng projemizle, minik temacılarımızın doğada eğitime devam edilebileceğini, doğada buluşma fırsatı sunmayı, çocuklarımızı sınıf ortamından uzaklaştırarak onlara keşfetmeyi, doğayla bağ kurarak duyularını kullanmalarına fırsat yaratmaya çalıştık. Projemiz toplam on öğretmenin katılımı ile son aşamaya gelmiştir. Beş aylık projemiz, 30 Mayıs itibari ile sona erecektir. Daha sonra Ulusal Kalite Etiketleri başvuruları yapılacaktır. Bu süreçte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.   Proje kurucularından Selçuklu Belediyesi Saygı Anaokulu Uzman Öğretmen Müberra Bektaş ve diğer kurucularla birlikte Türkiye’nin çeşitli illerinden ortaklarla projeyi yürütülmüştür.
Selçuklu Belediyesi Saygı Anaokulu tarafından yürütülen ‘Minik Tema ile Doğadan Sınıfa’ e-Twınnıng’ projesiyle, minik öğrencilere doğayı keşfetme ve doğayla bağ kurarak duyularını kullanmalarına fırsat veriliyor.

Selçuklu Belediyesi Saygı Anaokulu Öğretmeni Müberra Bektaş okullarında uygulanan proje hakkında şu bilgileri verdi: “‘Minik Tema ile Doğadan Sınıfa’ e-Twınnıng projemizle, minik temacılarımızın doğada eğitime devam edilebileceğini, doğada buluşma fırsatı sunmayı, çocuklarımızı sınıf ortamından uzaklaştırarak onlara keşfetmeyi, doğayla bağ kurarak duyularını kullanmalarına fırsat yaratmaya çalıştık. Projemiz toplam on öğretmenin katılımı ile son aşamaya gelmiştir. Beş aylık projemiz, 30 Mayıs itibari ile sona erecektir. Daha sonra Ulusal Kalite Etiketleri başvuruları yapılacaktır. Bu süreçte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

 

Proje kurucularından Selçuklu Belediyesi Saygı Anaokulu Uzman Öğretmen Müberra Bektaş ve diğer kurucularla birlikte Türkiye’nin çeşitli illerinden ortaklarla projeyi yürütülmüştür.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (