( (

Şair Cahit Zarifoğlu Okullarda Anıldı

Eğitim 15.06.2022 - 16:10, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Şair Cahit Zarifoğlu Okullarda Anıldı

TYB Konya Şubesi yazarları, Karatay Belediyesi ve Karatay Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlenen programlarda öğrencilerle sohbet etti.
Türkiye Yazarlar Birliği, Karatay Belediyesi, Karatay Kent Konseyi ve Karatay Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak merhum şair Cahit Zarifoğlu’nu vefatının 35.yılında okullarda düzenlenen programla andı.   “Çocuklar Cahit Zarifoğlu’nda Ne Buldu?” başlıklı programda yazar şair Atilla Yaramış Şehit Erol Olçok İlkokulunda, Vural Kaya Müslime Ali Yaman İlkokulunda, M. Ali Köseoğlu Nakipoğlu İlkokulunda ve Fatma Tutak Yusuf Gül İlkokulunda öğrencilerle sohbet etti.   Kahramanmaraşlı meşhur yedi güzel adamdan bir olarak bilinen ve Yedi Güzel Adam’ın da yazarı olan merhum Cahit Zarifoğlu’nun şahsiyeti ve eserleri hakkında bilgiler veren yazarlar öğrencilere kendi kitaplarını imzalayarak hediye etti.
TYB Konya Şubesi yazarları, Karatay Belediyesi ve Karatay Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlenen programlarda öğrencilerle sohbet etti.

Türkiye Yazarlar Birliği, Karatay Belediyesi, Karatay Kent Konseyi ve Karatay Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak merhum şair Cahit Zarifoğlu’nu vefatının 35.yılında okullarda düzenlenen programla andı.

 

“Çocuklar Cahit Zarifoğlu’nda Ne Buldu?” başlıklı programda yazar şair Atilla Yaramış Şehit Erol Olçok İlkokulunda, Vural Kaya Müslime Ali Yaman İlkokulunda, M. Ali Köseoğlu Nakipoğlu İlkokulunda ve Fatma Tutak Yusuf Gül İlkokulunda öğrencilerle sohbet etti.

 

Kahramanmaraşlı meşhur yedi güzel adamdan bir olarak bilinen ve Yedi Güzel Adam’ın da yazarı olan merhum Cahit Zarifoğlu’nun şahsiyeti ve eserleri hakkında bilgiler veren yazarlar öğrencilere kendi kitaplarını imzalayarak hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (