( (

Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

Bölge 26.03.2020 - 13:35, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede fedakarca çalışan sağlık personeline moral vermek için fedekar sağlık çalışanlarını ziyaret etti.
Başkan Tutal, Kovid-19 ile mücadelede zaman kavramı gözetmeksizin görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.   Salgın nedeniyle zor günler geçiren sağlık çalışanlarının görevlerini fazlasıyla yerine getirdiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız. Allah yardımcıları olsun" dedi.   Bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının Türkiye'yide etkisine aldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;  "Küresel bir salgın olan bu hastalıkla mücadelede sağlık çalışanlarımız, yorgun bedenlerine aldırış etmeden çalışıyorlar. Bizler de çalışma motivasyonlarına bir nebze de olsa katkı sunmak için sağlık çalışanlarımıza tatlı ikram ettik” dedi.   Öğle yemeğini Seydişehir Devlet Hastanesi sağlık çalışanları ile birlikte yiyen Başkan Tutal, tüm sağlık çalışanlarının moral ve motivasyonun yüksek olduğunu bununda kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.   Hastane Başhekimi Dr. Ali Deniz’den Koronavirüs salgını ve hastane işleyişi hakkında  bilgi alan Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Malesef ülkemizde de yeni Koronavirüsü ile tanıştık. Bu noktada psikolojik olarak en fazla sıkıntıyı yaşayan kesim ise sağlık çalışanlarımız. Başhekimiz ve sağlık çalışanlarımızı ziyaret ettik. Moral motivasyon ve destek noktasında yanlarında olduğumuzu söyledik. Hastanemizin genel işleyişi ile ilgili Başhekimimizden bilgi aldık. Elhamdülillah alınan tedbirler noktasında herhangi bir sıkıntı şu anda hastanemizde yok. Bugüne kadar da ilçemizde herhangi bir vakaya rastlanmadı. Belirli rahatsızlığı bulunan ve şüpheli olarak görülen hastalarımıza yapılan testlerin  tamamı negatif çıktı. Bu noktada rahatız. İnşallah bu süreci ilçemizde sıkıntı olmadan atlatırız diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.   Bu tür günlerde sağlık çalışanlarının hatırlanmasının morallerini artırdığını söyleyen Hastane Başhekimi Dr. Ali Deniz ve hastane personeli,  Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a duyarlılığından dolayı teşekkür etti.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede fedakarca çalışan sağlık personeline moral vermek için fedekar sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Başkan Tutal, Kovid-19 ile mücadelede zaman kavramı gözetmeksizin görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Salgın nedeniyle zor günler geçiren sağlık çalışanlarının görevlerini fazlasıyla yerine getirdiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız. Allah yardımcıları olsun" dedi.

 

Bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının Türkiye'yide etkisine aldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;  "Küresel bir salgın olan bu hastalıkla mücadelede sağlık çalışanlarımız, yorgun bedenlerine aldırış etmeden çalışıyorlar.

Bizler de çalışma motivasyonlarına bir nebze de olsa katkı sunmak için sağlık çalışanlarımıza tatlı ikram ettik” dedi.

 

Öğle yemeğini Seydişehir Devlet Hastanesi sağlık çalışanları ile birlikte yiyen Başkan Tutal, tüm sağlık çalışanlarının moral ve motivasyonun yüksek olduğunu bununda kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

 

Hastane Başhekimi Dr. Ali Deniz’den Koronavirüs salgını ve hastane işleyişi hakkında  bilgi alan Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Malesef ülkemizde de yeni Koronavirüsü ile tanıştık. Bu noktada psikolojik olarak en fazla sıkıntıyı yaşayan kesim ise sağlık çalışanlarımız. Başhekimiz ve sağlık çalışanlarımızı ziyaret ettik. Moral motivasyon ve destek noktasında yanlarında olduğumuzu söyledik. Hastanemizin genel işleyişi ile ilgili Başhekimimizden bilgi aldık. Elhamdülillah alınan tedbirler noktasında herhangi bir sıkıntı şu anda hastanemizde yok. Bugüne kadar da ilçemizde herhangi bir vakaya rastlanmadı. Belirli rahatsızlığı bulunan ve şüpheli olarak görülen hastalarımıza yapılan testlerin  tamamı negatif çıktı. Bu noktada rahatız. İnşallah bu süreci ilçemizde sıkıntı olmadan atlatırız diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

 

Bu tür günlerde sağlık çalışanlarının hatırlanmasının morallerini artırdığını söyleyen Hastane Başhekimi Dr. Ali Deniz ve hastane personeli,  Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (