( (

Ruslar Yerleşimde Alanya'dan Mersin'e Kaymaya Başladı

Turizm 15.05.2020 - 18:59, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ruslar Yerleşimde Alanya'dan Mersin'e Kaymaya Başladı

Rus mühendisleri Silifke Büyükeceli'de yaptığı Nükleer Santaral nedeniyle Rus entelektüellerin Mersin'e yerleşimi cazip hale getirdi.
Ruslar, Antalya'da yerleşmede birinci sırada Alanya'dan sonra gayr-i menkul alımına yerleşimde Mersin'in Silifke ilçesi Taşucu Mahallesi ile Kızkalesi plajı çevresine kaydırdı. Rus turizm uzmanı ve Alanya Arbat Home Emlakçılığı sahibi Asım Baştuğ,  Ruslar, Kazak ve Bağımsız Devletler Topluluğu(BDT) ülkelerinin dünyada birinci sırada yerleşim yaptığı ülke Türkiye'de Antalya, Alanya, Muratpaşa, Konyaaltı ile Manavgat ilçeleri olduğunu söyledi.   Maddi durumu iyi olan 50 yaş üstü Rusların yerleşimdeki yerin Alanya olduğuna dikkat çeken Asım Baştuğ, Covıd 19'dan korunma tedbirleri kapsamında Rusya, St. Petersburg, Bişkek, Astana ve Ukrayna Kiev fuarlarına katılamadıklarını söyledi. Tanıtımları Antalya, Alanya, Gazipaşa, Manavgat, Side Antik Kent,Oymapınar, Mersin, Silifke Taşucu, Kızkalesi Plajı'nın özel çekim filmleriyle Rusça internet  sitemiz üzerinden yaptıklarını kaydetti. Baştuğ, '' Portakal ve limon çiçeği kokusuyla uyanmak isteyen varlıklı Ruslar Silifke, Mezitli, Taşucu'nda arsa alarak kendi planlarına göre ev yapabilecekleri arsa alıyorlar. Özellikle Rus mühendisleri Silifke Büyükeceli'de yaptığı Nükleer Santaral nedeniyle Rus entelektüellerin Mersin'e yerleşimi cazip hale getirdi. Favorileri Taşucu ile  Kızkalesi bölgesi. Covıd 19 sonrası randevulaştığımız Rusları Alanya, Muratpaşa, Side, Gazipaşa, Anamur, Silifke ve Mersin'i gezdireceğiz. '' dedi.   Bundan 30 yıl önce her turistin hayalinin ölmeden Antalya'da tatil yapmak olduğunun altını çizen Baştuğ şunları kaydetti:'' Şimdi'de  hali vakti iyi varlıklı Ruslarda ömrümün sonbaharını Antalya Alanya, Side ile Mersi'nden yer alayımda orda geçireyim diyor. Çoğuda ölünce Alanya'da toprağa verilmeyi vasiyet ediyor. Yerleşimde Rusların Antalya ve Mersin'i tercih etmesinin en önemi nedeninin güvenli ülke güvenli şehir olması.'' ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
Rus mühendisleri Silifke Büyükeceli'de yaptığı Nükleer Santaral nedeniyle Rus entelektüellerin Mersin'e yerleşimi cazip hale getirdi.
Ruslar, Antalya'da yerleşmede birinci sırada Alanya'dan sonra gayr-i menkul alımına yerleşimde Mersin'in Silifke ilçesi Taşucu Mahallesi ile Kızkalesi plajı çevresine kaydırdı. Rus turizm uzmanı ve Alanya Arbat Home Emlakçılığı sahibi Asım Baştuğ,  Ruslar, Kazak ve Bağımsız Devletler Topluluğu(BDT) ülkelerinin dünyada birinci sırada yerleşim yaptığı ülke Türkiye'de Antalya, Alanya, Muratpaşa, Konyaaltı ile Manavgat ilçeleri olduğunu söyledi.
 

Maddi durumu iyi olan 50 yaş üstü Rusların yerleşimdeki yerin Alanya olduğuna dikkat çeken Asım Baştuğ, Covıd 19'dan korunma tedbirleri kapsamında Rusya, St. Petersburg, Bişkek, Astana ve Ukrayna Kiev fuarlarına katılamadıklarını söyledi.
Tanıtımları Antalya, Alanya, Gazipaşa, Manavgat, Side Antik Kent,Oymapınar, Mersin, Silifke Taşucu, Kızkalesi Plajı'nın özel çekim filmleriyle Rusça internet  sitemiz üzerinden yaptıklarını kaydetti. Baştuğ, '' Portakal ve limon çiçeği kokusuyla uyanmak isteyen varlıklı Ruslar Silifke, Mezitli, Taşucu'nda arsa alarak kendi planlarına göre ev yapabilecekleri arsa alıyorlar.


Özellikle Rus mühendisleri Silifke Büyükeceli'de yaptığı Nükleer Santaral nedeniyle Rus entelektüellerin Mersin'e yerleşimi cazip hale getirdi. Favorileri Taşucu ile  Kızkalesi bölgesi. Covıd 19 sonrası randevulaştığımız Rusları Alanya, Muratpaşa, Side, Gazipaşa, Anamur, Silifke ve Mersin'i gezdireceğiz. '' dedi.  

rus-muhendisleri-silifke buyukecelide yaptigi-nukleer-santaral nedeniyle-rus-entelektuellerin-mersine yerlesimi-cazip-hale-getirdi..jpgBundan 30 yıl önce her turistin hayalinin ölmeden Antalya'da tatil yapmak olduğunun altını çizen Baştuğ şunları kaydetti:'' Şimdi'de  hali vakti iyi varlıklı Ruslarda ömrümün sonbaharını Antalya Alanya, Side ile Mersi'nden yer alayımda orda geçireyim diyor. Çoğuda ölünce Alanya'da toprağa verilmeyi vasiyet ediyor. Yerleşimde Rusların Antalya ve Mersin'i tercih etmesinin en önemi nedeninin güvenli ülke güvenli şehir olması.''
ruslar-.jpg
ruslar--001.jpg
ruslar--002.jpg
ruslar--003.jpg

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (