( (

Rektör Aksoy'dan Yunak Ziyareti

Eğitim 10.09.2020 - 13:30, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Rektör Aksoy'dan Yunak Ziyareti

Geçtiğimiz ay göreve başlayan Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, taşrada bulunan fakülte ve yüksekokul ziyaretlerine devam ediyor.
Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Metin Aksoy, Rektör Yrd. Emrullah Eken ve Genel Sekreter Prof.Dr. Ahmet Tuğrul Polat taşra ilçe ziyaretleri kapsamında Yunak ilçesine gelerek Yunak Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulundular.   Aksoy ve beraberindeki heyet, ilk önce Meslek Yüksekokulu çalışanları ile bir araya gelerek okulun, çalışanların ve öğrencilerin durumları hakkında bilgi aldılar. Yunak Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kadir Öztaş tarafından verilen birifing sonrasında heyet daha sonra, Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan ile bir araya gelerek ilçenin eğitim durumu hakkında görüş alışverişinde bulundular.   Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, Rektör Metin Aksoy'a yeni açılacak bölümlerin bölge istihdamına büyük katkılar sağlayacağını belirterek açılması düşünülen ziraat ve hayvancılıkla ilgili bölümlere destek verilmesini istedi.   Yunak Meslek Yüksekokulu Müdürü Öztaş da; "Sayın Rektörümüzü yüksekokulumuz ve Yunak’ta ağırlamaktan onur duyduk. Özel ilgilerine çok teşekkür ediyorum." dedi.   Heyet, daha sonra Yunak Belediyesine geçerek Başkan Demirhan'la bir süre daha görüşerek ilçeden ayrıldı.
Geçtiğimiz ay göreve başlayan Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, taşrada bulunan fakülte ve yüksekokul ziyaretlerine devam ediyor.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Metin Aksoy, Rektör Yrd. Emrullah Eken ve Genel Sekreter Prof.Dr. Ahmet Tuğrul Polat taşra ilçe ziyaretleri kapsamında Yunak ilçesine gelerek Yunak Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulundular.

 

Aksoy ve beraberindeki heyet, ilk önce Meslek Yüksekokulu çalışanları ile bir araya gelerek okulun, çalışanların ve öğrencilerin durumları hakkında bilgi aldılar. Yunak Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kadir Öztaş tarafından verilen birifing sonrasında heyet daha sonra, Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan ile bir araya gelerek ilçenin eğitim durumu hakkında görüş alışverişinde bulundular.

 

Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, Rektör Metin Aksoy'a yeni açılacak bölümlerin bölge istihdamına büyük katkılar sağlayacağını belirterek açılması düşünülen ziraat ve hayvancılıkla ilgili bölümlere destek verilmesini istedi.

 

Yunak Meslek Yüksekokulu Müdürü Öztaş da; "Sayın Rektörümüzü yüksekokulumuz ve Yunak’ta ağırlamaktan onur duyduk. Özel ilgilerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

 

Heyet, daha sonra Yunak Belediyesine geçerek Başkan Demirhan'la bir süre daha görüşerek ilçeden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (