( (

Parmaklar Kişilikleri mi Yansıtıyor?

Yaşam 02.10.2019 - 13:15, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Parmaklar Kişilikleri mi Yansıtıyor?

Elinizin kişiliğiniz hakkında size çok şey söyleyebileceği ortaya çıktı. Ancak bu araştırma bu defa parmaklarınıza odaklanıyor
Parmaklarım kişiliğim hakkında bana ne söyleyebilir?” demeyin. Uzmanlar artık parmaklarınızın çok şey söylediğini belirlediler. Şimdi parmaklarınızı inceleyin ve “Ne tür parmaklarımız var?” diyerek merakınızı giderin. Ancak bu araştırmanın gerçekten şaşırtıcı sonuçları bulunuyor. Her zaman ve her konuda araştırma yapılıyor. Kendimize yönelik olanların çoğu ise doğrudan kendimiz tarafından yapılır. Ancak bazen paylaşmamak için ilginç olan bazı sonuçlarla karşılaşırız. Yeni gerçekleri öğrenmek eğlenceli olabilir. Ancak bazen bilmediğiniz şeyler ile karşılaşırsınız. Sonuçların doğru olup olmadıklarını bazen tam olarak netleşmez. Aslında daha fazla araştırma yapılması gerekiyor. PARMAKLAR Neyse ki, bu araştırma sizin için eğlenceli gerçekler var! Elinizin kişiliğiniz hakkında size çok şey söyleyebileceği ortaya çıktı. Ancak bu araştırma bu defa parmaklarınıza odaklanıyor. Yani parmaklarınız kişiliğiniz hakkında konuşuyor. İşin sırrı yüzük parmağınızın ve işaret parmağınızın içinde yatıyor. Ne tür bir erkek olduğunuz hakkında çok şey söylüyorlar. Evet, bu test sadece erkekler için geçerlidir. Çünkü bu parmakların uzunluğu erkeklerde testosteron seviyesini gösteriyor. PARMAKLARDA ÜÇ TÜR ÖZELLIK GÖRÜLÜYOR: A, B VE C DIYE BAKALIM. A. ZIL PARMAĞI, IŞARET PARMAĞINDAN DAHA UZUNDUR Burada yakışıklı adamlardan bahsediyoruz. Büyüleyicidirler ve herkesle anlaşabilirler. Yine de biraz daha saldırganlar ve risk almakta hızlılar. Bu, aynı zamanda, bu kişilerin daha kısa bir yüzük parmağıyla meslektaşlarından daha fazla para kazandıkları anlamına gelir. B. PARMAK PARMAĞı, IŞARET PARMAĞıNDAN DAHA KıSA Bu ellere sahip erkekler çok güvenli ve hatta biraz narsisistik olabilir. Bu insanlar sık ​​sık yalnız kalmakta zorluk çekmez ve rahatsız edilmek istemezler. Aşka gelince, dışarıya fazla girmezler. İlk hareketi yapanlar onlar değil. C. PARMAK PARMAĞı VE IŞARET PARMAĞı AYNı UZUNLUKTADıR Belki bu zaten yeterli söylüyor. Bu ellerle erkekler iyi sadıklar, çok sadık ve sevgi dolu. Her şey bu insanlarla dengede. Sakinler ve her şey yolundaymış gibi görünüyor.  
Elinizin kişiliğiniz hakkında size çok şey söyleyebileceği ortaya çıktı. Ancak bu araştırma bu defa parmaklarınıza odaklanıyor

Parmaklarım kişiliğim hakkında bana ne söyleyebilir?” demeyin. Uzmanlar artık parmaklarınızın çok şey söylediğini belirlediler. Şimdi parmaklarınızı inceleyin ve “Ne tür parmaklarımız var?” diyerek merakınızı giderin.
Ancak bu araştırmanın gerçekten şaşırtıcı sonuçları bulunuyor. Her zaman ve her konuda araştırma yapılıyor. Kendimize yönelik olanların çoğu ise doğrudan kendimiz tarafından yapılır.
Ancak bazen paylaşmamak için ilginç olan bazı sonuçlarla karşılaşırız. Yeni gerçekleri öğrenmek eğlenceli olabilir. Ancak bazen bilmediğiniz şeyler ile karşılaşırsınız. Sonuçların doğru olup olmadıklarını bazen tam olarak netleşmez. Aslında daha fazla araştırma yapılması gerekiyor.

erkeklerin-parmaklari--001.jpg

PARMAKLAR

Neyse ki, bu araştırma sizin için eğlenceli gerçekler var! Elinizin kişiliğiniz hakkında size çok şey söyleyebileceği ortaya çıktı. Ancak bu araştırma bu defa parmaklarınıza odaklanıyor. Yani parmaklarınız kişiliğiniz hakkında konuşuyor. İşin sırrı yüzük parmağınızın ve işaret parmağınızın içinde yatıyor. Ne tür bir erkek olduğunuz hakkında çok şey söylüyorlar. Evet, bu test sadece erkekler için geçerlidir. Çünkü bu parmakların uzunluğu erkeklerde testosteron seviyesini gösteriyor.

erkeklerin-parmaklari-.jpg

PARMAKLARDA ÜÇ TÜR ÖZELLIK GÖRÜLÜYOR: A, B VE C DIYE BAKALIM.

A. ZIL PARMAĞI, IŞARET PARMAĞINDAN DAHA UZUNDUR

Burada yakışıklı adamlardan bahsediyoruz. Büyüleyicidirler ve herkesle anlaşabilirler. Yine de biraz daha saldırganlar ve risk almakta hızlılar. Bu, aynı zamanda, bu kişilerin daha kısa bir yüzük parmağıyla meslektaşlarından daha fazla para kazandıkları anlamına gelir.

B. PARMAK PARMAĞı, IŞARET PARMAĞıNDAN DAHA KıSA

Bu ellere sahip erkekler çok güvenli ve hatta biraz narsisistik olabilir. Bu insanlar sık ​​sık yalnız kalmakta zorluk çekmez ve rahatsız edilmek istemezler. Aşka gelince, dışarıya fazla girmezler. İlk hareketi yapanlar onlar değil.

C. PARMAK PARMAĞı VE IŞARET PARMAĞı AYNı UZUNLUKTADıR

Belki bu zaten yeterli söylüyor. Bu ellerle erkekler iyi sadıklar, çok sadık ve sevgi dolu. Her şey bu insanlarla dengede. Sakinler ve her şey yolundaymış gibi görünüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (