( (

“Okulum Temiz” Belgesini Alan Esentepe Koleji 2020–2021 Eğitim Öğretim Dönemine Hazır

Eğitim 20.08.2020 - 14:22, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

“Okulum Temiz” Belgesini Alan Esentepe Koleji 2020–2021 Eğitim Öğretim Dönemine Hazır

Esentepe Koleji “OKULUM TEMİZ” belgesini aldı. Esentepe Kolejine belge TSE Bölge Müdürlüğü tarafından taktim edildi. Konya’da ilk Türkiye’de ikinci olan belge ile Esentepe Koleji pandemi sürecinde de eğitime hazır olduğunu göstermiş oldu. Güçlü kadrosuyla ve öğrenciler için ergonomik yaşam alanlarıyla Esentepe Koleji, böylece okulun açık ve kapalı bütün alanlarında korona virüs pandemisinden öğrencileri koruyacak alt yapıyı oluşturdu ve 2020–2021 Eğitim Öğretim Dönemi için öğrencilerle buluşacağı gün için gün sayıyor.
Millî Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolüne” ilk başvurarak yapılan denetimi başarı ile tamamlayan Esentepe Koleji “Okulum Temiz” belgesini aldı ve 2020-2021 Eğitim Öğretim dönemi için örgün eğitim ve öğretim için hazır hale gelmiş oldu. Esentepe Kolejine belge TSE Bölge Müdürlüğü tarafından taktim edildi.   Konya’da ilk Türkiye’de ikinci olan belge ile Esentepe Koleji pandemi sürecinde de eğitime hazır olduğunu göstermiş oldu. Okuldan yapılan açıklama, “Millî Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolüne” ilk başvurarak yapılan denetimi başarı ile tamamlayarak Konya’da İLK Türkiye’de İKİNCİ olarak 17 Ağustos 2020’de  “OKULUM TEMİZ” belgesi TSE Bölge Müdürlüğü tarafından taktim edilmiştir.   Eğitim Öğretime başlamak için hazırız ve öğrencilerimizle buluşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz” denildi.   Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un açıklamaları sonrasında 21 Eylülde örgün eğitim ve öğretimin başlaması için okullarda çalışmalar devam ediyor. Bu çerçevede çalışmalarını yürüten Esentepe Koleji de “OKULUM TEMİZ” belgesini almış oldu.   Güçlü kadrosuyla ve öğrenciler için ergonomik yaşam alanlarıyla Esentepe Koleji, böylece okulun açık ve kapalı bütün alanlarında korona virüs pandemisinden öğrencileri koruyacak alt yapıyı oluşturdu.   ÖNLEMLER, ÖĞRETMENLER ODASINDA DA GEÇERLİ OLACAK “OKULUM TEMİZ” belgesi çerçevesinde, sesli anons sistemi ders saatinden önce ve teneffüslerde sürekli devrede olacak. Maske, hijyen standı kullanımı ve özellikle küçük yaştaki öğrencilerin zorlandıkları noktalarda öğretmenlerinden yardım istemeleri gibi konularda her türlü hazırlıklar tamamlandı. Okul içindeki çöp kutularının, el değmeden kullanılabilmesi için, kapaklı ve pedallı olması sağlandı.   Koridorlardaki bilgilendirici tabelalarla uyarılan öğrencilerin sınıftaki oturma düzenleri de sosyal mesafe kuralı göz önüne alınarak planlandı. Öğrenciler arasında mutlaka bir sıralık boşluk bırakılıyor, bu çerçevede öğrencilerin oturdukları yer sabit olacak ve yer değişikliği yapılamayacak. Sınıflardaki askılıklar sosyal mesafe kuralına uygun hale getirilecek. Önlemler, öğretmenler odasında da geçerli olacak. Öğretmenler odasındaki koltuklar sosyal mesafe kuralına uygun şekilde aralıklı olarak yerleştirilecek. Öğretmenler veli ya da öğrencilerle görüşmelerini öğretmenler odasında değil, oda dışında yapacaklar.   Esentepe Kolejinde, kantin, spor salonu, yemek hane gibi bütün sosyal alanlarda öğrencilerin sosyal mesafeleri koruması titizlikle sağlanacak.   Konya Esentepe Koleji, Anasınıfı, İlkokulu, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi olmak üzere, nitelikli eğitim anlayışı ile bilim, teknoloji, yabancı dil, kültür-sanat, spor ve sosyal faaliyetler alanlarında başarılı nesiller yetiştiriyor.
Esentepe Koleji “OKULUM TEMİZ” belgesini aldı. Esentepe Kolejine belge TSE Bölge Müdürlüğü tarafından taktim edildi. Konya’da ilk Türkiye’de ikinci olan belge ile Esentepe Koleji pandemi sürecinde de eğitime hazır olduğunu göstermiş oldu. Güçlü kadrosuyla ve öğrenciler için ergonomik yaşam alanlarıyla Esentepe Koleji, böylece okulun açık ve kapalı bütün alanlarında korona virüs pandemisinden öğrencileri koruyacak alt yapıyı oluşturdu ve 2020–2021 Eğitim Öğretim Dönemi için öğrencilerle buluşacağı gün için gün sayıyor.

Millî Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolüne” ilk başvurarak yapılan denetimi başarı ile tamamlayan Esentepe Koleji “Okulum Temiz” belgesini aldı ve 2020-2021 Eğitim Öğretim dönemi için örgün eğitim ve öğretim için hazır hale gelmiş oldu. Esentepe Kolejine belge TSE Bölge Müdürlüğü tarafından taktim edildi.

 

Konya’da ilk Türkiye’de ikinci olan belge ile Esentepe Koleji pandemi sürecinde de eğitime hazır olduğunu göstermiş oldu. Okuldan yapılan açıklama, “Millî Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolüne” ilk başvurarak yapılan denetimi başarı ile tamamlayarak Konya’da İLK Türkiye’de İKİNCİ olarak 17 Ağustos 2020’de  “OKULUM TEMİZ” belgesi TSE Bölge Müdürlüğü tarafından taktim edilmiştir.

 

Eğitim Öğretime başlamak için hazırız ve öğrencilerimizle buluşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz” denildi.

 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un açıklamaları sonrasında 21 Eylülde örgün eğitim ve öğretimin başlaması için okullarda çalışmalar devam ediyor. Bu çerçevede çalışmalarını yürüten Esentepe Koleji de “OKULUM TEMİZ” belgesini almış oldu.

 

Güçlü kadrosuyla ve öğrenciler için ergonomik yaşam alanlarıyla Esentepe Koleji, böylece okulun açık ve kapalı bütün alanlarında korona virüs pandemisinden öğrencileri koruyacak alt yapıyı oluşturdu.

 

ÖNLEMLER, ÖĞRETMENLER ODASINDA DA GEÇERLİ OLACAK

“OKULUM TEMİZ” belgesi çerçevesinde, sesli anons sistemi ders saatinden önce ve teneffüslerde sürekli devrede olacak. Maske, hijyen standı kullanımı ve özellikle küçük yaştaki öğrencilerin zorlandıkları noktalarda öğretmenlerinden yardım istemeleri gibi konularda her türlü hazırlıklar tamamlandı. Okul içindeki çöp kutularının, el değmeden kullanılabilmesi için, kapaklı ve pedallı olması sağlandı.

 

Koridorlardaki bilgilendirici tabelalarla uyarılan öğrencilerin sınıftaki oturma düzenleri de sosyal mesafe kuralı göz önüne alınarak planlandı. Öğrenciler arasında mutlaka bir sıralık boşluk bırakılıyor, bu çerçevede öğrencilerin oturdukları yer sabit olacak ve yer değişikliği yapılamayacak. Sınıflardaki askılıklar sosyal mesafe kuralına uygun hale getirilecek. Önlemler, öğretmenler odasında da geçerli olacak. Öğretmenler odasındaki koltuklar sosyal mesafe kuralına uygun şekilde aralıklı olarak yerleştirilecek. Öğretmenler veli ya da öğrencilerle görüşmelerini öğretmenler odasında değil, oda dışında yapacaklar.

 

Esentepe Kolejinde, kantin, spor salonu, yemek hane gibi bütün sosyal alanlarda öğrencilerin sosyal mesafeleri koruması titizlikle sağlanacak.

 

Konya Esentepe Koleji, Anasınıfı, İlkokulu, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi olmak üzere, nitelikli eğitim anlayışı ile bilim, teknoloji, yabancı dil, kültür-sanat, spor ve sosyal faaliyetler alanlarında başarılı nesiller yetiştiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (