( (

Oda Başkanı Yağız'ın İsyanı

Gündem 11.10.2020 - 10:22, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Oda Başkanı Yağız'ın İsyanı

Konya Meram Ziraat Odası Başkanı Murat Yağız, Ulusal "Süt Konseyi'nden çıkan kararın, Hayvancılık yapan üreticilere et de ve süt de büyük bir darbe vurulmuştur." Dedi.
Başkan Yağız'ın sosyal medya hesabı Facebook'tan sesini duyurmaya çalıştığı paylaşım şu şekilde... "Bugün Ulusal Süt Konseyi toplantısından çıkan karara göre sonuçta hayvancılık yapan üreticilerimize etde ve sütde büyük bir darbe vurulmuştur. Türkiye Cumhuriyeti'nde hayvancılığın iflasına sebep olacak bu kararın yeniden gözden geçirilmesini Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sn. Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli' nin ivedilikle bu konuya değinmesi gerektiğini talep ediyoruz. Aksi takdirde küçükbaş ve büyükbaş hayvan üreticimizin bitmesi anlamına gelecek olan bu kararın et tüketiminde de cari açığa sebep olacağından dolayı önümüzdeki günlerde süt hayvancılığı yapan üreticilerimizin ineklerini kestirmek zorunda kalacağını bu takdirde sütün olmadığı bir ülkede etinde olmayacağını düşündüğümüz zaman ithalata muhtaç duruma düşeceğimizi kamuoyuna saygılarımla arz ederim..."
Konya Meram Ziraat Odası Başkanı Murat Yağız, Ulusal "Süt Konseyi'nden çıkan kararın, Hayvancılık yapan üreticilere et de ve süt de büyük bir darbe vurulmuştur." Dedi.

Başkan Yağız'ın sosyal medya hesabı Facebook'tan sesini duyurmaya çalıştığı paylaşım şu şekilde...

"Bugün Ulusal Süt Konseyi toplantısından çıkan karara göre sonuçta hayvancılık yapan üreticilerimize etde ve sütde büyük bir darbe vurulmuştur. Türkiye Cumhuriyeti'nde hayvancılığın iflasına sebep olacak bu kararın yeniden gözden geçirilmesini Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sn. Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli' nin ivedilikle bu konuya değinmesi gerektiğini talep ediyoruz. Aksi takdirde küçükbaş ve büyükbaş hayvan üreticimizin bitmesi anlamına gelecek olan bu kararın et tüketiminde de cari açığa sebep olacağından dolayı önümüzdeki günlerde süt hayvancılığı yapan üreticilerimizin ineklerini kestirmek zorunda kalacağını bu takdirde sütün olmadığı bir ülkede etinde olmayacağını düşündüğümüz zaman ithalata muhtaç duruma düşeceğimizi kamuoyuna saygılarımla arz ederim..."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (