( (

Müzikte Başarıya Ulaşmanın 5 Yolu

Magazin 05.11.2021 - 11:10, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Müzikte Başarıya Ulaşmanın 5 Yolu

Ülkesi Endonazya'da başarılı olduktan sonra dünyaca ünlü yarışmalarda birincilik elde eden Siti Kdi " Tanrıya şükür, neredeyse 17 yıldır şarkıcıyım ancak başarıya ulaşmak için sistemli yolları bilmek gerekir" dedi.
Türkiye'deki müzik çalışmalarını "Umut Bitti" klibini hazırlayarak sürdüren Siti Kdi başarıya ulaşmak için gerekli yolları şöyle açıkladı: Kendini tanı Kendimizi tanımak bir süreçtir, gerçekte kim olduğumuzu nasıl bildiğimizi. O zaman sadece kendimiz olursak insanlar bizi daha kolay tanıyacak. Başkası olmak veya onları takip etmek zorunda değilsin. Yetenek Yeteneğini sev ve geliştir. Yetenek, bireylerin kariyerlerinde sahip oldukları potansiyeldir. Yetenek sadece doğuştan bireylere ait değildir, yetenek kendi kendine yaratılabilir ve geliştirilebilir. Çocuklarının yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine yardımcı olmada ebeveynlerin ve aile ortamının rolü çok önemlidir. Motivasyon Başarı olmak istiyorsanız kendinizi motive edin, kesinlikle zorluklarla karşılaşacağız ve yürüttüğümüz işten sıkılacağız. Bu zorluklarla yüzleşmenin doğru yollarından biri kendinizi motive etmektir. Öz motivasyon, yapılan fedakarlıkları ve gelecekte yapılacakları nasıl takdir edebileceğimiz, kabul edebileceğimizdir. Bireyler kendilerini motive ederek başarının zirvesine ulaşmak için kendilerini daha iyi bir yönde geliştirmeye devam edeceklerdir. Kendine güven Güven, işlerinde kendilerini geliştirmeye cesaret edecek bireysel özellikleri şekillendirecektir. Müzik dünyasına girdiğimde sahne önünde şarkı söylemekten korktum. Ancak, birçok izleyici olağanüstü performansımı gördükten sonra bir takdir biçimi olarak alkışladı. Bir şey yapmak istiyorsak, asla tereddüt etmeden, yaptığımız şeye inanmalı ve yine de sürecin tadını çıkarmalıyız. Yaratıcı düşünme Yaratıcı düşünme, bireylerin yaratıcı bir şey üretmek için sürekli düşünme yeteneğidir. Her zaman çalışmaktan asla vazgeçme.
Ülkesi Endonazya'da başarılı olduktan sonra dünyaca ünlü yarışmalarda birincilik elde eden Siti Kdi " Tanrıya şükür, neredeyse 17 yıldır şarkıcıyım ancak başarıya ulaşmak için sistemli yolları bilmek gerekir" dedi.

Türkiye'deki müzik çalışmalarını "Umut Bitti" klibini hazırlayarak sürdüren Siti Kdi başarıya ulaşmak için gerekli yolları şöyle açıkladı:


Kendini tanı
Kendimizi tanımak bir süreçtir, gerçekte kim olduğumuzu nasıl bildiğimizi. O zaman sadece kendimiz olursak insanlar bizi daha kolay tanıyacak. Başkası olmak veya onları takip etmek zorunda değilsin.

Yetenek
Yeteneğini sev ve geliştir. Yetenek, bireylerin kariyerlerinde sahip oldukları potansiyeldir. Yetenek sadece doğuştan bireylere ait değildir, yetenek kendi kendine yaratılabilir ve geliştirilebilir. Çocuklarının yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine yardımcı olmada ebeveynlerin ve aile ortamının rolü çok önemlidir.

Motivasyon
Başarı olmak istiyorsanız kendinizi motive edin, kesinlikle zorluklarla karşılaşacağız ve yürüttüğümüz işten sıkılacağız. Bu zorluklarla yüzleşmenin doğru yollarından biri kendinizi motive etmektir. Öz motivasyon, yapılan fedakarlıkları ve gelecekte yapılacakları nasıl takdir edebileceğimiz, kabul edebileceğimizdir. Bireyler kendilerini motive ederek başarının zirvesine ulaşmak için kendilerini daha iyi bir yönde geliştirmeye devam edeceklerdir.

Kendine güven
Güven, işlerinde kendilerini geliştirmeye cesaret edecek bireysel özellikleri şekillendirecektir. Müzik dünyasına girdiğimde sahne önünde şarkı söylemekten korktum. Ancak, birçok izleyici olağanüstü performansımı gördükten sonra bir takdir biçimi olarak alkışladı. Bir şey yapmak istiyorsak, asla tereddüt etmeden, yaptığımız şeye inanmalı ve yine de sürecin tadını çıkarmalıyız.

Yaratıcı düşünme
Yaratıcı düşünme, bireylerin yaratıcı bir şey üretmek için sürekli düşünme yeteneğidir. Her zaman çalışmaktan asla vazgeçme.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (