( (

Mutluluğa ‘Evet’ Dediler

Magazin 26.05.2022 - 20:58, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Mutluluğa ‘Evet’ Dediler

Ali ve Ayşe Mine, bir ömür mutluluğa ‘evet’ dedi. Genç çifti mutlu günlerinde yakınları ve dostları yalnız bırakmadı. Danabaş ve Doğan aileleri de çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı
Havva-Mehmet Doğan ailesinin oğlu Ali, Canan-Mustafa Danabaş ailesinin kızları Ayşe Mine ile bir ömür mutluluğa ‘Evet’ diyerek, hayatlarını birleştirdi. Atiker Delüks Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğünde genç çift evlenmenin, aileleri de çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu, sevincini yaşadı.   “Denizler durulmaz dalgalanmadan, umutlar yeşermez sevgi olmadan, yalnızlıklar yok olmaz yuva kurmadan, mutluluklar yaşanmaz dostlar olmadan” notu ile yakınlarını ve dostlarını düğünlerine davet eden Danabaş ve Doğan aileleri, düğün boyunca konuklarla ilgilendi, mutluluklarını paylaştı. Geleneksel Konya pilavının ikram edildiği düğünde çiftlerin arkadaşları en mutlu gününde onları yalnız bırakmayarak sevinçlerine ortak oldu. İlgileri için yakınlarına teşekkür eden genç çift, "Evlilik kadar güzel bir mutluluk yok" diyerek bekarlara de mesaj verdi.   Davetliler de sevgi ve saygı içerisinde sağlıklı bir ömür sürmeleri temennisiyle Ali ve Ayşe Mine’ye iki cihan saadeti diledi, beraberliklerinin iki aileye de mutluluk getirmesi için dua etti.   Ali-Ayşe Mine çiftine Cenab-ı Allah’tan sağlıklı bir ömür ve mutluluk diliyor, Danabaş ve Doğan ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.  
Ali ve Ayşe Mine, bir ömür mutluluğa ‘evet’ dedi. Genç çifti mutlu günlerinde yakınları ve dostları yalnız bırakmadı. Danabaş ve Doğan aileleri de çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı

Havva-Mehmet Doğan ailesinin oğlu Ali, Canan-Mustafa Danabaş ailesinin kızları Ayşe Mine ile bir ömür mutluluğa ‘Evet’ diyerek, hayatlarını birleştirdi. Atiker Delüks Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğünde genç çift evlenmenin, aileleri de çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu, sevincini yaşadı.

 

“Denizler durulmaz dalgalanmadan, umutlar yeşermez sevgi olmadan, yalnızlıklar yok olmaz yuva kurmadan, mutluluklar yaşanmaz dostlar olmadan” notu ile yakınlarını ve dostlarını düğünlerine davet eden Danabaş ve Doğan aileleri, düğün boyunca konuklarla ilgilendi, mutluluklarını paylaştı. Geleneksel Konya pilavının ikram edildiği düğünde çiftlerin arkadaşları en mutlu gününde onları yalnız bırakmayarak sevinçlerine ortak oldu. İlgileri için yakınlarına teşekkür eden genç çift, "Evlilik kadar güzel bir mutluluk yok" diyerek bekarlara de mesaj verdi.

 

Davetliler de sevgi ve saygı içerisinde sağlıklı bir ömür sürmeleri temennisiyle Ali ve Ayşe Mine’ye iki cihan saadeti diledi, beraberliklerinin iki aileye de mutluluk getirmesi için dua etti.

 

Ali-Ayşe Mine çiftine Cenab-ı Allah’tan sağlıklı bir ömür ve mutluluk diliyor, Danabaş ve Doğan ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (