( (

Mustafa İncekabak Erkekliğe Adım Attı

Yaşam 04.02.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Mustafa İncekabak Erkekliğe Adım Attı

Erkekliğe ilk adımını atan Mustafa İncekabak’ı sevenleri yalnız bırakmazken görkemli bir sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını atmış oldu. Sünnet kıyafetlerini giyen Mustafa İncekabak, arkadaşlarıyla, üstü açık otomobile bindi. Türk bayraklarıyla donatılan yüzlerce aracın bulunduğu konvoyla, düğün salonuna getirildi. Programa Konya Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği Başkanı Muharrem Karabacak Başkan vekilleri Emin Baranok, Osman Alp, Demir ve Emsali Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yüksel Kurt, minibüsçüler odası yönetim kurulu üyeleri Yusuf bağcı, Sıtkı Özgüç, Mustatafa Gültekin, Kenan Yavuz, M Özcan Çalıkuşu,denetim   kurulu Erol Çınar, Mustafa Erdoğan, meram eski yol durak başkanları katıldı. Çok sayıda davetli katıldı.

Erkekliğe ilk adımını atan Mustafa İncekabak’ı sevenleri yalnız bırakmazken görkemli bir sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını atmış oldu.


Sünnet kıyafetlerini giyen Mustafa İncekabak, arkadaşlarıyla, üstü açık otomobile bindi. Türk bayraklarıyla donatılan yüzlerce aracın bulunduğu konvoyla, düğün salonuna getirildi.


Programa Konya Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği Başkanı Muharrem Karabacak Başkan vekilleri Emin Baranok, Osman Alp, Demir ve Emsali Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yüksel Kurt, minibüsçüler odası yönetim kurulu üyeleri Yusuf bağcı, Sıtkı Özgüç, Mustatafa Gültekin, Kenan Yavuz, M Özcan Çalıkuşu,denetim   kurulu Erol Çınar, Mustafa Erdoğan, meram eski yol durak başkanları katıldı. Çok sayıda davetli katıldı.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (