( (

MÜSİAD Konya’da 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi Açıldı

İş Dünyası 12.07.2021 - 16:07, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

MÜSİAD Konya’da 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi Açıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesinde “15 Temmuz Fotoğraf Sergisi” açıldı. Konya Şube Başkanı M. Hilmi Kağnıcı, “Fotoğraf sergisi, hain darbe girişimini hiçbir zaman unutmamak ve unutturmamak için, o kara geceyi belgeleriyle ortaya koyması bakımından oldukça önemli” dedi.
MÜSİAD Konya Şube binasında ziyarete açılan ve Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) hain darbe girişimini gözler önüne seren 46 karenin yer aldığı sergi, iki hafta boyunca açık kalacak.   MÜSİAD Konya Şube Başkanı M. Hilmi Kağnıcı, 15 Temmuz’un, Türkiye’ye kara bir sayfa açma amacında olan hain bir girişimi millet tarafından boşa çıkartıldığını söyledi. O karanlık gecede, demokrasi katili hainlere genç, yaşlı, kadın, erkek 7’den 77’ye herkesin büyük bir öfke ile karşı durduğu ifade eden Kağnıcı, aziz Türk milletinin tüm dünyaya bir kez daha demokrasi dersi verdiğini söyledi. Kağnıcı, “Dünyanın en yaygın ve etkin STK’sı olan MÜSİAD, her zaman ve her koşulda milli iradeden yana tavır alarak, ona yönelen her tehdidin karşısında tereddütsüz durmuştur. MÜSİAD Konya olarak bizlerde, darbe girişiminin hemen ardından tepkimizi ortaya koyduk ve hain ayaklanmaya karşı duruşumuzu net bir biçimde ifade ettik. Demokrasi nöbetlerinde bir an bile ayrılmadık.   Açılışını gerçekleştirdiğimiz fotoğraf sergisini, “hain darbe girişimini hiçbir zaman unutmamak ve unutturmamak için, o kara geceyi belgeleriyle ortaya koyması bakımından oldukça önemlidir” dedi.   15 Temmuz fotoğraf sergisinin ilk ziyaretçileri, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Ali Dığrak ve Selçuklu İlçe Başkanı Hakan Özer oldu.   Başkan Kağnıcı, iki hafta boyunca şube binasında açık kalacak sergiyi herkesin ziyaret etmesi çağrısında bulundu.  
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesinde “15 Temmuz Fotoğraf Sergisi” açıldı. Konya Şube Başkanı M. Hilmi Kağnıcı, “Fotoğraf sergisi, hain darbe girişimini hiçbir zaman unutmamak ve unutturmamak için, o kara geceyi belgeleriyle ortaya koyması bakımından oldukça önemli” dedi.

MÜSİAD Konya Şube binasında ziyarete açılan ve Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) hain darbe girişimini gözler önüne seren 46 karenin yer aldığı sergi, iki hafta boyunca açık kalacak.

 

MÜSİAD Konya Şube Başkanı M. Hilmi Kağnıcı, 15 Temmuz’un, Türkiye’ye kara bir sayfa açma amacında olan hain bir girişimi millet tarafından boşa çıkartıldığını söyledi. O karanlık gecede, demokrasi katili hainlere genç, yaşlı, kadın, erkek 7’den 77’ye herkesin büyük bir öfke ile karşı durduğu ifade eden Kağnıcı, aziz Türk milletinin tüm dünyaya bir kez daha demokrasi dersi verdiğini söyledi.

Kağnıcı, “Dünyanın en yaygın ve etkin STK’sı olan MÜSİAD, her zaman ve her koşulda milli iradeden yana tavır alarak, ona yönelen her tehdidin karşısında tereddütsüz durmuştur. MÜSİAD Konya olarak bizlerde, darbe girişiminin hemen ardından tepkimizi ortaya koyduk ve hain ayaklanmaya karşı duruşumuzu net bir biçimde ifade ettik. Demokrasi nöbetlerinde bir an bile ayrılmadık.

 

Açılışını gerçekleştirdiğimiz fotoğraf sergisini, “hain darbe girişimini hiçbir zaman unutmamak ve unutturmamak için, o kara geceyi belgeleriyle ortaya koyması bakımından oldukça önemlidir” dedi.

 

15 Temmuz fotoğraf sergisinin ilk ziyaretçileri, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Ali Dığrak ve Selçuklu İlçe Başkanı Hakan Özer oldu.

 

Başkan Kağnıcı, iki hafta boyunca şube binasında açık kalacak sergiyi herkesin ziyaret etmesi çağrısında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (