( (

Muay Thai Milli Takımında iki Konyalı

Spor 13.06.2021 - 15:11, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Muay Thai Milli Takımında iki Konyalı

Kuşadası’nda yapılan müsabakalar sonunda Konyalı Hasan Uluşan ve İsmail Koç kilolarında şampiyon oldu. İki sporcu elde ettikleri başarılar nedeniyle ileriki tarihte yapılacak olan Dünya şampiyonasında Ülkemizi temsil etmek üzere Milli takıma çağrıldı.
Türkiye Muay Thai federasyonunun faaliyet programında yer alan Aydın Kuşadası'nda yapılan alt gençler ve üst gençler milli takım seçmelerinde Konyalı sporcular Hasan Uluşan 57 kğ da ve İsmail Koç 71 kg da şampiyon olarak Ülkemizi dünya şampiyonasında milli takımda temsil etmeye hak kazandılar. Aydın Kuşadası’nda yapılan müsabakalarda Konyalı sporcular toplamda 2 Altın, 4 bronz madalya aldı. Yapılan müsabakada dereceye giren sporcularımız: Nazlı Ayten 71 kg bronz Ali Deniz Çağlayan 63.5 kg bronz İbrahim Bakırcı 67 kg bronz Zehra Yeşil 67 kg bronz madalyayla tamladılar.   Bileğimizi kimse bükemez Muay Thai Konya İl temsilcisi ve Ak Gençlikspor kulübü antrenörü Ziya Ak yaptığı açıklamada Muay Thai’da konyayı en iyi şekilde temsil ettiklerini ve başarılarının artarak devam edeceğini belirterek; “Dereceye giren sporcularımızı tebrik eder Dünya şampiyonasında başarılar dilerim. Müsabakalarda Emeği geçen tüm idareci, antrenör ve hakemlerimize canı gönülden kutlarım. Konya böyle birlik içinde olursa bileğimizi kimse bükemez arkadaşının başarısına sevinen, problem olduğunda hemen yanında olan gerçek dostlara sonsuz teşekkür eder saygılarımı sunarım her şey Konya’mız ve sporcularımız için. Konya’mız da bu sporun yaygınlaşması ve gelişmesi için elimizden geleni yapıp. Hem gençliğimizi spora alıştıracağız hem de Türk Bayrağını her platformda göklere çektireceğiz” dedi.
Kuşadası’nda yapılan müsabakalar sonunda Konyalı Hasan Uluşan ve İsmail Koç kilolarında şampiyon oldu. İki sporcu elde ettikleri başarılar nedeniyle ileriki tarihte yapılacak olan Dünya şampiyonasında Ülkemizi temsil etmek üzere Milli takıma çağrıldı.

Türkiye Muay Thai federasyonunun faaliyet programında yer alan Aydın Kuşadası'nda yapılan alt gençler ve üst gençler milli takım seçmelerinde Konyalı sporcular Hasan Uluşan 57 kğ da ve İsmail Koç 71 kg da şampiyon olarak Ülkemizi dünya şampiyonasında milli takımda temsil etmeye hak kazandılar.

Aydın Kuşadası’nda yapılan müsabakalarda Konyalı sporcular toplamda 2 Altın, 4 bronz madalya aldı.

Yapılan müsabakada dereceye giren sporcularımız:

Nazlı Ayten 71 kg bronz

Ali Deniz Çağlayan 63.5 kg bronz

İbrahim Bakırcı 67 kg bronz

Zehra Yeşil 67 kg bronz

madalyayla tamladılar.

 

Bileğimizi kimse bükemez

Muay Thai Konya İl temsilcisi ve Ak Gençlikspor kulübü antrenörü Ziya Ak yaptığı açıklamada Muay Thai’da konyayı en iyi şekilde temsil ettiklerini ve başarılarının artarak devam edeceğini belirterek; “Dereceye giren sporcularımızı tebrik eder Dünya şampiyonasında başarılar dilerim. Müsabakalarda Emeği geçen tüm idareci, antrenör ve hakemlerimize canı gönülden kutlarım.

Konya böyle birlik içinde olursa bileğimizi kimse bükemez arkadaşının başarısına sevinen, problem olduğunda hemen yanında olan gerçek dostlara sonsuz teşekkür eder saygılarımı sunarım her şey Konya’mız ve sporcularımız için. Konya’mız da bu sporun yaygınlaşması ve gelişmesi için elimizden geleni yapıp. Hem gençliğimizi spora alıştıracağız hem de Türk Bayrağını her platformda göklere çektireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (