( (

Miniklerden Örnek Davranış

Bölge 20.05.2022 - 15:20, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Miniklerden Örnek Davranış

Selçuklu Şehit Hava Pilot Teğmen Ayfer Gök Anaokulu ,Saygılı Çiçekler sınıfı ve Ayşe Maviş öğretmen, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yürüttüğü SEDEP projesi ve Selçuklu Belediyesi öncülüğünde İYİLİKTE YARIŞIYORUZ projesi kapsamında iyiliğe yol açtılar.
Aile,toplum,şehir, ülke hatta sınırları aşarak ülke dışında da iyiliğin kocaman bir yumak olup herkesi sarmasını sağladılar.Muhtelif erzak ve nakdi yardımlar,oyuncak, kitap-kırtasiye ve giysi kampanyaları ile birçok ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürdüler.   Okullarında yaptıkları kermes ile yetim ve öksüz arkadaşlarına hediyeler aldılar.   Sosyal hizmetlerde kalan 45 kızımızın bayram hediyelerini temin ettiler   Birçok şehirde askıda yemek kampanyalarına katıldılar Selçuk Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi'ne giderek hasta hayvanlara yardımcı oldular  Sınıflarında kuş yuvası,mama ve su kabı tasarlayarak hayvan dosyalarını da unutmadılar  Tema iş birliği ile ağaçlandırmanın yanı sıra zararlı böceklerle mücadele edip, faydalı aromatik bitkiler diktiler doğaya el verdiler   Ülke sınırlarını aşarak Afrika'da iftar ve sahur programları düzenlediler  İyiliğin tüm dünya'ya yayılması duası ile su kuyusu açarak küçük ama kocaman yürekleri ile SEN YETER Kİ BAŞLA! BÜYÜR HER İYİLİK ZAMANLA diyerek büyüklerine örnek oldular.
Selçuklu Şehit Hava Pilot Teğmen Ayfer Gök Anaokulu ,Saygılı Çiçekler sınıfı ve Ayşe Maviş öğretmen, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yürüttüğü SEDEP projesi ve Selçuklu Belediyesi öncülüğünde İYİLİKTE YARIŞIYORUZ projesi kapsamında iyiliğe yol açtılar.

Aile,toplum,şehir, ülke hatta sınırları aşarak ülke dışında da iyiliğin kocaman bir yumak olup herkesi sarmasını sağladılar.Muhtelif erzak ve nakdi yardımlar,oyuncak, kitap-kırtasiye ve giysi kampanyaları ile birçok ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürdüler.

  Okullarında yaptıkları kermes ile yetim ve öksüz arkadaşlarına hediyeler aldılar.

  Sosyal hizmetlerde kalan 45 kızımızın bayram hediyelerini temin ettiler

  Birçok şehirde askıda yemek kampanyalarına katıldılar

Selçuk Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi'ne giderek hasta hayvanlara yardımcı oldular

 Sınıflarında kuş yuvası,mama ve su kabı tasarlayarak hayvan dosyalarını da unutmadılar

 Tema iş birliği ile ağaçlandırmanın yanı sıra zararlı böceklerle mücadele edip, faydalı aromatik bitkiler diktiler doğaya el verdiler

  Ülke sınırlarını aşarak Afrika'da iftar ve sahur programları düzenlediler

 İyiliğin tüm dünya'ya yayılması duası ile su kuyusu açarak küçük ama kocaman yürekleri ile SEN YETER Kİ BAŞLA! BÜYÜR HER İYİLİK ZAMANLA diyerek büyüklerine örnek oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (