( (

Meram Osman Gazi Ortaokulundan Yazarhane Projesi

Eğitim 29.06.2020 - 12:08, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Meram Osman Gazi Ortaokulundan Yazarhane Projesi

Meram Osman Gazi Ortaokulu'nun Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığına sunduğu KOP YAZARHANE projesi kabul edildi.
 KOP İdaresi Başkanlık Binasında Okul müdürü Arzu Yücel ve KOP Sosyal Projeler Koordinatörü Ahmet Katıksız tarafından imzalanan proje protokolü sonucunda KOP YAZARHANE PROJESİ, Meram Osman Gazi Ortaokulu  bünyesinde yürütülmesine karar verildi.   Proje kapsamında TCDD'den temin edilen bir servis vagonu gerekli düzenlemeler yapılarak okul bahçesinde konuşlandırılarak,okul öğrencileri için okul saatlerinde okuma ve yazma saatleri düzenlenerek  çeşitli faaliyetler gerçekleştirileceği ifade edildi.   Ayrıca okul saatleri dışında ise yetişkinlere yönelik Yaratıcı Yazarlık Atölyeleri, Şiir Dinletileri, Mini Konserler, Okur Yazar Buluşmaları, Kültür Söyleşileri, Çeşitli Kurslar düzenleneceği Yazarhane Projesi için çalışmalara başlandı.
Meram Osman Gazi Ortaokulu'nun Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığına sunduğu KOP YAZARHANE projesi kabul edildi.

 KOP İdaresi Başkanlık Binasında Okul müdürü Arzu Yücel ve KOP Sosyal Projeler Koordinatörü Ahmet Katıksız tarafından imzalanan proje protokolü sonucunda KOP YAZARHANE PROJESİ, Meram Osman Gazi Ortaokulu  bünyesinde yürütülmesine karar verildi.

 

Proje kapsamında TCDD'den temin edilen bir servis vagonu gerekli düzenlemeler yapılarak okul bahçesinde konuşlandırılarak,okul öğrencileri için okul saatlerinde okuma ve yazma saatleri düzenlenerek  çeşitli faaliyetler gerçekleştirileceği ifade edildi.

 

Ayrıca okul saatleri dışında ise yetişkinlere yönelik Yaratıcı Yazarlık Atölyeleri, Şiir Dinletileri, Mini Konserler, Okur Yazar Buluşmaları, Kültür Söyleşileri, Çeşitli Kurslar düzenleneceği Yazarhane Projesi için çalışmalara başlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (