( (

‘Meram’da Yaz’ Fotoğraf Yarışmasında Ödül Sahipleri Belirlendi

Kültür Sanat 14.09.2020 - 17:26, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

‘Meram’da Yaz’ Fotoğraf Yarışmasında Ödül Sahipleri Belirlendi

Meram Belediyesinin ödüllü ‘Meram’da Yaz’ fotoğraf yarışması da sonuçlandı. Jüri üyelerinin birbirinden güzel eserler arasında seçim yapmakta zorlandığı yarışma sonucunda ‘Keyif’ fotosuyla Yüksel Açıkgöz birinciliği alırken, Celal Gezici ‘Cuma Namazı’ fotoğrafıyla ikinci, Levent Ateş ‘Millet Bahçesi’ fotoğrafıyla üçüncülüğü göğüsledi. Yarışmaya iştirak eden tüm sanatçılara teşekkür eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, dereceye girenleri de tebrik etti.
Meram Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve 1 Eylül tarihinde son bulan ‘Meram’da Yaz Ödüllü Fotoğraf Yarışması’nda ödül sahipleri belli oldu.                   YARIŞMADA İPİ ‘KEYİF’ FOTOĞRAFIYLA YÜKSEL AÇIKGÖZ GÖĞÜSLEDİ   Jüri üyeliklerini Fotoğraf Sanatçısı Ahmet Kuş, Necmettin Erbakan Üniversitesi(NEÜ) Meram Meslek Yüksek Okulu Grafik-Tasarım Bölümü Başkanı Serpil Yakut, NEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema-Tv Bölümü Öğretim Görevlisi Mustafa Göngör ve Meram Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sinan Kabak’ın yaptığı yarışmada birinciliği Yüksel Açıkgöz’ün ‘Keyif’ fotoğrafı aldı. Celal Gezici’nin ‘Cuma Namazı’ fotoğrafı ikinci olurken üçüncülüğü de ‘Millet Bahçesi’ fotoğrafı ile Levent Ateş aldı. Mehmet Soybelli, Ömerül Faruk Kiprik ve Hakan Gümüş’ün mansiyon ödülü aldığı yarışmada Mehmet Koru ve Levent Ateş iki fotoğrafları ile  Hakan Gümüş, Bayram Kabadayı, Serkan Yayla, Selçuk Mükremin Kattaş, Muhammet Özen, Mustafa Kurtbaş, Levent Ateş ve Yüksel Açıkgöz de birer fotoğrafı ile sergileme ödülü almaya hak kazandılar.                   BAŞKAN KAVUŞ; “MERAM İÇİN EMEK VEREN TÜM SANATÇILARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”       4 mevsimi birbirinden güzel Meram’ın tüm güzelliklerini fotoğraf sanatçılarının objektifinden gözler önüne sermek amacıyla düzenlenen bu yarışmaların ‘yaz’ bölümünü de tamamladıklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram için yollara düşen, emek sarf eden, ter döken ve yarışmaya katılan tüm sanatçılara teşekkür etti. Meram’ın tarihi zenginliği, doğal güzellikleriyle yılın her günü ve günün her anı insanlara adeta görsel bir şölen sunduğunu ifade eden Başkan Kavuş, “Bu görselliği ve güzellikleri bir taraftan dünyaya anlatmak diğer taraftanda bir arşiv niteliğinde tarihe kayıt ve not olarak düşürebilmenin en güzel yolu fotoğraf sanatı. Biz Meram Belediyesi olarak bu sanatı ilçemiz için en doğru şekilde kullanabilmek için bu yarışmaları organize ediyoruz. Katılım sayıları ve gelen fotoğrafları gördükçe hedefimize ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bize bu mutluluğu yaşatan tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Meram Belediyesinin ödüllü ‘Meram’da Yaz’ fotoğraf yarışması da sonuçlandı. Jüri üyelerinin birbirinden güzel eserler arasında seçim yapmakta zorlandığı yarışma sonucunda ‘Keyif’ fotosuyla Yüksel Açıkgöz birinciliği alırken, Celal Gezici ‘Cuma Namazı’ fotoğrafıyla ikinci, Levent Ateş ‘Millet Bahçesi’ fotoğrafıyla üçüncülüğü göğüsledi. Yarışmaya iştirak eden tüm sanatçılara teşekkür eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, dereceye girenleri de tebrik etti.

Meram Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve 1 Eylül tarihinde son bulan ‘Meram’da Yaz Ödüllü Fotoğraf Yarışması’nda ödül sahipleri belli oldu.

 

                YARIŞMADA İPİ ‘KEYİF’ FOTOĞRAFIYLA YÜKSEL AÇIKGÖZ GÖĞÜSLEDİ

 

Jüri üyeliklerini Fotoğraf Sanatçısı Ahmet Kuş, Necmettin Erbakan Üniversitesi(NEÜ) Meram Meslek Yüksek Okulu Grafik-Tasarım Bölümü Başkanı Serpil Yakut, NEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema-Tv Bölümü Öğretim Görevlisi Mustafa Göngör ve Meram Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sinan Kabak’ın yaptığı yarışmada birinciliği Yüksel Açıkgöz’ün ‘Keyif’ fotoğrafı aldı. Celal Gezici’nin ‘Cuma Namazı’ fotoğrafı ikinci olurken üçüncülüğü de ‘Millet Bahçesi’ fotoğrafı ile Levent Ateş aldı. Mehmet Soybelli, Ömerül Faruk Kiprik ve Hakan Gümüş’ün mansiyon ödülü aldığı yarışmada Mehmet Koru ve Levent Ateş iki fotoğrafları ile  Hakan Gümüş, Bayram Kabadayı, Serkan Yayla, Selçuk Mükremin Kattaş, Muhammet Özen, Mustafa Kurtbaş, Levent Ateş ve Yüksel Açıkgöz de birer fotoğrafı ile sergileme ödülü almaya hak kazandılar.

 

                BAŞKAN KAVUŞ; “MERAM İÇİN EMEK VEREN TÜM SANATÇILARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”    

 

4 mevsimi birbirinden güzel Meram’ın tüm güzelliklerini fotoğraf sanatçılarının objektifinden gözler önüne sermek amacıyla düzenlenen bu yarışmaların ‘yaz’ bölümünü de tamamladıklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram için yollara düşen, emek sarf eden, ter döken ve yarışmaya katılan tüm sanatçılara teşekkür etti. Meram’ın tarihi zenginliği, doğal güzellikleriyle yılın her günü ve günün her anı insanlara adeta görsel bir şölen sunduğunu ifade eden Başkan Kavuş, “Bu görselliği ve güzellikleri bir taraftan dünyaya anlatmak diğer taraftanda bir arşiv niteliğinde tarihe kayıt ve not olarak düşürebilmenin en güzel yolu fotoğraf sanatı. Biz Meram Belediyesi olarak bu sanatı ilçemiz için en doğru şekilde kullanabilmek için bu yarışmaları organize ediyoruz. Katılım sayıları ve gelen fotoğrafları gördükçe hedefimize ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bize bu mutluluğu yaşatan tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (