( (

Meram’da Altyapı Ve Asfalt Çalışmaları Tam Gaz

Bölge 24.09.2021 - 13:32, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Meram’da Altyapı Ve Asfalt Çalışmaları Tam Gaz

Meram Belediyesi’ne bağlı ekipler çalışma sezonunun sonuna doğru girilirken çalışmalara hız kazandırdı. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, planlamada bir aksama olmadığını kaydederek, “İlçemizde bir sokağımızı daha hizmetle buluşturursak bundan mutlu oluruz” dedi.
Altyapı ve asfalt sezonunun sonuna doğru yaklaşılmasıyla birlikte Meram Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında çalışmalara hız kazandırıldı. Mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik yapılan planlamalar kapsamında çalışmalara yön verilirken yine merkeze uzak mahalleler arasında yeni bağlantı yolları açılmaya devam ediliyor.   “NE KADAR FAZLA SOKAĞIMIZDA ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİRSEK KAZANÇ”   Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram’ın her köşesinde çalışma gerçekleştirildiğini kaydederek, “Verimli bir yaz çalışma dönemini daha geride bırakıyoruz. Ekiplerimiz, program dahilinde belirlenen bölgelerde ihtiyaca yönelik çalışma gerçekleştiriyor. Sezonu geride bırakırken, ne kadar fazla sokağımızda çalışma gerçekleştirirsek kazanç olarak görüyoruz. Bir fazla sokağımızı daha hizmetle buluşturursak bizden mutlusu olamaz. Meram’da işimiz çok, biliyoruz. Ekiplerimizle daha çok çalışarak Meram’ımızı daha da güzel hale getirmek için çaba gösteriyoruz” şeklinde konuştu.   “HAVA ŞARTLARI EL VERDİĞİ SÜRECE SAHADA OLACAĞIZ”   Başkan Kavuş, çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Mahallelerimizde sıcak ve soğuk asfalt işlerinin yanı sıra tretuvar, altyapı, parke, kaldırım, yama, sathi kaplama gibi çalışmalarımız sürüyor. Merkeze uzak mahallelerimizde yeni bağlantı yolları açıyoruz. Kış tam anlamıyla etkisini göstermeden, yağışlar başlamadan olabildiğince fazla bölgeye ulaşmayı hedefliyoruz. Meram’da yaşayanların yaşam kalitesini daha da yükseltebilmek adına ekiplerimiz daha sıkı çalışacak. Hava şartları el verdiği sürece bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sahada olmaya devam edeceğiz” şeklinde görüş belirtti.  
Meram Belediyesi’ne bağlı ekipler çalışma sezonunun sonuna doğru girilirken çalışmalara hız kazandırdı. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, planlamada bir aksama olmadığını kaydederek, “İlçemizde bir sokağımızı daha hizmetle buluşturursak bundan mutlu oluruz” dedi.

Altyapı ve asfalt sezonunun sonuna doğru yaklaşılmasıyla birlikte Meram Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında çalışmalara hız kazandırıldı. Mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik yapılan planlamalar kapsamında çalışmalara yön verilirken yine merkeze uzak mahalleler arasında yeni bağlantı yolları açılmaya devam ediliyor.

 

“NE KADAR FAZLA SOKAĞIMIZDA ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİRSEK KAZANÇ”

 

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram’ın her köşesinde çalışma gerçekleştirildiğini kaydederek, “Verimli bir yaz çalışma dönemini daha geride bırakıyoruz. Ekiplerimiz, program dahilinde belirlenen bölgelerde ihtiyaca yönelik çalışma gerçekleştiriyor. Sezonu geride bırakırken, ne kadar fazla sokağımızda çalışma gerçekleştirirsek kazanç olarak görüyoruz. Bir fazla sokağımızı daha hizmetle buluşturursak bizden mutlusu olamaz. Meram’da işimiz çok, biliyoruz. Ekiplerimizle daha çok çalışarak Meram’ımızı daha da güzel hale getirmek için çaba gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

 

“HAVA ŞARTLARI EL VERDİĞİ SÜRECE SAHADA OLACAĞIZ”

 

Başkan Kavuş, çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Mahallelerimizde sıcak ve soğuk asfalt işlerinin yanı sıra tretuvar, altyapı, parke, kaldırım, yama, sathi kaplama gibi çalışmalarımız sürüyor. Merkeze uzak mahallelerimizde yeni bağlantı yolları açıyoruz. Kış tam anlamıyla etkisini göstermeden, yağışlar başlamadan olabildiğince fazla bölgeye ulaşmayı hedefliyoruz. Meram’da yaşayanların yaşam kalitesini daha da yükseltebilmek adına ekiplerimiz daha sıkı çalışacak. Hava şartları el verdiği sürece bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sahada olmaya devam edeceğiz” şeklinde görüş belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (