( (

Meram Belediyesporlu Kıck Bokscular Antalya’dan 7 Madalya İle Döndü

Spor 20.01.2020 - 13:43, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Meram Belediyesporlu Kıck Bokscular Antalya’dan 7 Madalya İle Döndü

Meram Belediyesporlu Kick Bokscular, Antalya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası’ndan 7 madalya ile döndü. Turnuvadan 1 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazanan kulüp sporcularını tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Meram Belediyespor artık kabuğuna sığmıyor. Ulusal başarılarını uluslararası platformlara taşıma yolunda emin adımlarla ilerliyor” diye konuştu.
Meram Belediyespor, 11-19 Ocak tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası’nda 7 madalya kazanarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Milli Takıma seçilme kriterlerinin ilk ayağı olan şampiyonada Meram Belediyesporlu sporcular 1 Altın, 2 Gümüş ve 4 Bronz madalya kazandılar. Birbirinden heyecanlı karşılaşmalara sahne olan şampiyona sonunda madalya almaya hak kazanan sporcular ve madalyaları ise şöyle;   Sabriye Gür                  Full Contack          70 Kg’da Altın, Ahmet Uğur                 Full Contack          91 Kg’da Gümüş Samed Ede Gümüş,     Full Contack          +91 Kg’da Gümüş Abdullah Beserek                       Kick Light 42         kg’da Gümüş Muzaffer Karabulut,   Full Contack          51 kg’da Gümüş Şeyma İyiel,                  Full Contack          +70 kg’da Gümüş Muhammed Kürem    Full Contack          71 kg’da Bronz   BAŞKAN KAVUŞ; “MERAM BELEDİYESPOR ARTIK KABUĞUNA SIĞMIYOR”   Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası’nda madalya kazanan sporcuları tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, kulüp sporcularının bu turnuvadanda önemli bir başarı ile dönmüş olmalarının kendilerini bir kez daha sevindirdiğini ve gururlandırdığını söyledi. Turnuvanın Milli Takıma giden yolda basamaklardan biri olduğuna vurgu yapan Başkan Kavuş, “Meram Belediyespor artık kabuğuna sığmıyor. Kulübümüz kabuğunu ulusal başarılarımızı uluslararası platforma taşıyarak kıracaktır. Başarılı tüm sporcularımı ve antrenörlerini canı gönülden kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum. Milli Takım yolunda da tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.
Meram Belediyesporlu Kick Bokscular, Antalya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası’ndan 7 madalya ile döndü. Turnuvadan 1 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazanan kulüp sporcularını tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Meram Belediyespor artık kabuğuna sığmıyor. Ulusal başarılarını uluslararası platformlara taşıma yolunda emin adımlarla ilerliyor” diye konuştu.

Meram Belediyespor, 11-19 Ocak tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası’nda 7 madalya kazanarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Milli Takıma seçilme kriterlerinin ilk ayağı olan şampiyonada Meram Belediyesporlu sporcular 1 Altın, 2 Gümüş ve 4 Bronz madalya kazandılar.

Birbirinden heyecanlı karşılaşmalara sahne olan şampiyona sonunda madalya almaya hak kazanan sporcular ve madalyaları ise şöyle;

 

  • Sabriye Gür                  Full Contack          70 Kg’da Altın,
  • Ahmet Uğur                 Full Contack          91 Kg’da Gümüş
  • Samed Ede Gümüş,     Full Contack          +91 Kg’da Gümüş
  • Abdullah Beserek                       Kick Light 42         kg’da Gümüş
  • Muzaffer Karabulut,   Full Contack          51 kg’da Gümüş
  • Şeyma İyiel,                  Full Contack          +70 kg’da Gümüş
  • Muhammed Kürem    Full Contack          71 kg’da Bronz

 

BAŞKAN KAVUŞ; “MERAM BELEDİYESPOR ARTIK KABUĞUNA SIĞMIYOR”

 

Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası’nda madalya kazanan sporcuları tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, kulüp sporcularının bu turnuvadanda önemli bir başarı ile dönmüş olmalarının kendilerini bir kez daha sevindirdiğini ve gururlandırdığını söyledi. Turnuvanın Milli Takıma giden yolda basamaklardan biri olduğuna vurgu yapan Başkan Kavuş, “Meram Belediyespor artık kabuğuna sığmıyor. Kulübümüz kabuğunu ulusal başarılarımızı uluslararası platforma taşıyarak kıracaktır. Başarılı tüm sporcularımı ve antrenörlerini canı gönülden kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum. Milli Takım yolunda da tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (