( (

Meram Belediyesporlu Güreşçi Türkiyeye İkinci Bir Bayram Sevinci Yaşattı

Spor 30.10.2019 - 10:44, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Meram Belediyesporlu Güreşçi Türkiyeye İkinci Bir Bayram Sevinci Yaşattı

Meram Belediyesporlu milli güreşçi Alihan Bayraktar Belarus’ta gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonasında altın madalyaya ulaşarak Türkiye’ye iki bayramı bir arada yaşattı. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, çıktığı kürsüde asker selamı vererek hem Türkiye’ye çifte bayram sevinci yaşatan hem de tüm dünyaya anlamlı bir mesaj veren milli sporcuyu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Meram Belediyesporlu milli güreşçi Alihan Bayraktar, Belarus’un Gomel şehrinde gerçekleştirilen Avrupa İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası’nda 67 Kg’da Avrupa Şampiyonu oldu. Rakibini 12’ye 2 gibi farklı bir skorla yenen milli güreşçi, maçın hemen ardından ve çıktığı kürsüde asker selamı vererek hem Türkiye’ye çifte bayram sevinci yaşattı hem de dünyaya anlamlı bir mesaj verdi. Bayraktar’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gününde gelen bu anlamlı şampiyonluğu ve ardından verdiği asker selamı tüm Türkiye’de de geniş yankı buldu. Sosyal medya hesabından paylaşılan şampiyonluk ve selam fotoğrafları büyük beğeni aldı.                     BAŞKAN KAVUŞ; “BİZE İKİNCİ BİR BAYRAM SEVİNCİ DAHA YAŞATAN GÜREŞÇİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”   Alihan Bayraktar’ın şampiyonluğunun hemen ardından bir açıklama yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu olan Meram Belediyesporlu milli güreşçimiz Alihan Bayraktar, çıktığı kürsüde asker selamı vererek bizlere çifte bayram sevinci yaşattı. Sporcumuzu tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” diye konuştu. Şampiyonluğun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü kazanılmış olmasının anlamlı olduğunu kaydeden Başkan Kavuş, “Bu özel günde böylesi önemli bir madalyanın kazanılmış olması tüm Türkiye’yi gururlandırdı” dedi. Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Alihan kardeşimle birlikte onun  antrenörlerini, ailesini ve kulüp yöneticilerimizi de tebrik ediyorum. Gösterdiği azim ve gayretle önemli bir başarı elde eden sporcumuzun başarılarının artarak devam etmesi adına biz de üzerimize düşeni bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da yapmaya devam edeceğiz.”     
Meram Belediyesporlu milli güreşçi Alihan Bayraktar Belarus’ta gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonasında altın madalyaya ulaşarak Türkiye’ye iki bayramı bir arada yaşattı. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, çıktığı kürsüde asker selamı vererek hem Türkiye’ye çifte bayram sevinci yaşatan hem de tüm dünyaya anlamlı bir mesaj veren milli sporcuyu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Meram Belediyesporlu milli güreşçi Alihan Bayraktar, Belarus’un Gomel şehrinde gerçekleştirilen Avrupa İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası’nda 67 Kg’da Avrupa Şampiyonu oldu. Rakibini 12’ye 2 gibi farklı bir skorla yenen milli güreşçi, maçın hemen ardından ve çıktığı kürsüde asker selamı vererek hem Türkiye’ye çifte bayram sevinci yaşattı hem de dünyaya anlamlı bir mesaj verdi. Bayraktar’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gününde gelen bu anlamlı şampiyonluğu ve ardından verdiği asker selamı tüm Türkiye’de de geniş yankı buldu. Sosyal medya hesabından paylaşılan şampiyonluk ve selam fotoğrafları büyük beğeni aldı.  

 

                BAŞKAN KAVUŞ; “BİZE İKİNCİ BİR BAYRAM SEVİNCİ DAHA YAŞATAN GÜREŞÇİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Alihan Bayraktar’ın şampiyonluğunun hemen ardından bir açıklama yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu olan Meram Belediyesporlu milli güreşçimiz Alihan Bayraktar, çıktığı kürsüde asker selamı vererek bizlere çifte bayram sevinci yaşattı. Sporcumuzu tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” diye konuştu. Şampiyonluğun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü kazanılmış olmasının anlamlı olduğunu kaydeden Başkan Kavuş, “Bu özel günde böylesi önemli bir madalyanın kazanılmış olması tüm Türkiye’yi gururlandırdı” dedi. Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Alihan kardeşimle birlikte onun  antrenörlerini, ailesini ve kulüp yöneticilerimizi de tebrik ediyorum. Gösterdiği azim ve gayretle önemli bir başarı elde eden sporcumuzun başarılarının artarak devam etmesi adına biz de üzerimize düşeni bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da yapmaya devam edeceğiz.”     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (