( (

MEM’de Hafta Sonu Mesaisi

Eğitim 02.03.2020 - 10:25, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

MEM’de Hafta Sonu Mesaisi

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçe merkez ve mahalle okullarında devam etmekte olan DYK, İYEP, MTSK ve egzersiz çalışmalarını yerinde görmek amacıyla hafta sonu bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının ortamları, belirlenen hedeflere yönelik çalışmaların gerçekleşme durumu, öğrenci katılımı ve memnuniyet durumlarının tespiti nedeniyle, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan,  Şube Müdürleri ile birlikte hafta sonu ilçe merkez mahallelerdeki bazı okulları ziyaret ederek, devam eden kurslarda görevli öğretmen ve kurslara devam eden öğrencilerle görüşülmelerde bulunmak üzere okul ve sınıf ziyaretleri gerçekleştirdiler.   İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan ve ekibi, ziyaretler sırasında; Destekleme ve Yetiştirme Kursları, Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu, Pansiyonlarda kalan öğrencilerin durumu ve öğretmen nöbetleri, iYEP ve yapılan diğer eksersiz çalışmaları hakkında bilgiler aldı.   Kurslarda özellikle elde edilemeyen kazanımların tespit edilip, öğrencilerin ağırlıklı olarak eksik olduğu konular göz ününde bulundurularak Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında işlenen derslerin içeriğinin bu konulara göre belirlenmesi gerektiği dile getiren Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, bu tür ziyaretlerin tamamen motivasyon ve değerlendirme amaçlı olduğunu kaydetti.   Ziyaretler kapsamında pansiyonlarda kalan öğrencilerle de buluşan İşcan, öğrencilerin verilen hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirmeleri üzerine "Allah devletimize zeval vermesin. Bu ortamlar, bu çalışmalar ve verilen bu güzel hizmetler inşallah boşa  gitmeyecektir."  dedi.   Hafta sonu dahil gece gündüz ilçenin eğitimine katkı sunmak ve öğrencilerin başarı seviyelerini yükseltmek için çaba harcadıklarını belirten İşcan, kurslarda ve diğer  çalışmalarda görev alan tüm yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti.
Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçe merkez ve mahalle okullarında devam etmekte olan DYK, İYEP, MTSK ve egzersiz çalışmalarını yerinde görmek amacıyla hafta sonu bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının ortamları, belirlenen hedeflere yönelik çalışmaların gerçekleşme durumu, öğrenci katılımı ve memnuniyet durumlarının tespiti nedeniyle, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan,  Şube Müdürleri ile birlikte hafta sonu ilçe merkez mahallelerdeki bazı okulları ziyaret ederek, devam eden kurslarda görevli öğretmen ve kurslara devam eden öğrencilerle görüşülmelerde bulunmak üzere okul ve sınıf ziyaretleri gerçekleştirdiler.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan ve ekibi, ziyaretler sırasında; Destekleme ve Yetiştirme Kursları, Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu, Pansiyonlarda kalan öğrencilerin durumu ve öğretmen nöbetleri, iYEP ve yapılan diğer eksersiz çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

 

Kurslarda özellikle elde edilemeyen kazanımların tespit edilip, öğrencilerin ağırlıklı olarak eksik olduğu konular göz ününde bulundurularak Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında işlenen derslerin içeriğinin bu konulara göre belirlenmesi gerektiği dile getiren Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, bu tür ziyaretlerin tamamen motivasyon ve değerlendirme amaçlı olduğunu kaydetti.

 

Ziyaretler kapsamında pansiyonlarda kalan öğrencilerle de buluşan İşcan, öğrencilerin verilen hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirmeleri üzerine "Allah devletimize zeval vermesin. Bu ortamlar, bu çalışmalar ve verilen bu güzel hizmetler inşallah boşa  gitmeyecektir."  dedi.

 

Hafta sonu dahil gece gündüz ilçenin eğitimine katkı sunmak ve öğrencilerin başarı seviyelerini yükseltmek için çaba harcadıklarını belirten İşcan, kurslarda ve diğer  çalışmalarda görev alan tüm yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (