( (

Meclis'te Kavga! Oturuma Ara Verildii

Siyaset 08.04.2020 - 16:14, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Meclis'te Kavga! Oturuma Ara Verildii

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) MHP ve HDP grupları arasında tartışmada milletvekilleri birbirinin üzerine yürüdü.
TBMM Genel Kurulu çalışmalarına devam ediyor. Genel Kurulda Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekilleri infaz kanun teklifi ile eski HDP milletvekilleri ve yöneticilerinin cezaevlerinden çıkmasını isteyince Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekilleri ile aralarında tartışma çıktı.   AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öcal  Diyarbakır'da yaşanan terör saldırısını lanetledi, HDP'yi kast ederek 'terör sevici' göndermesinde bulundu.   MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un "Hainleri affetmemizi kimse beklemesin" sözlerinin ardından milletvekilleri oturdukları sıralardan kalkarken, TBMM Başkanvekili Levent Gök oturuma ara verdi.    T.24
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) MHP ve HDP grupları arasında tartışmada milletvekilleri birbirinin üzerine yürüdü.

TBMM Genel Kurulu çalışmalarına devam ediyor. Genel Kurulda Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekilleri infaz kanun teklifi ile eski HDP milletvekilleri ve yöneticilerinin cezaevlerinden çıkmasını isteyince Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekilleri ile aralarında tartışma çıktı.

 

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öcal  Diyarbakır'da yaşanan terör saldırısını lanetledi, HDP'yi kast ederek 'terör sevici' göndermesinde bulundu.

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un "Hainleri affetmemizi kimse beklemesin" sözlerinin ardından milletvekilleri oturdukları sıralardan kalkarken, TBMM Başkanvekili Levent Gök oturuma ara verdi. 

 

T.24

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (