( (

Mavi Suların Şefi Olmak İster misin?

Turizm 05.06.2020 - 09:43, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Mavi Suların Şefi Olmak İster misin?

Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi - USLA, dünyanın en tanınmış ve yaygın denizcilik eğitim kurumu International Yacht Training (IYT Worldwide) ile birlikte Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Mutfağın Uzmanı USLA, lezzet macerasına çıkacak gezgin şefler için IYT Superyacht / Yat Aşçılığı sertifikası ile yepyeni eğitim programını başlatıyor.
Dünyada yat ekonomisi büyürken, yat aşçılığı da gözde meslekler arasında hızla yükseliyor. Yat aşçılığında uzmanlaşan Türk şefler dünyanın dört bir tarafında iş imkânları bulabiliyor. İş fırsatları artarken bu konuda eğitim alınabilecek kurum sayısı ise oldukça yetersiz ve sınırlı kalıyor. USLA Akademi; dünyanın en tanınmış ve yaygın denizcilik eğitim kurumu International Yacht Training (IYT Worldwide) ile birlikte başlatacağı IYT Superyacht Chef / Yat Aşçılığı programıyla, mesleğini Türkiye ve uluslararası sularda yapmak isteyen şefler için benzersiz bir fırsat yaratıyor. Yüksek maaş imkanı sunan yat turizminde kariyer yapmayı düşünen şeflere uluslararası standartlarda bir eğitim vererek sektöre nitelikli eleman yetiştirmeyi amaçlıyor.      Mutfak Uzmanından, Denizin Uzmanı olmak için yüksek standartlarda eğitim IYT yelken ve motoryat eğitimleri, yüksek standartları ve en iyi uygulamalı eğitim şartlarıyla British Standards Institue (BSI) tarafından ISO 9001:2008 ile onaylanmış bir eğitim kurumu.     IYT yelken ve motoryat ehliyet programları dünyanın ileri gelen uluslararası sertifikalandırma otoritelerince (MCA, USCG (US Coast Guard), İrlanda hükümeti, Marshall Islands ve PADI) kabul görmüş ve onay almış programlar. IYT Sertifikaları, tüm dünyada yelken eğitimi ve motoryat eğitimi, denizcilik sertifikasyonu ve denizde emniyet konusunda mükemmeliyetçi bir anlayışla düzenlenmiş kendini tüm dünya ülkelerince kabul ettirmiş bir ehliyetlendirme sistemi olarak kabul ediliyor.     Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi – USLA, mutfağın uzmanı olarak yeme–içme ve gastronomi sektöründe, 30 yılı aşkın bir süredir otelcilik ve yiyecek-içecek sektöründe sertifikalı eğitimler veren American Hospitality Academy’nin İstanbul kampüsü olarak 12 yıldır eğitim veriyor. Uluslararası geçerliliği olan ‘’AHA-IHMS’’ ve MEB sertifikası ile profesyonel şef, aşçı ve pastacılar yetiştiriyor.     Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi – USLA, tüm dünya genelinde 41 ülkede bulunan 200’ü aşkın IYT partnerinden biri olarak IYT sertifikasını verebiliyor. IYT Superyacht Chef / Yat aşçılığı programını bitirecek tüm şefler, karadan denize sorunsuz ve başarılı şekilde geçiş yapabiliyor. Deniz ve yat şefliğinde uzmanlaşabiliyor.     IYT Superyacht / Yat Aşçılığı Eğitim Programı Başlangıç Tarihi: 16 Kasım 2020  Eğitim Süresi: 56 Saat (40 Saat Teorik, 16 Saat Pratik)  Eğitim Saati: 09:00 -18:00  Eğitim Ücreti: 11.200 TL (KDV Dahil)
Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi - USLA, dünyanın en tanınmış ve yaygın denizcilik eğitim kurumu International Yacht Training (IYT Worldwide) ile birlikte Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Mutfağın Uzmanı USLA, lezzet macerasına çıkacak gezgin şefler için IYT Superyacht / Yat Aşçılığı sertifikası ile yepyeni eğitim programını başlatıyor.
Dünyada yat ekonomisi büyürken, yat aşçılığı da gözde meslekler arasında hızla yükseliyor. Yat aşçılığında uzmanlaşan Türk şefler dünyanın dört bir tarafında iş imkânları bulabiliyor. İş fırsatları artarken bu konuda eğitim alınabilecek kurum sayısı ise oldukça yetersiz ve sınırlı kalıyor. USLA Akademi; dünyanın en tanınmış ve yaygın denizcilik eğitim kurumu International Yacht Training (IYT Worldwide) ile birlikte başlatacağı IYT Superyacht Chef / Yat Aşçılığı programıyla, mesleğini Türkiye ve uluslararası sularda yapmak isteyen şefler için benzersiz bir fırsat yaratıyor. Yüksek maaş imkanı sunan yat turizminde kariyer yapmayı düşünen şeflere uluslararası standartlarda bir eğitim vererek sektöre nitelikli eleman yetiştirmeyi amaçlıyor. 
 
 
Mutfak Uzmanından, Denizin Uzmanı olmak için yüksek standartlarda eğitim
IYT yelken ve motoryat eğitimleri, yüksek standartları ve en iyi uygulamalı eğitim şartlarıyla British Standards Institue (BSI) tarafından ISO 9001:2008 ile onaylanmış bir eğitim kurumu.
 
 
IYT yelken ve motoryat ehliyet programları dünyanın ileri gelen uluslararası sertifikalandırma otoritelerince (MCA, USCG (US Coast Guard), İrlanda hükümeti, Marshall Islands ve PADI) kabul görmüş ve onay almış programlar. IYT Sertifikaları, tüm dünyada yelken eğitimi ve motoryat eğitimi, denizcilik sertifikasyonu ve denizde emniyet konusunda mükemmeliyetçi bir anlayışla düzenlenmiş kendini tüm dünya ülkelerince kabul ettirmiş bir ehliyetlendirme sistemi olarak kabul ediliyor.
 
 
Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi – USLA, mutfağın uzmanı olarak yeme–içme ve gastronomi sektöründe, 30 yılı aşkın bir süredir otelcilik ve yiyecek-içecek sektöründe sertifikalı eğitimler veren American Hospitality Academy’nin İstanbul kampüsü olarak 12 yıldır eğitim veriyor. Uluslararası geçerliliği olan ‘’AHA-IHMS’’ ve MEB sertifikası ile profesyonel şef, aşçı ve pastacılar yetiştiriyor.
 
 
Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi – USLA, tüm dünya genelinde 41 ülkede bulunan 200’ü aşkın IYT partnerinden biri olarak IYT sertifikasını verebiliyor. IYT Superyacht Chef / Yat aşçılığı programını bitirecek tüm şefler, karadan denize sorunsuz ve başarılı şekilde geçiş yapabiliyor. Deniz ve yat şefliğinde uzmanlaşabiliyor.
 
 
IYT Superyacht / Yat Aşçılığı Eğitim Programı
Başlangıç Tarihi: 16 Kasım 2020 
Eğitim Süresi: 56 Saat (40 Saat Teorik, 16 Saat Pratik) 
Eğitim Saati: 09:00 -18:00 
Eğitim Ücreti: 11.200 TL (KDV Dahil)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (