( (

Kutsal Obalar Teorisi Okuyucudan Tam Not Aldı

Kültür Sanat 02.12.2020 - 15:09, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Kutsal Obalar Teorisi Okuyucudan Tam Not Aldı

Turguteli Kültür Sanat Tarih Derneği Başkan Yardımcısı şair ve yazar Yüksel Köker'in kaleme almış olduğu Kutsal Obalar Teorisi adlı mitolojik romanı okuyucudan tam not aldı.
Kısa bir süre zarfında ikinci baskısını yapan kitabı hakkında konuşan Şair ve Yazar Yüksel Köker;Vuslat Sanrısı ilk şiir kitabımdan sonra Fantastik Türk mitolojisi romanımın okur ile buluşmasının mutluluğunu yaşıyorum. Yabancı kültürlerin istilasına uğramış Türk kültürünün yeniden özüne dönmesine bir katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize! Arap ve Yunan mitolojisinin yoğun baskısı altında kalan Türk mitolojisi artık kendini bulmanın zamanı diyerek bir yerden başladık ve fantastik Türk mitolojisi romanımızı yazdık. Okurda karşılık bulup 2. baskısı çıkan "Kutsal Obalar Teorisi" kendi yerel Türkçemiz ve özgün anlatımlarımız ile ete kemiğe bürünmüş haline Türk kültür ruhu üflenmiștir. Herkesin kendi kültüründen bir şeyler bulabileceğini romanımızın devamı da gelecek inşallah.  Oğuz Atanın huzurunda; H.Nihal Atsız ve Cengiz Aytmatov'un açtığı Türk kültürü yoluyla ilerlemek hayalimdi. İsimlerini ezbere bildigim kırk çeri hikayeleriyle büyümenin vermiş olduğu heyecan bu romanı yazmama sebep olmuştur. Başarılı bir romandan çok Türk kültürünün yaşamasına bir nebze de olsa katkı sunabiliyorsak ne mutlu bizlere dedi.
Turguteli Kültür Sanat Tarih Derneği Başkan Yardımcısı şair ve yazar Yüksel Köker'in kaleme almış olduğu Kutsal Obalar Teorisi adlı mitolojik romanı okuyucudan tam not aldı.

Kısa bir süre zarfında ikinci baskısını yapan kitabı hakkında konuşan Şair ve Yazar Yüksel Köker;Vuslat Sanrısı ilk şiir kitabımdan sonra Fantastik Türk mitolojisi romanımın okur ile buluşmasının mutluluğunu yaşıyorum. Yabancı kültürlerin istilasına uğramış Türk kültürünün yeniden özüne dönmesine bir katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize! Arap ve Yunan mitolojisinin yoğun baskısı altında kalan Türk mitolojisi artık kendini bulmanın zamanı diyerek bir yerden başladık ve fantastik Türk mitolojisi romanımızı yazdık. Okurda karşılık bulup 2. baskısı çıkan "Kutsal Obalar Teorisi"

kendi yerel Türkçemiz ve özgün anlatımlarımız ile ete kemiğe bürünmüş haline Türk kültür ruhu üflenmiștir. Herkesin kendi kültüründen bir şeyler bulabileceğini romanımızın devamı da gelecek inşallah.  Oğuz Atanın huzurunda; H.Nihal Atsız ve Cengiz Aytmatov'un açtığı Türk kültürü yoluyla ilerlemek hayalimdi. İsimlerini ezbere bildigim kırk çeri hikayeleriyle büyümenin vermiş olduğu heyecan bu romanı yazmama sebep olmuştur. Başarılı bir romandan çok Türk kültürünün yaşamasına bir nebze de olsa katkı sunabiliyorsak ne mutlu bizlere dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (