( (

KTÜN’de İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Açılıyor

Eğitim 25.03.2021 - 12:53, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

KTÜN’de İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Açılıyor

İşletme ve Yönetim Bilimleri alanında da bölgesine ve ülkeye hizmet etmeyi amaçlayan Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN), İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesini aktif hale getiriyor.
Alanında uzmanlaşmış işletme ve yönetim bilimleri branşlarında güncel eğitim standartlarında, çağa ayak uyduran, kendini yetiştirme fırsatı bulan, kaliteli mezunlar vermeyi hedefleyen fakülteye dekan ataması yapıldı.  KTÜN Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Karaman fakülteye Dekan Vekili olarak atanırken, fakülte kurulma çalışmaları hız kazandı.   KTÜN Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, gerçekleşen atamayla ilgili olarak, “KTÜN’ün mühendislik, mimarlık ve teknik bilimler alanlarında gösterdiği başarılı öğretimi işletme ve yönetim bilimleri alanında da başarılı şekilde yerine getireceğinden hiç kuşkumuz yok. Bölgenin gelişen kapasitesi düşünüldüğünde bu alanda da bölgeye hizmet edecek mezunların var olmasının bölge ve ülke için umut verici bir gelişme olduğunu düşünüyorum.” dedi.
İşletme ve Yönetim Bilimleri alanında da bölgesine ve ülkeye hizmet etmeyi amaçlayan Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN), İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesini aktif hale getiriyor.

Alanında uzmanlaşmış işletme ve yönetim bilimleri branşlarında güncel eğitim standartlarında, çağa ayak uyduran, kendini yetiştirme fırsatı bulan, kaliteli mezunlar vermeyi hedefleyen fakülteye dekan ataması yapıldı.  KTÜN Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Karaman fakülteye Dekan Vekili olarak atanırken, fakülte kurulma çalışmaları hız kazandı.

 

KTÜN Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, gerçekleşen atamayla ilgili olarak, “KTÜN’ün mühendislik, mimarlık ve teknik bilimler alanlarında gösterdiği başarılı öğretimi işletme ve yönetim bilimleri alanında da başarılı şekilde yerine getireceğinden hiç kuşkumuz yok. Bölgenin gelişen kapasitesi düşünüldüğünde bu alanda da bölgeye hizmet edecek mezunların var olmasının bölge ve ülke için umut verici bir gelişme olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (