( (

KTÜN’de Girişimcilik ve KOSGEB Destekleri Anlatıldı

Ekonomi 16.01.2020 - 12:14, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

KTÜN’de Girişimcilik ve KOSGEB Destekleri Anlatıldı

KOSGEB Kobi Uzmanı Haluk Ercan, Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) öğretim elemanlarına yönelik “Girişimcilik ve KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Semineri” verdi.
Kobi Uzmanı Ercan, Gelişim Yerleşkesi 1 Nolu Salonda düzenlenen seminerde, “KOSGEB ve Kobiler”, “KOSGEB veri tabanına kayıt süreci”, “KOSGEB Destek Programları içerikleri” konu başlıklarında sunum gerçekleştirdi. Girişimciliğin “Geleneksel Girişimci” ve “İleri Girişimci” şeklinde ikiye ayrıldığını ifade eden Ercan, “Girişimcilik desteklerine son 3 yıl içerisinde işletmesi olmayan herkes başvuru yapabilir. Herhangi bir yaş, çalışma şartı aranmıyor. Tek şart girişimcilik eğitimine sahip olup, ilgili sertifikayı almak. KOSGEB diyor ki ‘yeter ki yeni bir işletme kurun, biz de destek verelim’. Destek alırken de KOSGEB’e ‘destek süreci boyunca işletmenizi kapatmamanız’ şeklinde taahhüt veriyorsunuz” diye konuştu.   Girişimcilik, Ar-Ge ve inovasyon desteklerine ilişkin bilgilerin verildiği seminer, soru – cevap bölümünün ardından sona erdi.
KOSGEB Kobi Uzmanı Haluk Ercan, Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) öğretim elemanlarına yönelik “Girişimcilik ve KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Semineri” verdi.

Kobi Uzmanı Ercan, Gelişim Yerleşkesi 1 Nolu Salonda düzenlenen seminerde, “KOSGEB ve Kobiler”, “KOSGEB veri tabanına kayıt süreci”, “KOSGEB Destek Programları içerikleri” konu başlıklarında sunum gerçekleştirdi. Girişimciliğin “Geleneksel Girişimci” ve “İleri Girişimci” şeklinde ikiye ayrıldığını ifade eden Ercan, “Girişimcilik desteklerine son 3 yıl içerisinde işletmesi olmayan herkes başvuru yapabilir. Herhangi bir yaş, çalışma şartı aranmıyor. Tek şart girişimcilik eğitimine sahip olup, ilgili sertifikayı almak. KOSGEB diyor ki ‘yeter ki yeni bir işletme kurun, biz de destek verelim’. Destek alırken de KOSGEB’e ‘destek süreci boyunca işletmenizi kapatmamanız’ şeklinde taahhüt veriyorsunuz” diye konuştu.

 

Girişimcilik, Ar-Ge ve inovasyon desteklerine ilişkin bilgilerin verildiği seminer, soru – cevap bölümünün ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (