( (

Koronavirüs Beyazsarayı Telaşlandırdı

Dünya 10.05.2020 - 16:43, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Koronavirüs Beyazsarayı Telaşlandırdı

Koronavirüsle sarsılan Amerika Birleşik Devletleri'nde Beyaz Saray'dan art arda pozitif vaka haberleri gelince 2 kişi kendisini karantinaya aldı.
Koronavirüsle sarsılan Amerika Birleşik Devletleri'nde Beyaz Saray'dan art arda pozitif vaka haberleri gelince 2 kişi kendisini karantinaya aldı. Biri Amerikalıların salgın boyunca uyarılarını dikkatle dinlediği Dr. Anthony Fauci, diğeri ise Hastalık Kontrol ve Önizleme Merkezi Direktörü Robert Redfield. ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci ve Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi Direktörü Robert Redfield. Bu iki isim de ABD'de koronavirüs salgınıyla mücadele ön safta yer alıyor. Ancak 1 milyondan fazla kişiye bulaşan virüs Beyaz Saray'daki bu mücadele grubuna kadar sıçradı. Hem Fauci hem Redfield kendisini karantinaya almak zorunda kaldı. Önce Başkan Donald Trump'ın yaveri, sonra Başkan Yardımcısı Mike Pence'in Sözcüsü, ardından ise Trump'ın kızı Ivanka Trump'ın kişisel asistanı ve 11 gizli servis elemanı koronavirüse yakalandı. Başkan Trump, Ivanka Trump ve Pence'in testleri negatif çıksa da tedbir elden bırakılmıyor. Her gün test yapılıyor. Bu yeni vakalar Beyaz Saray'da koronavirüsle mücadele görev gücündekileri de tehdit ediyor. Gruptakiler bir bir kendisini karantinaya alıyor. Önce ABD Gıda ve İlaç İdaresi Başkanı Stephen Hahn, şimdi de Fauci ve Redfield. İkisinin de hastalık belirtisi göstermediği ama önlem amaçlı 2 hafta uzaktan çalışacakları açıklandı. Fauci, virüs riskinin düşük olduğunu ve dün yaptırdığı testin negatif çıktığını bildirdi. Kaynak: Koronavirüs Beyaz Saray'da
Koronavirüsle sarsılan Amerika Birleşik Devletleri'nde Beyaz Saray'dan art arda pozitif vaka haberleri gelince 2 kişi kendisini karantinaya aldı.
Koronavirüsle sarsılan Amerika Birleşik Devletleri'nde Beyaz Saray'dan art arda pozitif vaka haberleri gelince 2 kişi kendisini karantinaya aldı. Biri Amerikalıların salgın boyunca uyarılarını dikkatle dinlediği Dr. Anthony Fauci, diğeri ise Hastalık Kontrol ve Önizleme Merkezi Direktörü Robert Redfield.

ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci ve Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi Direktörü Robert Redfield. Bu iki isim de ABD'de koronavirüs salgınıyla mücadele ön safta yer alıyor.

Ancak 1 milyondan fazla kişiye bulaşan virüs Beyaz Saray'daki bu mücadele grubuna kadar sıçradı. Hem Fauci hem Redfield kendisini karantinaya almak zorunda kaldı.

Önce Başkan Donald Trump'ın yaveri, sonra Başkan Yardımcısı Mike Pence'in Sözcüsü, ardından ise Trump'ın kızı Ivanka Trump'ın kişisel asistanı ve 11 gizli servis elemanı koronavirüse yakalandı. Başkan Trump, Ivanka Trump ve Pence'in testleri negatif çıksa da tedbir elden bırakılmıyor. Her gün test yapılıyor.

Bu yeni vakalar Beyaz Saray'da koronavirüsle mücadele görev gücündekileri de tehdit ediyor. Gruptakiler bir bir kendisini karantinaya alıyor. Önce ABD Gıda ve İlaç İdaresi Başkanı Stephen Hahn, şimdi de Fauci ve Redfield.

İkisinin de hastalık belirtisi göstermediği ama önlem amaçlı 2 hafta uzaktan çalışacakları açıklandı. Fauci, virüs riskinin düşük olduğunu ve dün yaptırdığı testin negatif çıktığını bildirdi.

Kaynak: Koronavirüs Beyaz Saray'da

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (