( (

KONYAGİAD Başkanı Korkmaz’dan İkinci 500'deki Konya Firmalarına Kutlama

İş Dünyası 07.07.2021 - 16:33, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

KONYAGİAD Başkanı Korkmaz’dan İkinci 500'deki Konya Firmalarına Kutlama

KONYAGİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz, Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına giren Konya firmalarını tebrik ederek, küresel salgına rağmen üretmekten vazgeçmeyen ve istihdama katkı sağlayan firmaların Konya’nın gurur kaynağı olduğunu belirtti.
Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz, yaptığı açıklamada İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan “Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020” çalışmasını değerlendirdi.   Listeye Konya’dan 14 firmanın girdiğini hatırlatan Korkmaz, böylece ilk 1.000’deki firma sayısının 22 olduğunu ifade etti. Önümüzdeki yıllarda bu sayının daha da artmasını umut ettiklerini belirten Korkmaz “Küresel koronavirüs salgınının yoğun etkisi altında geçen son dönemde bütün zorluklara rağmen üretmekten vazgeçmeyen, her şartta ekonomiye ve istihdama katkı sağlayan firmalarımızı kutluyorum. Önümüzdeki dönemde Konya sanayisinin her türlü şartta başarısını daha da artıracağına olan inancım tamdır” dedi.   Konya iş dünyasının gerek üretimde gerekse de ihracatta yeni başarı hikayeleri yazmaya devam ettiğini ifade eden Korkmaz, bunun da ileriye dönük umutları arttırdığını kaydetti. Gülvezir Korkmaz “İSO’nun Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasında listeye giren RTM Tarım, Akova Süt, Hekimoğlu Un Fabrikası, Konya Kağıt,  Büyük Hekimoğulları Gıda, Yıldız Pul Otomotiv, Çöğenler Yem, İzi Süt, Sezersan Matbaacılık, Ömer Atiker Makine, Golda Gıda, Konya Çimento, Kompen PVC ve Gitaş Gıda yöneticilerini ve çalışanlarını gönülden tebrik ediyorum. Ülke ekonomisine ve istihdama büyük katkı veren firmalarımız her türlü övgüye layıktır.” dedi.
KONYAGİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz, Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına giren Konya firmalarını tebrik ederek, küresel salgına rağmen üretmekten vazgeçmeyen ve istihdama katkı sağlayan firmaların Konya’nın gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz, yaptığı açıklamada İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan “Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020” çalışmasını değerlendirdi.

 

Listeye Konya’dan 14 firmanın girdiğini hatırlatan Korkmaz, böylece ilk 1.000’deki firma sayısının 22 olduğunu ifade etti. Önümüzdeki yıllarda bu sayının daha da artmasını umut ettiklerini belirten Korkmaz “Küresel koronavirüs salgınının yoğun etkisi altında geçen son dönemde bütün zorluklara rağmen üretmekten vazgeçmeyen, her şartta ekonomiye ve istihdama katkı sağlayan firmalarımızı kutluyorum. Önümüzdeki dönemde Konya sanayisinin her türlü şartta başarısını daha da artıracağına olan inancım tamdır” dedi.

 

Konya iş dünyasının gerek üretimde gerekse de ihracatta yeni başarı hikayeleri yazmaya devam ettiğini ifade eden Korkmaz, bunun da ileriye dönük umutları arttırdığını kaydetti. Gülvezir Korkmaz “İSO’nun Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasında listeye giren RTM Tarım, Akova Süt, Hekimoğlu Un Fabrikası, Konya Kağıt,  Büyük Hekimoğulları Gıda, Yıldız Pul Otomotiv, Çöğenler Yem, İzi Süt, Sezersan Matbaacılık, Ömer Atiker Makine, Golda Gıda, Konya Çimento, Kompen PVC ve Gitaş Gıda yöneticilerini ve çalışanlarını gönülden tebrik ediyorum. Ülke ekonomisine ve istihdama büyük katkı veren firmalarımız her türlü övgüye layıktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (