( (

Konya Valiliği'nden Deprem'de Son Dakika Hasar Açıklaması

Gündem 08.11.2021 - 21:54, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya Valiliği'nden Deprem'de Son Dakika Hasar Açıklaması

5.1’lik depremin ardından Konya Valiliği bir açıklama yaptı, 3 metruk binada hasar tespit edildi
Konya Valiliği: “İlimiz Meram ilçesinde saat 20.43 sıralarında 5.1 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. An itibariyle herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir. Taramalarımız devam etmektedir. Gelişmeler takip edilerek kamuoyu bilgilendirilecektir. Meram ilçesi ve çevresinde depremi hisseden hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”   Edinilen bilgilere göre depremin ardından herhangi bir can kaybı olmadı.  AFAD ise 3 metruk binada hasar tespit edildiğini söyledi. 
5.1’lik depremin ardından Konya Valiliği bir açıklama yaptı, 3 metruk binada hasar tespit edildi

Konya Valiliği: “İlimiz Meram ilçesinde saat 20.43 sıralarında 5.1 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. An itibariyle herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir. Taramalarımız devam etmektedir. Gelişmeler takip edilerek kamuoyu bilgilendirilecektir. Meram ilçesi ve çevresinde depremi hisseden hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

 

Edinilen bilgilere göre depremin ardından herhangi bir can kaybı olmadı.  AFAD ise 3 metruk binada hasar tespit edildiğini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (