( (

Konya Vali Yardımcısı Mehmet Aydın Konya Tabip Odası’nı Ziyaret Etti

14.09.2020 - 17:44, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya Vali Yardımcısı Mehmet Aydın Konya Tabip Odası’nı Ziyaret Etti

Konya Vali Yardımcılarından pandemiden sorumlu koordinatör Mehmet Aydın Konya Tabip Odası’nı ziyaret etti. İl Pandemi Kurulunun yürüttüğü çalışmaların konuşulduğu ziyarette önümüzdeki dönemde salgın konusunda atılacak adımlar istişare edildi.
Ziyaret hakkında bilgiler veren Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Eyüp Çetin yaptığı açıklamada “Vali Yardımcımız son yapılan İl Pandemi Kurulu Toplantısında Konya Tabip Odası olarak sunduğumuz öneriler listesinde  yer alan, pozitif olan hastaların gerektiğinde yurtlara yerleştirilmesi teklifimizin Sayın Valimiz tarafından İçişleri Bakanlığımızın valiler ile yapılan toplantısında Konya Valiliğinin teklifi olarak sunulduğunu ve kabul gördüğünü ayrıca bütün valiliklere şamil edildiği bilgisini verdi. Vali Yardımcımız Sayın Mehmet Aydın beyin bu ziyaretinden dolayı çok memnun olduk. Tabip Odamızı Valilik makamı olarak şereflendiren, Konya ili bütününde yapılanlar ile ilgili detaylı bilgilendiren, Vali Yardımcımız Sayın Mehmet Aydın ve pandeminin tüm detayları ile ilgilenen, paydaş olarak odamızın görüşlerine değer veren Konya Valimiz Sayın Vahdettin Özkan’a tüm sağlık çalışanları adına şükranlarımızı sunarız” diyerek düşüncelerini dile getirdi.   Ziyarette, Konya Tabip Odası Genel Sekreteri Doç. Dr. Bahadır Öztürk’ün yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Mehmet Doğrul ve Dr. Mehmet Duran da hazır bulundu.  
Konya Vali Yardımcılarından pandemiden sorumlu koordinatör Mehmet Aydın Konya Tabip Odası’nı ziyaret etti. İl Pandemi Kurulunun yürüttüğü çalışmaların konuşulduğu ziyarette önümüzdeki dönemde salgın konusunda atılacak adımlar istişare edildi.

Ziyaret hakkında bilgiler veren Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Eyüp Çetin yaptığı açıklamada “Vali Yardımcımız son yapılan İl Pandemi Kurulu Toplantısında Konya Tabip Odası olarak sunduğumuz öneriler listesinde  yer alan, pozitif olan hastaların gerektiğinde yurtlara yerleştirilmesi teklifimizin Sayın Valimiz tarafından İçişleri Bakanlığımızın valiler ile yapılan toplantısında Konya Valiliğinin teklifi olarak sunulduğunu ve kabul gördüğünü ayrıca bütün valiliklere şamil edildiği bilgisini verdi. Vali Yardımcımız Sayın Mehmet Aydın beyin bu ziyaretinden dolayı çok memnun olduk. Tabip Odamızı Valilik makamı olarak şereflendiren, Konya ili bütününde yapılanlar ile ilgili detaylı bilgilendiren, Vali Yardımcımız Sayın Mehmet Aydın ve pandeminin tüm detayları ile ilgilenen, paydaş olarak odamızın görüşlerine değer veren Konya Valimiz Sayın Vahdettin Özkan’a tüm sağlık çalışanları adına şükranlarımızı sunarız” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

 

Ziyarette, Konya Tabip Odası Genel Sekreteri Doç. Dr. Bahadır Öztürk’ün yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Mehmet Doğrul ve Dr. Mehmet Duran da hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (