( (

Konya Tabip Odası’nda Dr. Eyüp Çetin Dönemi

Bölge 20.07.2020 - 16:45, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya Tabip Odası’nda Dr. Eyüp Çetin Dönemi

Konya Tabip Odası’nın 2020 yılı Olağan Seçimli Genel Kurulu 18-19 Temmuz tarihlerinde Dedeman Konya Otel’de gerçekleştirildi. Cumartesi günü yapılan genel kurulda geçmiş yönetim ibra edildi. Pazar günü tek liste ile yapılan seçimde Konya Tabip Odası’nın yeni başkanı Dr. Eyüp Çetin oldu.
Genel kurulun ardından açıklamalarda bulunan Dr. Eyüp Çetin öncelikle önceki yönetim kuruluna teşekkürlerini sunarken emaneti daha da ileri seviyelere taşımak için çalışacaklarını dile getirdi.   Dr. Çetin; “Meslektaşlarımızın bize vermiş olduğu yetkiyi hekim arkadaşlarımızın özlük hakları, meslek arkadaşlarımızın onurlarını daha da yüceltmek için uğraşacağız. Meslektaşlarımız ocak ayından bu yana salgın ile mücadele de fazla mesai harcıyorlar ve hepsi yoruldular. Hekim arkadaşlarımızı dinlendirecek, bir nebze de olsun yorgunluklarını alacak faaliyetlere ağırlık vermemiz lazım. Koronavirüs ile uzun süre yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor. Dolayısıyla virüs ile mücadelede sağlık çalışanları ve doktorlarımızda bir yorgunluk söz konusu. Gruplar halinde doktor meslektaşlarımız ile bir araya geleceğiz. Daha önce olduğu gibi yine yeni dönemde hekimlerimizin sorunlarını dile getireceğiz. Meslektaşlarımız talep ve isteklerini gereken kurumla da ileteceğiz. Konya’da yatak kapasitemizi ne kadar arttırırsak Konya sağlık turizminde sağlık üssü olur. Bizler bu konuda ümitliyiz. Mazbatamızı alır almaz hızla çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.   Dr. Eyüp Çetin başkanlığında Konya Tabip Odası yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Dr. Mehmet Doğrul, Dr. Mehmet Duran, Dr. Ayhan Onur, Dr. Bahadır Öztürk, Dr. Necdet Poyraz, Dr. Yavuz Selvi.
Konya Tabip Odası’nın 2020 yılı Olağan Seçimli Genel Kurulu 18-19 Temmuz tarihlerinde Dedeman Konya Otel’de gerçekleştirildi. Cumartesi günü yapılan genel kurulda geçmiş yönetim ibra edildi. Pazar günü tek liste ile yapılan seçimde Konya Tabip Odası’nın yeni başkanı Dr. Eyüp Çetin oldu.

Genel kurulun ardından açıklamalarda bulunan Dr. Eyüp Çetin öncelikle önceki yönetim kuruluna teşekkürlerini sunarken emaneti daha da ileri seviyelere taşımak için çalışacaklarını dile getirdi.

 

Dr. Çetin; “Meslektaşlarımızın bize vermiş olduğu yetkiyi hekim arkadaşlarımızın özlük hakları, meslek arkadaşlarımızın onurlarını daha da yüceltmek için uğraşacağız. Meslektaşlarımız ocak ayından bu yana salgın ile mücadele de fazla mesai harcıyorlar ve hepsi yoruldular. Hekim arkadaşlarımızı dinlendirecek, bir nebze de olsun yorgunluklarını alacak faaliyetlere ağırlık vermemiz lazım. Koronavirüs ile uzun süre yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor. Dolayısıyla virüs ile mücadelede sağlık çalışanları ve doktorlarımızda bir yorgunluk söz konusu. Gruplar halinde doktor meslektaşlarımız ile bir araya geleceğiz. Daha önce olduğu gibi yine yeni dönemde hekimlerimizin sorunlarını dile getireceğiz. Meslektaşlarımız talep ve isteklerini gereken kurumla da ileteceğiz. Konya’da yatak kapasitemizi ne kadar arttırırsak Konya sağlık turizminde sağlık üssü olur. Bizler bu konuda ümitliyiz. Mazbatamızı alır almaz hızla çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Dr. Eyüp Çetin başkanlığında Konya Tabip Odası yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Dr. Mehmet Doğrul, Dr. Mehmet Duran, Dr. Ayhan Onur, Dr. Bahadır Öztürk, Dr. Necdet Poyraz, Dr. Yavuz Selvi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (