( (

Konya İlk Kez Katıldı

İş Dünyası 18.03.2020 - 12:32, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya İlk Kez Katıldı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu ve Birleşmiş Milletler Çocuk Fonu (UNİCEF)’in Ankara’da ortaklaşa düzenlediği İş yeri Denetleme ve Danışmanlık Grubu/ Sektör Temsilcileri Koordinasyon Eğitimi toplantısına tarihinde ilk kez Konya’dan üç oda başkanı katıldı.
Konya Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Muharrem Karabacak’ın büyük çabaları ile ilk kez Konya’da bu toplantıya iştirak etti. Toplantıya katılan Demir ve Emsali Sanatkarlar Oda Başkanı Mehmet Yüksel Kurt, Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok ve Konya Sıhhi Tesisatçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ünlügül çeşitli temaslarda bulundu.   Toplantının 3. günü Konya adına bir konuşma yapan Demirciler ve Emsali Sanatkarlar Oda Başkanı Mehmet Yüksel Kurt toplantının kendileri adına oldukça verimli geçtiğini belirterek; “TESK - UNİCEF Çocuk Hakları ve İş İlkeleri Programı İDDG/Sektör Temsilcileri Koordinasyon Eğitimi toplantısına katılım sağlayan Türkiye Madeni Eşya Federasyonu Başkanı Özcan Saraçoğlu, Diğer illerden Katılan Oda Başkanları, AB-Dış İlişkiler Uzmanı Fuat Elvan, Konya Esnaf Odalar Birliği Muhasebe Müdürü Ayhan Özkan, Demir ve Emsali Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yüksel Kurt, Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok, Konya Sıhhi Tesisatçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ünlügül Katılım Sağladık. Bu Organizasyonda Emeği Geçen TESK Başkanı Bendevi Palandöken ve Konya Esnaf Odaları Birlik  Başkanı, Muharrem Karabacak’a Teşekkür eder saygılarımı sunarım” dedi.    
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu ve Birleşmiş Milletler Çocuk Fonu (UNİCEF)’in Ankara’da ortaklaşa düzenlediği İş yeri Denetleme ve Danışmanlık Grubu/ Sektör Temsilcileri Koordinasyon Eğitimi toplantısına tarihinde ilk kez Konya’dan üç oda başkanı katıldı.

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Muharrem Karabacak’ın büyük çabaları ile ilk kez Konya’da bu toplantıya iştirak etti.

Toplantıya katılan Demir ve Emsali Sanatkarlar Oda Başkanı Mehmet Yüksel Kurt, Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok ve Konya Sıhhi Tesisatçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ünlügül çeşitli temaslarda bulundu.

 

Toplantının 3. günü Konya adına bir konuşma yapan Demirciler ve Emsali Sanatkarlar Oda Başkanı Mehmet Yüksel Kurt toplantının kendileri adına oldukça verimli geçtiğini belirterek; “TESK - UNİCEF Çocuk Hakları ve İş İlkeleri Programı İDDG/Sektör Temsilcileri Koordinasyon Eğitimi toplantısına katılım sağlayan Türkiye Madeni Eşya Federasyonu Başkanı Özcan Saraçoğlu, Diğer illerden Katılan Oda Başkanları, AB-Dış İlişkiler Uzmanı Fuat Elvan, Konya Esnaf Odalar Birliği Muhasebe Müdürü Ayhan Özkan, Demir ve Emsali Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yüksel Kurt, Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok, Konya Sıhhi Tesisatçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ünlügül Katılım Sağladık. Bu Organizasyonda Emeği Geçen TESK Başkanı Bendevi Palandöken ve Konya Esnaf Odaları Birlik  Başkanı, Muharrem Karabacak’a Teşekkür eder saygılarımı sunarım” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (