( (

Konya’da Sağlıklı Ulaşım

07.01.2021 - 15:24, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya’da Sağlıklı Ulaşım

Konya’da şehir içi toplu taşıma faaliyetini yürüten Minibüs şoförlerine Koranavirüs testi yapıldı.
Konya Minibüscüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası ve Sağlık İl Müdürlüğü işbirliğiyle Eski garaj ve Şehir hastanesi dinlenme tesislerinde minibüs şoförlerine Koranavirüs testi yapıldı.   Eski Garaj ve Şehir Hastanesi dinlenme tesislerinde şoförlere yapılan Koranavirüs testi hakkında bilgi veren KONESOB ve Konya Minibüscüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Muharrem Karabacak,  “Güvenli ulaşımla birlikte sağlıklı ulaşımı hedeflediğimiz KONYA’mızda bu kutsal görevi ifa eden şoförlerimize Covid 19 sürüntü testlerini yaptırmış olduk. Sağlık İl Müdürlüğümüzle yapmış olduğumuz işbirliği sonucu şehiriçi ulaşım hizmetini veren toplam 530 hatlı ticari minibüslerimizde çalışan şoför kardeşlerimize Eski garaj ve Şehir hastanesi dinlenme tesislerimizde Karatay, Selçuklu ve Meram Halk Sağlığı yetkileri tarafından testler yapılmış oldu. Test sonuçlarının negatif çıkması şoförlerimizin sağlığını ve hemşehrilerimize olan sorumluluk bilinçlerini bir kez daha ortaya koymuş oldu. Böylesine yerinde bir hizmeti sağlayan Halk Sağlığı yetkililerimize, sevk ve idareyi sağlayan durak başkanı arkadaşlarımıza ve testleri hiç bir kaygı duymadan yaptıran kıymetli şoför kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Bizim için vatandaşlarımızın ve şoförlerimizin sağlığı büyük öneme sahiptir. Testlerle birlikte her aracımıza ve şoför arkadaşlarımıza Karatay Belediyemizce hazırlanmış olan dezenfektan madde ve maskelerin dağıtımıda yapılmış oldu. Karatay Belediye Başkanımıza göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı şükranlarımızı sunuyorum. Hemşehrilerimiz güvenle birlikte, belirli periyotlarla dezenfekteleri sağlanarak sağlıklı ulaşım düsturuyla çalışan Minibüslerimizi gönül rahatlığıyla kullanabilirler. Vatandaşlarımızdan isteğimiz toplu taşıma araçlarımız dahil olmak üzere hayatın her alanında salgına karşı alınan tedbirlere hassasiyetle uymalarıdır. Alınan önlemler ve Aşı ile birlikte azalma evresine giden süreçte Şehrimizin, Ülkemizin ve tüm İnsanlığın tez zamanda bu illetten kurtulmasını YÜCE MEVLA’dan niyaz ederim” dedi.
Konya’da şehir içi toplu taşıma faaliyetini yürüten Minibüs şoförlerine Koranavirüs testi yapıldı.

Konya Minibüscüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası ve Sağlık İl Müdürlüğü işbirliğiyle Eski garaj ve Şehir hastanesi dinlenme tesislerinde minibüs şoförlerine Koranavirüs testi yapıldı.

 

Eski Garaj ve Şehir Hastanesi dinlenme tesislerinde şoförlere yapılan Koranavirüs testi hakkında bilgi veren KONESOB ve Konya Minibüscüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Muharrem Karabacak,  “Güvenli ulaşımla birlikte sağlıklı ulaşımı hedeflediğimiz KONYA’mızda bu kutsal görevi ifa eden şoförlerimize Covid 19 sürüntü testlerini yaptırmış olduk. Sağlık İl Müdürlüğümüzle yapmış olduğumuz işbirliği sonucu şehiriçi ulaşım hizmetini veren toplam 530 hatlı ticari minibüslerimizde çalışan şoför kardeşlerimize Eski garaj ve Şehir hastanesi dinlenme tesislerimizde Karatay, Selçuklu ve Meram Halk Sağlığı yetkileri tarafından testler yapılmış oldu. Test sonuçlarının negatif çıkması şoförlerimizin sağlığını ve hemşehrilerimize olan sorumluluk bilinçlerini bir kez daha ortaya koymuş oldu. Böylesine yerinde bir hizmeti sağlayan Halk Sağlığı yetkililerimize, sevk ve idareyi sağlayan durak başkanı arkadaşlarımıza ve testleri hiç bir kaygı duymadan yaptıran kıymetli şoför kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Bizim için vatandaşlarımızın ve şoförlerimizin sağlığı büyük öneme sahiptir. Testlerle birlikte her aracımıza ve şoför arkadaşlarımıza Karatay Belediyemizce hazırlanmış olan dezenfektan madde ve maskelerin dağıtımıda yapılmış oldu. Karatay Belediye Başkanımıza göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı şükranlarımızı sunuyorum. Hemşehrilerimiz güvenle birlikte, belirli periyotlarla dezenfekteleri sağlanarak sağlıklı ulaşım düsturuyla çalışan Minibüslerimizi gönül rahatlığıyla kullanabilirler. Vatandaşlarımızdan isteğimiz toplu taşıma araçlarımız dahil olmak üzere hayatın her alanında salgına karşı alınan tedbirlere hassasiyetle uymalarıdır. Alınan önlemler ve Aşı ile birlikte azalma evresine giden süreçte Şehrimizin, Ülkemizin ve tüm İnsanlığın tez zamanda bu illetten kurtulmasını YÜCE MEVLA’dan niyaz ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (