( (

Konya Büyükşehir Belediyespor’dan Haberler

Spor 31.10.2021 - 17:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya Büyükşehir Belediyespor’dan Haberler

Konya’yı Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde temsil eden Konya Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Milas Belediyespor’u 3-2 yenerek 4’üncü maçında üçüncü galibiyetini aldı. Büyükşehir Belediyesporlu yüzücüler Konya İl Müsabakalarında; 1 altın, 1 bronz; Güreşçiler de 1 altın, 3 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Büyükşehir Belediyesporlu U12 Erkekler Basketbol Takımı da Ankara’da katıldığı turnuvada şampiyonluğa ulaştı.
Konya Büyükşehir Belediyespor profesyonel ve amatör branşlarda başarılı sonuçlarla adından söz ettiriyor.   Voleybol Erkekler 1. Ligi 4. haftasında Konya Büyükşehir Belediyespor, Muğla’da Milas Belediyespor’a konuk oldu. Milas Atatürk Salonu’nda oynanan maçta iki takım başa baş geçen setlerde 23-25, 25-21, 17-25, 25-22’lik skorlarla 2-2 berabere kalarak yenişemedi. Beraberlik neticesinde oynanan tie break setinde ise Büyükşehir Belediyespor, rakibine şans tanımadı ve uzatma setini 11-15’lik skorla kazanarak maçtan 3-2 galip ayrılan taraf oldu. Konya Büyükşehir Belediyespor, 5.hafta maçında Cumartesi günü deplasmanda ligin iddialı takımlarından Rest Property Alanya Belediyespor takımıyla karşılaşacak.   FRANSA’DA GÖĞSÜMÜZ KABARDI Fransa’da düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Judo Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Konya Büyükşehir Belediyesporlu judoculardan 81 kiloda Yusuf Çelik ve 63 Kiloda Esma Gökülü bronz madalya kazanarak göğsümüzü kabarttı.   GÜREŞTE 6 MADALYA BİRDEN Konya Büyükşehir Belediyespor adına mücadele eden güreşçiler de kazandıkları madalyalarla dikkat çekti. Konya İl Güreş Müsabakalarında mücadele eden sporcularımızdan; 38 kiloda Enes Yeğin altın madalya kazanırken, 48 kiloda Yunus Akgül, 52 kiloda Hasan Hüseyin Apaydın ve 57 kiloda Mevlüt Doğan gümüş; 30 kiloda Bilal Berk Ünal ile 34 kiloda Selim Sonuvar da bronz madalyanın sahibi oldu.   YÜZMEDE 2 MADALYA Konya Büyükşehir Belediyesporlu yüzücülerden de Konya İl Yüzme Müsabakalarında 1 altın ve 1 bronz madalya geldi. Sporcularımızdan; 50 metre sırtüstü ve 100 metre serbestte Çağla Kovan altın, 50 metre sırtüstü kategorisinde de Begüm Demirci bronz madalya kazandı.   SPORCUMUZ TÜRKİYE KROS ŞAMPİYONASI’NDA İKİNCİ Adana’da düzenlenen Turkcell Türkiye Kros Şampiyonası U23 kategorisinde Büyükşehir Belediyespor’u temsil eden sporcu Yonca Kutluk, 6000 metre kros yarışlarında gümüş madalya kazandı. Sporcumuz bu sonuçla 12 Aralık 2021 tarihinde İrlanda’da yapılacak olan Avrupa Kros Şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.   MİNİK BASKETBOLCULARIMIZDAN ŞAMPİYONLUK Öte yandan Konya Büyükşehir Belediyespor U12 Erkek Basketbol Takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Gençlik Projeleri kapsamında organize edilen Mini Basketbol Akademi’ne katıldı. Rakiplerini mağlup eden minik basketbolcular turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.
Konya’yı Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde temsil eden Konya Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Milas Belediyespor’u 3-2 yenerek 4’üncü maçında üçüncü galibiyetini aldı. Büyükşehir Belediyesporlu yüzücüler Konya İl Müsabakalarında; 1 altın, 1 bronz; Güreşçiler de 1 altın, 3 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Büyükşehir Belediyesporlu U12 Erkekler Basketbol Takımı da Ankara’da katıldığı turnuvada şampiyonluğa ulaştı.

Konya Büyükşehir Belediyespor profesyonel ve amatör branşlarda başarılı sonuçlarla adından söz ettiriyor.

 

Voleybol Erkekler 1. Ligi 4. haftasında Konya Büyükşehir Belediyespor, Muğla’da Milas Belediyespor’a konuk oldu. Milas Atatürk Salonu’nda oynanan maçta iki takım başa baş geçen setlerde 23-25, 25-21, 17-25, 25-22’lik skorlarla 2-2 berabere kalarak yenişemedi.

Beraberlik neticesinde oynanan tie break setinde ise Büyükşehir Belediyespor, rakibine şans tanımadı ve uzatma setini 11-15’lik skorla kazanarak maçtan 3-2 galip ayrılan taraf oldu.

Konya Büyükşehir Belediyespor, 5.hafta maçında Cumartesi günü deplasmanda ligin iddialı takımlarından Rest Property Alanya Belediyespor takımıyla karşılaşacak.

 

FRANSA’DA GÖĞSÜMÜZ KABARDI

Fransa’da düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Judo Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Konya Büyükşehir Belediyesporlu judoculardan 81 kiloda Yusuf Çelik ve 63 Kiloda Esma Gökülü bronz madalya kazanarak göğsümüzü kabarttı.

 

GÜREŞTE 6 MADALYA BİRDEN

Konya Büyükşehir Belediyespor adına mücadele eden güreşçiler de kazandıkları madalyalarla dikkat çekti. Konya İl Güreş Müsabakalarında mücadele eden sporcularımızdan; 38 kiloda Enes Yeğin altın madalya kazanırken, 48 kiloda Yunus Akgül, 52 kiloda Hasan Hüseyin Apaydın ve 57 kiloda Mevlüt Doğan gümüş; 30 kiloda Bilal Berk Ünal ile 34 kiloda Selim Sonuvar da bronz madalyanın sahibi oldu.

 

YÜZMEDE 2 MADALYA

Konya Büyükşehir Belediyesporlu yüzücülerden de Konya İl Yüzme Müsabakalarında 1 altın ve 1 bronz madalya geldi. Sporcularımızdan; 50 metre sırtüstü ve 100 metre serbestte Çağla Kovan altın, 50 metre sırtüstü kategorisinde de Begüm Demirci bronz madalya kazandı.

 

SPORCUMUZ TÜRKİYE KROS ŞAMPİYONASI’NDA İKİNCİ

Adana’da düzenlenen Turkcell Türkiye Kros Şampiyonası U23 kategorisinde Büyükşehir Belediyespor’u temsil eden sporcu Yonca Kutluk, 6000 metre kros yarışlarında gümüş madalya kazandı. Sporcumuz bu sonuçla 12 Aralık 2021 tarihinde İrlanda’da yapılacak olan Avrupa Kros Şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.

 

MİNİK BASKETBOLCULARIMIZDAN ŞAMPİYONLUK

Öte yandan Konya Büyükşehir Belediyespor U12 Erkek Basketbol Takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Gençlik Projeleri kapsamında organize edilen Mini Basketbol Akademi’ne katıldı. Rakiplerini mağlup eden minik basketbolcular turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (