( (

KONTİMDER’de Gökhan Küçük Güven Tazeledi

İş Dünyası 29.06.2021 - 11:32, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

KONTİMDER’de Gökhan Küçük Güven Tazeledi

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER) 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı üyelerin katılımı ile dernek merkezinde gerçekleştirildi. Genel kurulda KONTİMDER yönetim kurulu başkanlığına Gökhan Küçük seçildi.
Dernek merkezinde yapılan genel kurul toplantısında, önceki dönem başkanı Ahmet Yasin Bilen, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi, yeni yönetim kuruluna başarılar diledi. KONTİMDER Başkanı Gökhan Küçük, geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, yeni yönetim kurulu ile sektöre ve şehrimize hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi. KONTİMDER’in beşinci yılı geride bıraktığını belirten Gökhan Küçük, sektörel bir dernek olarak geçmiş dönemde önemli çalışmalara imza atıldığını söyledi. Gökhan Küçük, şöyle konuştu:  “Hepimizin de çok yakından bildiği gibi son bir buçuk yıldır insanlık korona virüs salgını ile mücadele etmektedir. Bu salgın yaşam tarzımızı etkilediği gibi ticari faaliyetlerimizi de belirgin şekilde etkilemiştir. Bu süreçte, ödeme, satış, teslimat ve buna bağlı olarak birçok süreçte ve topyekün iş yapış şekillerimizde ciddi değişiklikler olmuştur. Günümüz koşullarında doğru ve anlamlı büyümenin yolunun kurumsallaşmadan ve değişime hızlıca adapte olmaktan geçtiğini biliyoruz. Görev süremiz içerisinde en önemli sorumluluğumuz derneğimizin ve üyelerimizin değişen koşullara uyum sağlamalarına katkı sunmaktır. Derneğimiz kuruluşundan bu yana derneğimize emeği geçen Başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ederim. ” diye konuştu.
Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER) 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı üyelerin katılımı ile dernek merkezinde gerçekleştirildi. Genel kurulda KONTİMDER yönetim kurulu başkanlığına Gökhan Küçük seçildi.

Dernek merkezinde yapılan genel kurul toplantısında, önceki dönem başkanı Ahmet Yasin Bilen, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi, yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.

KONTİMDER Başkanı Gökhan Küçük, geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, yeni yönetim kurulu ile sektöre ve şehrimize hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

KONTİMDER’in beşinci yılı geride bıraktığını belirten Gökhan Küçük, sektörel bir dernek olarak geçmiş dönemde önemli çalışmalara imza atıldığını söyledi. Gökhan Küçük, şöyle konuştu:  “Hepimizin de çok yakından bildiği gibi son bir buçuk yıldır insanlık korona virüs salgını ile mücadele etmektedir. Bu salgın yaşam tarzımızı etkilediği gibi ticari faaliyetlerimizi de belirgin şekilde etkilemiştir. Bu süreçte, ödeme, satış, teslimat ve buna bağlı olarak birçok süreçte ve topyekün iş yapış şekillerimizde ciddi değişiklikler olmuştur. Günümüz koşullarında doğru ve anlamlı büyümenin yolunun kurumsallaşmadan ve değişime hızlıca adapte olmaktan geçtiğini biliyoruz. Görev süremiz içerisinde en önemli sorumluluğumuz derneğimizin ve üyelerimizin değişen koşullara uyum sağlamalarına katkı sunmaktır. Derneğimiz kuruluşundan bu yana derneğimize emeği geçen Başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ederim. ” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (