( (

Klip Uğurlu Geldi

Magazin 22.10.2020 - 09:36, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Klip Uğurlu Geldi

Almanya’da yaşayan Iraklı besteci ve yorumcu Cem İbrahim ve Türk şarkıcı Yücel Uçar, çektikleri klip ile uzun süre gündemde kalacağa benziyorlar.
     Irak’lı yönetmen Ali Akay’ ın 70.000 lira bütçe ile Sultanahmet ve Zekariyaköyde “Yaranamazsın” isimli esere çektiği klip sadece yorumcularına değil oyunculara da şans getirdi. Iraklı yönetmen Ali Akay’ın en keyifli çalışmalarım arasında yer alan klip oyuncularına ilk yaptığım film çalışmamda yer vereceğim ifadesinde bulundu. Klip çalışmasında oyuncu olarak rol alan Miss asia 2020 Asya’nın güzellik kraliçesi olan Moujan Rajaei, Cem İbrahim ve Yücel Uçar ile kamera karşısında olduğu için çok mutlu olduğunu vurgularken bu çalışmanın kendisine uğurlu geldiğini ve işlerinde patlama yaşadığını ifade etti. Irak’lı usta yönetmen Ali Akay’dan çekimler sırasında çok şey öğrendiğini de sözlerine ekleyen Asya’nın en güzel kızı Moujan Rajaei, oyunculuk eğitimi olduğunu bunu profesyonelliğe dökeceğini de ifade etti. Şarkıları “Yaranamazsın” ile hızlı bir çıkış yapan Cem İbrahim ve Yücel Uçar “Biz işimizde ve özelimizde alçak gönüllü, dürüst kişileriz, biz çalıştığımız her kese uğur getiririz” dediler.
Almanya’da yaşayan Iraklı besteci ve yorumcu Cem İbrahim ve Türk şarkıcı Yücel Uçar, çektikleri klip ile uzun süre gündemde kalacağa benziyorlar.

     Irak’lı yönetmen Ali Akay’ ın 70.000 lira bütçe ile Sultanahmet ve Zekariyaköyde “Yaranamazsın” isimli esere çektiği klip sadece yorumcularına değil oyunculara da şans getirdi. Iraklı yönetmen Ali Akay’ın en keyifli çalışmalarım arasında yer alan klip oyuncularına ilk yaptığım film çalışmamda yer vereceğim ifadesinde bulundu.

Klip çalışmasında oyuncu olarak rol alan Miss asia 2020 Asya’nın güzellik kraliçesi olan Moujan Rajaei, Cem İbrahim ve Yücel Uçar ile kamera karşısında olduğu için çok mutlu olduğunu vurgularken bu çalışmanın kendisine uğurlu geldiğini ve işlerinde patlama yaşadığını ifade etti. Irak’lı usta yönetmen Ali Akay’dan çekimler sırasında çok şey öğrendiğini de sözlerine ekleyen Asya’nın en güzel kızı Moujan Rajaei, oyunculuk eğitimi olduğunu bunu profesyonelliğe dökeceğini de ifade etti. Şarkıları “Yaranamazsın” ile hızlı bir çıkış yapan Cem İbrahim ve Yücel Uçar “Biz işimizde ve özelimizde alçak gönüllü, dürüst kişileriz, biz çalıştığımız her kese uğur getiririz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (