( (

Karapınar MYO Müdürü Durmuş Ali Ceylan Vefat Etti

Yaşam 21.09.2019 - 23:03, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Karapınar MYO Müdürü Durmuş Ali Ceylan Vefat Etti

Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Durmuş Ali Ceylan vefat etti.
Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Durmuş Ali Ceylan vefat etti. Ceylan son bir yıldır kolon kanseri tedavisi görüyordu. Merhumun cenazesi ogle namazina muteakip, Haciveyis Camii önunden Üçler Mezarligi'na defnedilecek. İpekyolu Medya ailesi olarak Ceylan'a Allah'tan rahmet seven ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 1970 yılında Konya'da dünyaya gelen Ceylan, ilk, orta ve lise öğrenimini Konya'da tamamladı. Ceylan, Selçuk Üniversitesi Ziraat  Fakültesinden mezun oldu. Daha önce Taşkent Meslek Yüksek Okulunda 2 yıl, Hadim Meslek Yüksek Okulunda da 8 yıl görev yapan Ceylan, Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksek Okulunda yeni görevine başladı.
Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Durmuş Ali Ceylan vefat etti.

Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Durmuş Ali Ceylan vefat etti. Ceylan son bir yıldır kolon kanseri tedavisi görüyordu. Merhumun cenazesi ogle namazina muteakip, Haciveyis Camii önunden Üçler Mezarligi'na defnedilecek.

İpekyolu Medya ailesi olarak Ceylan'a Allah'tan rahmet seven ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

1970 yılında Konya'da dünyaya gelen Ceylan, ilk, orta ve lise öğrenimini Konya'da tamamladı. Ceylan, Selçuk Üniversitesi Ziraat  Fakültesinden mezun oldu. Daha önce Taşkent Meslek Yüksek Okulunda 2 yıl, Hadim Meslek Yüksek Okulunda da 8 yıl görev yapan Ceylan, Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksek Okulunda yeni görevine başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (