( (

Kaçar’ın Acı Günü

Yaşam 15.02.2017 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Kaçar’ın Acı Günü

Konya İl Genel Meclisinde 20. Dönem Karatay İl Genel Meclisi Üyeliği görevinde bulunan, emekli eğitimci ve Karatay Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Kaçar’ın annesi babası Fatma Kaçar (80) vefat etti. Kaçar’ın cenazesi, öğle namazına müteakip, Keçiciler Laleli Caminde kılınan cenaze namazının ardından, Sedirler Kağnıcılar mezarlığına defnedildi. Mustafa Kaçar, geçtiğimiz ayda babasını kaybetmişti.  Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü, Hadis Ana Bilim Dalı Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Osman Koçkuzu’nun kıldırdığı cenaze namazına; Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Basın Yayın ve Enformasyon Konya İl Müdürü Cemil Paslı, Konya eski İl Müftüsü Şükrü Buğdaycı, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ve çalışanları, Büyükşehir Belediye çalışanları, 19. ve 20. Dönem Konya İl Genel Meclisi Üyeleri, Ak Parti İl ve İlçe teşkilatlarından siyasiler, İl Özel İdaresi çalışanları ile Mustafa Kaçar’ın uzun yıllar görev yaptığı İmam Hatip camiasından, müftüler, din görevlileri, öğrencileri, sevenleri ve yakınları katıldı.

Konya İl Genel Meclisinde 20. Dönem Karatay İl Genel Meclisi Üyeliği görevinde bulunan, emekli eğitimci ve Karatay Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Kaçar’ın annesi babası Fatma Kaçar (80) vefat etti. Kaçar’ın cenazesi, öğle namazına müteakip, Keçiciler Laleli Caminde kılınan cenaze namazının ardından, Sedirler Kağnıcılar mezarlığına defnedildi. Mustafa Kaçar, geçtiğimiz ayda babasını kaybetmişti.


 Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü, Hadis Ana Bilim Dalı Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Osman Koçkuzu’nun kıldırdığı cenaze namazına; Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Basın Yayın ve Enformasyon Konya İl Müdürü Cemil Paslı, Konya eski İl Müftüsü Şükrü Buğdaycı, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ve çalışanları, Büyükşehir Belediye çalışanları, 19. ve 20. Dönem Konya İl Genel Meclisi Üyeleri, Ak Parti İl ve İlçe teşkilatlarından siyasiler, İl Özel İdaresi çalışanları ile Mustafa Kaçar’ın uzun yıllar görev yaptığı İmam Hatip camiasından, müftüler, din görevlileri, öğrencileri, sevenleri ve yakınları katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (