( (

Kaan Erten’den Atatürk Anısına Proje Albümü Geliyor!

Magazin 10.11.2021 - 11:46, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Kaan Erten’den Atatürk Anısına Proje Albümü Geliyor!

Şarkılarıyla ve Tiyatro çalışmalarıyla adından bahsettiren başarılı yorumcu ve besteci Kaan Erten, Mustafa Kemal Atatürk anısına proje albümü için gün sayıyor!
Atatür’kün sevdiği türkülerden oluşan bu proje İlk olarak 'Manastır' türküsünü iki versiyonu 10 Kasım ve 24 Kasım tarihleri bağlamında Başöğretmen Atatürk’e ithafen dinleyiciye sunuluyor. Armoni Müzik yapım şirketinden yeni proje Atatürk Tribute Project Ulu atamızın sevdiği türküler ve şarkılar, devrimlerin marşları, atamız için yazılmış notalar, yepyeni bir proje olarak geliyor. Projede, çeşitli aranjörlerin kendi stillerinde yorumları yer alacak. ilk seride, aranjör ve direktör olarak Ulaş Kurugüllü Pasahan Kaytan eşsiz güzel türküleri dinleyici ile buluşturacak. Vokaller: Kaan Erten, Başak Höl, Ümran Akpınar Bağlama: Sinan Dindoruk Gitar: Cem Eker Kanun: Serhat Altınbaş Ritm: İbrahim Dalıcı  Klarnet / Saksafon×Ud: Serkan Bağtır
Şarkılarıyla ve Tiyatro çalışmalarıyla adından bahsettiren başarılı yorumcu ve besteci Kaan Erten, Mustafa Kemal Atatürk anısına proje albümü için gün sayıyor!

Atatür’kün sevdiği türkülerden oluşan bu proje İlk olarak 'Manastır' türküsünü iki versiyonu 10 Kasım ve 24 Kasım tarihleri bağlamında Başöğretmen Atatürk’e ithafen dinleyiciye sunuluyor.

Armoni Müzik yapım şirketinden yeni proje

Atatürk Tribute Project

Ulu atamızın sevdiği türküler ve şarkılar, devrimlerin marşları, atamız için yazılmış notalar, yepyeni bir proje olarak geliyor. Projede, çeşitli aranjörlerin kendi stillerinde yorumları yer alacak. ilk seride, aranjör ve direktör olarak Ulaş Kurugüllü Pasahan Kaytan eşsiz güzel türküleri dinleyici ile buluşturacak.

Vokaller: Kaan Erten, Başak Höl, Ümran Akpınar

Bağlama: Sinan Dindoruk Gitar: Cem Eker

Kanun: Serhat Altınbaş Ritm: İbrahim Dalıcı 

Klarnet / Saksafon×Ud: Serkan Bağtır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (