( (

İYİ Parti, Kadın Kollarını Buluşturdu

Bölge 14.03.2021 - 12:05, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İYİ Parti, Kadın Kollarını Buluşturdu

İYİ Parti Konya İl Başkanlığı, Konya ve ilçelerdeki kadın kollarını il binasında buluşturdu. 11 ilçenin kadın kolları başkanına görevlendirme belgeleri verildi.
İYİ Parti Konya İl Teşkilatı Kadın politikaları başkanlığı ve Kadın Kolları başkanlığınca Merkez ve Taşra ilçelerindeki Kadın Kolları ve yönetimleri İle kahvaltıda bir araya geldi. Görevlendirilmesi tamamlanan 11 ilçe Kadın kolları başkanına belge takdimi yapıldığı buluşmada konuşan İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, “Amacımız birlik ve beraberliği sağlayarak pekiştirmektir. Kadınlarımızın yapacağı her türlü faaliyeti destekliyoruz. Kadınlarımızın yapacağı mücadeleyle ancak başarılı olabiliriz. Kadınlarımızı milletvekili, Belediye başkanı, Meclis Üyesi kısaca her türlü görevlerde görmek isteriz. Genel Başkanımız Meral Akşener`in yolunda ve azminden olan kadınlarımızla iktidara talibiz" dedi. Kadınlar haklarını birlikte mücadele ederek kavuşacaktır İYİ Parti Konya Kadın Kolları Başkanı Zuhal Ehliz konuşmasında kadınların haklarını birlikte mücadele ederek kavuşacağını belirterek,  “Bugün biz kadınlar dünya da istenilen noktada değiliz. Özellikle Ülkemizde kadın cinayetleri had safhadadır. Maalesef kanunlarımız yetersizdir. Biz kadınlar kendi haklarımızı bizzat mücadele ederek alabiliriz.  Biz Kadın Kolları olarak kadınlarımızın hep yanında olduk olmaya da devam edeceğiz.” Konuşmaların ardından ataması yapılan Selçuklu-Karatay-Meram-Ereğli-Beyşehir-Çumra-Ilgın-Hüyük-Kulu ve Seydişehir İlçe Kadın Kolları Başkanlarına belgeleri verildi.
İYİ Parti Konya İl Başkanlığı, Konya ve ilçelerdeki kadın kollarını il binasında buluşturdu. 11 ilçenin kadın kolları başkanına görevlendirme belgeleri verildi.

İYİ Parti Konya İl Teşkilatı Kadın politikaları başkanlığı ve Kadın Kolları başkanlığınca Merkez ve Taşra ilçelerindeki Kadın Kolları ve yönetimleri İle kahvaltıda bir araya geldi.

Görevlendirilmesi tamamlanan 11 ilçe Kadın kolları başkanına belge takdimi yapıldığı buluşmada konuşan İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, “Amacımız birlik ve beraberliği sağlayarak pekiştirmektir. Kadınlarımızın yapacağı her türlü faaliyeti destekliyoruz. Kadınlarımızın yapacağı mücadeleyle ancak başarılı olabiliriz. Kadınlarımızı milletvekili, Belediye başkanı, Meclis Üyesi kısaca her türlü görevlerde görmek isteriz. Genel Başkanımız Meral Akşener`in yolunda ve azminden olan kadınlarımızla iktidara talibiz" dedi.

Kadınlar haklarını birlikte mücadele ederek kavuşacaktır

İYİ Parti Konya Kadın Kolları Başkanı Zuhal Ehliz konuşmasında kadınların haklarını birlikte mücadele ederek kavuşacağını belirterek,  “Bugün biz kadınlar dünya da istenilen noktada değiliz. Özellikle Ülkemizde kadın cinayetleri had safhadadır. Maalesef kanunlarımız yetersizdir. Biz kadınlar kendi haklarımızı bizzat mücadele ederek alabiliriz.  Biz Kadın Kolları olarak kadınlarımızın hep yanında olduk olmaya da devam edeceğiz.”

Konuşmaların ardından ataması yapılan Selçuklu-Karatay-Meram-Ereğli-Beyşehir-Çumra-Ilgın-Hüyük-Kulu ve Seydişehir İlçe Kadın Kolları Başkanlarına belgeleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (