( (

İYİ Parti İl Başkanı Tozoğlu, Uğur İbrahim Altay’a Yüklendi

Bölge 21.11.2020 - 14:29, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İYİ Parti İl Başkanı Tozoğlu, Uğur İbrahim Altay’a Yüklendi

İYİ Parti Konya İl Başkanı Av. Gökhan Tozoğlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a Belediye personelinin hakları üzerinden yüklendi.
Tozoğlu açıklamasında; Şehrimiz 16 yıldır aralıksız olarak AK Partili belediyelerce idare edilmektedir. Vatandaşlarımız geçmiş dönemde şimdi AK Parti milletvekili olan Tahir Akyürek’ten fazlasıyla şikayetçi olmuş ve belediye başkanlığı görevinden ayrılmasına sevinmiştir. Selçuklu Belediye başkanlığından Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Uğur İbrahim Altay ise önce büyük bir beklenti oluşturmuş sonrasında ise maalesef büyük bir hayal kırıklığına dönüşmüştür. 31 Mart seçimlerinden sonra iktidar partisinin Ankara ve İstanbul gibi büyükşehirleri kaybetmesinin ardından Konya Büyükşehir Belediyesi iktidar partisi için kaynak israfının adresi haline gelmiştir. Geçtiğimiz aylarda Malazgirtte Okçular Vakfı’nın etkinliğine belediye bütçesinden harcanan para sonrasında ise Kapalı Maraş’ın ihyası çalışmalarına Konya Büyükşehir Belediyesi’nin sunduğu katkı gündem konusu olmuştur. Elbette ki Kapalı Maraş ihya edilmelidir. Elbette ki devletimiz bu konuda her türlü çalışmayı yapmalı, Kıbrıs’a sahip çıkmalıdır, Kıbrıs milli davadır. Kapalı Maraş’ın ihyasının halen ciddi bir borç yükü altında ezilen Konya Büyükşehir Belediyesi marifetiyle yapılmasının izahı yoktur. Öyle ki Konya Büyükşehir Belediyesi iktidar partisi belediyesi olmasına rağmen aylardır yetkili sendika ile anlaşmaya varıp belediye işçilerinin maaş zammı mağduriyetini giderememiştir. Belediye personeli, pandemi koşulları, ülkemizdeki derin ekonomik sıkıntı altında ezilmekte bu ortamda sesini çıkaramamaktadır. Öyle ki sesini çıkarsa, hakkını arasa; disiplin işlemlerine tabi tutulacağını bilen belediye personelimizin derdi büyüktür. Bizlere kadar ulaşmıştır. Buradan bu vesile ile Sn. Uğur İbrahim Altay’a sesleniyorum; Okçular Vakfı’na, Kapalı Maraş’a gösterdiğiniz ilgi ve bonkörlüğü belediyemizin işçilerine de göstermenizi bekliyoruz. Eğer ortada bir sorun olmadığını düşünüyorsanız, maaşına halen artış yapılmayan belediye personelinin bir aylık maaşına bırakın 1 ay geçinmeyi 10 gün geçinmeyi deneyin, ona göre elinizi vicdanınıza koyun. En kutsal değer emektir. İnancımız alnının teri kurumadan hakkı teslim edilmesi gerektiğini emreder. Ancak aylardır emeğinin hakkı için mücadele eden belediye çalışanlarımıza reva gördüğünüz uygulama haksız ve yanlıştır. Bundan derhal vazgeçin. Bu meselenin takipçisi olacağız. Her platformda bu meseleyi dile getireceğiz. Yeter ki işçilerimizin derdi çözüme kavuşsun, evlerine yüzleri gülerek gidebilsinler.” ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Konya İl Başkanı Av. Gökhan Tozoğlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a Belediye personelinin hakları üzerinden yüklendi.

Tozoğlu açıklamasında; Şehrimiz 16 yıldır aralıksız olarak AK Partili belediyelerce idare edilmektedir. Vatandaşlarımız geçmiş dönemde şimdi AK Parti milletvekili olan Tahir Akyürek’ten fazlasıyla şikayetçi olmuş ve belediye başkanlığı görevinden ayrılmasına sevinmiştir. Selçuklu Belediye başkanlığından Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Uğur İbrahim Altay ise önce büyük bir beklenti oluşturmuş sonrasında ise maalesef büyük bir hayal kırıklığına dönüşmüştür.

31 Mart seçimlerinden sonra iktidar partisinin Ankara ve İstanbul gibi büyükşehirleri kaybetmesinin ardından Konya Büyükşehir Belediyesi iktidar partisi için kaynak israfının adresi haline gelmiştir. Geçtiğimiz aylarda Malazgirtte Okçular Vakfı’nın etkinliğine belediye bütçesinden harcanan para sonrasında ise Kapalı Maraş’ın ihyası çalışmalarına Konya Büyükşehir Belediyesi’nin sunduğu katkı gündem konusu olmuştur. Elbette ki Kapalı Maraş ihya edilmelidir. Elbette ki devletimiz bu konuda her türlü çalışmayı yapmalı, Kıbrıs’a sahip çıkmalıdır, Kıbrıs milli davadır.

Kapalı Maraş’ın ihyasının halen ciddi bir borç yükü altında ezilen Konya Büyükşehir Belediyesi marifetiyle yapılmasının izahı yoktur. Öyle ki Konya Büyükşehir Belediyesi iktidar partisi belediyesi olmasına rağmen aylardır yetkili sendika ile anlaşmaya varıp belediye işçilerinin maaş zammı mağduriyetini giderememiştir. Belediye personeli, pandemi koşulları, ülkemizdeki derin ekonomik sıkıntı altında ezilmekte bu ortamda sesini çıkaramamaktadır.

Öyle ki sesini çıkarsa, hakkını arasa; disiplin işlemlerine tabi tutulacağını bilen belediye personelimizin derdi büyüktür. Bizlere kadar ulaşmıştır.

Buradan bu vesile ile Sn. Uğur İbrahim Altay’a sesleniyorum;

Okçular Vakfı’na, Kapalı Maraş’a gösterdiğiniz ilgi ve bonkörlüğü belediyemizin işçilerine de göstermenizi bekliyoruz.

Eğer ortada bir sorun olmadığını düşünüyorsanız, maaşına halen artış yapılmayan belediye personelinin bir aylık maaşına bırakın 1 ay geçinmeyi 10 gün geçinmeyi deneyin, ona göre elinizi vicdanınıza koyun.

En kutsal değer emektir. İnancımız alnının teri kurumadan hakkı teslim edilmesi gerektiğini emreder. Ancak aylardır emeğinin hakkı için mücadele eden belediye çalışanlarımıza reva gördüğünüz uygulama haksız ve yanlıştır. Bundan derhal vazgeçin.

Bu meselenin takipçisi olacağız. Her platformda bu meseleyi dile getireceğiz. Yeter ki işçilerimizin derdi çözüme kavuşsun, evlerine yüzleri gülerek gidebilsinler.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (