( (

İŞKAR Gruptan Kuaförler Odasına Tam Destek

Gündem 11.04.2021 - 13:39, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İŞKAR Gruptan Kuaförler Odasına Tam Destek

İŞKAR yönetim kurulu ceosu Ferit işkar Konya Berberler ve Kuaförler odasına Epilasyon cihazı desteği
Baranok, Desteklerinden  dolayı İşkar grubuna vermiş olduğu desteklerden dolayı  teşekkür ederim Mesleki Yeterlilik Belgesini üyelerimize vermek için Eğitim Salonumuzda kullanmak amaçlı teslim alıp sözleşmemizi yaptık.Her iki tarafa da hayırlı olması dilerim programa katılan  Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkan Muharrem KARABACAK, İşkar ceo Ferit İŞKAR Konya Berberler ve Kuaförler Odasına vermiş oldukları Epilasyon cihazını Odamızda kullanılmak üzere teşekkür etti.Birlik Başkanvekili Osman ALP ve Yönetim Kurulu üyesi Kadir KAĞNICIOĞLU ile  Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Mehmet ÜNLÜGÜL katıldı.Ferit İŞKAR  Veli BARANOK ile sözleşme imzaladı.İŞKAR  Grup ceosu Ferit İŞKAR  biz yerli üretim epilasyon cihazı yapıyoruz Odada  sınavlar oluyor.Mesleki Yeterlik sınavları da oluyor  ve burada meslek öğrenmek için gelen insanlar  oluyor Onlar bizim cihazlarımızda eğitim alsınlar ve  iyi cihazlarla işi öğrensin diye Odaya destek oluyoruz. Bizim cihazlarınız yerli üretim epilasyon cihazlarımızı  Türk Mühendislerimiz  üretiyor .Şu anda Türkiye'nin en iyi cihazlarından bir tanesi Dünya standartlarında bir cihaz Konya'yı seviyoruz. Konya'ya mesleğe destek olmak Veli Başkanla beraber hareket etmek bizim için  Onur gurur verici diye konuştu.   İŞKAR yönetim kurulu siyosu Ferit İŞKAR Konya Berberler ve Kuaförler odası  Başkanı  Baranok  epilasyon cihazı destekleyerek sürekli yanımızda olduğunu bir kez daha bize göstermiş oldu isteklerden dolayı kendisine ve işkar grubuna vermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine ve işkar grup yönetim kuruluna teşekkür ederim mesleki yeterlilik belgesini üyelerimize vermek için eğitim salonumuzda kullanmak amaçlı teslim alıp sözleşmemizi yaptık .   Ferit yaptığı konuşmasında yerli üretim epilasyon cihazı yapıyoruz odada sınavları oluyor ve burada meslek öğrenmek için gelen insanlar oluyor Onlar bizim cihazlarımızda eğitim alsın iyi cihazlarla işi öğrensin diye destek alıyoruz biz bizim cihazlarınız yerli üretim epilasyon cihazı kendimizi Türk Mühendisler üretiyor dedi.
İŞKAR yönetim kurulu ceosu Ferit işkar Konya Berberler ve Kuaförler odasına Epilasyon cihazı desteği

Baranok, Desteklerinden  dolayı İşkar grubuna vermiş olduğu desteklerden dolayı  teşekkür ederim Mesleki Yeterlilik Belgesini üyelerimize vermek için Eğitim Salonumuzda kullanmak amaçlı teslim alıp sözleşmemizi yaptık.Her iki tarafa da hayırlı olması dilerim programa katılan  Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkan Muharrem KARABACAK, İşkar ceo Ferit İŞKAR Konya Berberler ve Kuaförler Odasına vermiş oldukları Epilasyon cihazını Odamızda kullanılmak üzere teşekkür etti.Birlik Başkanvekili Osman ALP ve Yönetim Kurulu üyesi Kadir KAĞNICIOĞLU ile  Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Mehmet ÜNLÜGÜL katıldı.Ferit İŞKAR  Veli BARANOK ile sözleşme imzaladı.İŞKAR  Grup ceosu Ferit İŞKAR  biz yerli üretim epilasyon cihazı yapıyoruz Odada  sınavlar oluyor.Mesleki Yeterlik sınavları da oluyor  ve burada meslek öğrenmek için gelen insanlar  oluyor Onlar bizim cihazlarımızda eğitim alsınlar ve  iyi cihazlarla işi öğrensin diye Odaya destek oluyoruz. Bizim cihazlarınız yerli üretim epilasyon cihazlarımızı  Türk Mühendislerimiz  üretiyor .Şu anda Türkiye'nin en iyi cihazlarından bir tanesi Dünya standartlarında bir cihaz Konya'yı seviyoruz. Konya'ya mesleğe destek olmak Veli Başkanla beraber hareket etmek bizim için  Onur gurur verici diye konuştu.

 

İŞKAR yönetim kurulu siyosu Ferit İŞKAR Konya Berberler ve Kuaförler odası  Başkanı  Baranok  epilasyon cihazı destekleyerek sürekli yanımızda olduğunu bir kez daha bize göstermiş oldu isteklerden dolayı kendisine ve işkar grubuna vermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine ve işkar grup yönetim kuruluna teşekkür ederim mesleki yeterlilik belgesini üyelerimize vermek için eğitim salonumuzda kullanmak amaçlı teslim alıp sözleşmemizi yaptık .

 

Ferit yaptığı konuşmasında yerli üretim epilasyon cihazı yapıyoruz odada sınavları oluyor ve burada meslek öğrenmek için gelen insanlar oluyor Onlar bizim cihazlarımızda eğitim alsın iyi cihazlarla işi öğrensin diye destek alıyoruz biz bizim cihazlarınız yerli üretim epilasyon cihazı kendimizi Türk Mühendisler üretiyor dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (