( (

İrlanda Turizm Başkanı İtalya Tatili Yüzünden İstifa Etti

Dünya 16.08.2020 - 10:49, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İrlanda Turizm Başkanı İtalya Tatili Yüzünden İstifa Etti

İrlanda'nın Turizm Başkanı Michael Cawley’ın, hükümetin tararına rağmen yeşil listede olan İtalya’da tatil yaptığı ortaya çıkınca istifa etti.
 İrlanda'nın Turizm Teşvik Organı- Failte Ireland'ın Başkanı Michael Cawley, hükümetin yurtdışına seyahat etmeyi engellediği ve tavsiye ettiği sırada İtalya'da tatil yapıyor olduğu ortaya çıktıktan sonra istifa etti.   Yurtdışında olduğu yönündeki haberlerin ardından, Failte İrlanda başkanı Michael Cawley, " hükümetin yeşil listesinde yer alan İtalya'da önceden ayarlanmış bir aile tatili" olduğunu doğruladı .   Aynı zamanda Ryanair Finans Müdürü, CEO yardımcısı olarak görev yapan Michael Cawley, "Bu konunun, İrlanda turizm endüstrisinin yeniden inşasında Failte Ireland'ın önemli çalışmasının dikkatini dağıtmasına izin vermek gibi bir niyetim olmadı. Bu nedenle görevimden, altı yıl sonra istifa etmeye karar verdim," dedi   İrlanda'ya denizaşırı ülkelerden gelen kişilerin, otoriteleri nerede kendilerini izole edeceklerini bildirmeleri için bir gereklilik olarak Dublin Havalimanı'ndaki Terminal 2'de koruyucu yüz maskesi takılması şartı yürürlüğe girdi. Turizm Bakanı Catherine Martin yaptığı açıklamada, Cumartesi sabahı tatili öğrendikten sonra kendisine yaptığı telefon görüşmesi sırasında Cawley'in istifasını kabul ettiğini söyledi.   Bakan Martin "Salgının başlangıcından bu yana turizm ve konukseverlik önemli kayıplara uğradı ve şu anda özellikle Laois, Kildare ve Offaly'nin üç orta bölgedeki ilçelerindeki endüstri etkilendi. Endüstri ile dayanışmanın bir işareti olarak ve ülkenin okullarını güvenli bir şekilde yeniden açmasına yardımcı olmak için hükümet ve özellikle departmanım insanları bu yıl İrlanda'da tatil yapmaya teşvik etti."   Bakan, İtalya yeşil listede yer alırken, oradan dönenlerin karantinaya alınması gerekmediğini, İrlanda vatandaşlarının hala gerekli olmayan tüm seyahatlerden kaçınmaları gerektiğini söyledi.  
İrlanda'nın Turizm Başkanı Michael Cawley’ın, hükümetin tararına rağmen yeşil listede olan İtalya’da tatil yaptığı ortaya çıkınca istifa etti.
 İrlanda'nın Turizm Teşvik Organı- Failte Ireland'ın Başkanı Michael Cawley, hükümetin yurtdışına seyahat etmeyi engellediği ve tavsiye ettiği sırada İtalya'da tatil yapıyor olduğu ortaya çıktıktan sonra istifa etti.

 

Yurtdışında olduğu yönündeki haberlerin ardından, Failte İrlanda başkanı Michael Cawley, " hükümetin yeşil listesinde yer alan İtalya'da önceden ayarlanmış bir aile tatili" olduğunu doğruladı .

 

Aynı zamanda Ryanair Finans Müdürü, CEO yardımcısı olarak görev yapan Michael Cawley, "Bu konunun, İrlanda turizm endüstrisinin yeniden inşasında Failte Ireland'ın önemli çalışmasının dikkatini dağıtmasına izin vermek gibi bir niyetim olmadı. Bu nedenle görevimden, altı yıl sonra istifa etmeye karar verdim," dedi

 

İrlanda'ya denizaşırı ülkelerden gelen kişilerin, otoriteleri nerede kendilerini izole edeceklerini bildirmeleri için bir gereklilik olarak Dublin Havalimanı'ndaki Terminal 2'de koruyucu yüz maskesi takılması şartı yürürlüğe girdi.

turizm-baskani-michael-cawley-001.jpg
Turizm Bakanı Catherine Martin yaptığı açıklamada, Cumartesi sabahı tatili öğrendikten sonra kendisine yaptığı telefon görüşmesi sırasında Cawley'in istifasını kabul ettiğini söyledi.

 

Bakan Martin "Salgının başlangıcından bu yana turizm ve konukseverlik önemli kayıplara uğradı ve şu anda özellikle Laois, Kildare ve Offaly'nin üç orta bölgedeki ilçelerindeki endüstri etkilendi. Endüstri ile dayanışmanın bir işareti olarak ve ülkenin okullarını güvenli bir şekilde yeniden açmasına yardımcı olmak için hükümet ve özellikle departmanım insanları bu yıl İrlanda'da tatil yapmaya teşvik etti."

 

Bakan, İtalya yeşil listede yer alırken, oradan dönenlerin karantinaya alınması gerekmediğini, İrlanda vatandaşlarının hala gerekli olmayan tüm seyahatlerden kaçınmaları gerektiğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (