( (

İngiltere Koronavirüs'ü 'Yakın ve Ciddi Tehdit' İlan Etti

Dünya (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 11.02.2020 - 20:16, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İngiltere Koronavirüs'ü 'Yakın ve Ciddi Tehdit' İlan Etti

İngiltere, Çin'de ortaya çıkan yeni tip Koronavirüsü halk sağlığı için 'ciddi bir tehdit' ilan etti ve salgınla mücadele etmek üzere alınan yeni önlemleri açıkladı.
İngiltere Sağlık Bakanlığı pazartesi günü, koronavirüs görülen insanların artık zorla karantinaya alınabileceğini ve serbest bırakılmayacağını bildirdi.   Euronews'in haberine göre; Çin'in Vuhan kentini ve bağlı bulunduğu Hubey eyaletini Koronavirüsün ilk kez ortaya çıktığı 'enfeksiyon bölgesi' olarak belirledi.   Yapılan açıklamada, "Yeni Koronavirüse rastlanması ya da virüsün bulaşması halk sağlığı için ciddi ve yakın bir tehdit oluşturuyor. Bu düzenlemelerde belirtilen önlemler virüsün daha fazla bulaşmasını geciktirmek ya da önlemek için etkili araçlar olarak kabul ediliyor"ifadeleri kullanıldı.   Düzenlemeler Singapur'a iş seyahatine giden İngiltere vatandaşı bir kişide koronavirüs tespit edilmesinin ardından geldi.   Bu kişiyle Fransa'daki bir kayak merkezinde aynı dağ evinde kalan, 9 yaşındaki bir çocuğun da aralarında bulunduğu 5 İngiliz vatandaşına da virüsün bulaştığı belirlenmişti.
İngiltere, Çin'de ortaya çıkan yeni tip Koronavirüsü halk sağlığı için 'ciddi bir tehdit' ilan etti ve salgınla mücadele etmek üzere alınan yeni önlemleri açıkladı.

İngiltere Sağlık Bakanlığı pazartesi günü, koronavirüs görülen insanların artık zorla karantinaya alınabileceğini ve serbest bırakılmayacağını bildirdi.

 

Euronews'in haberine göre; Çin'in Vuhan kentini ve bağlı bulunduğu Hubey eyaletini Koronavirüsün ilk kez ortaya çıktığı 'enfeksiyon bölgesi' olarak belirledi.

 

Yapılan açıklamada, "Yeni Koronavirüse rastlanması ya da virüsün bulaşması halk sağlığı için ciddi ve yakın bir tehdit oluşturuyor. Bu düzenlemelerde belirtilen önlemler virüsün daha fazla bulaşmasını geciktirmek ya da önlemek için etkili araçlar olarak kabul ediliyor"ifadeleri kullanıldı.

 

Düzenlemeler Singapur'a iş seyahatine giden İngiltere vatandaşı bir kişide koronavirüs tespit edilmesinin ardından geldi.

 

Bu kişiyle Fransa'daki bir kayak merkezinde aynı dağ evinde kalan, 9 yaşındaki bir çocuğun da aralarında bulunduğu 5 İngiliz vatandaşına da virüsün bulaştığı belirlenmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (