( (

İl Başkanı Hasan Ekici’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Gündem 28.10.2020 - 15:35, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İl Başkanı Hasan Ekici’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nın 97. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında "Cumhuriyetimizin 100. yılına doğru adım atarken, demokrasi, kalkınma ve özgürlük yolunda somut adımlar atılmasını temenni ediyoruz." dedi.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici´nin "Birlik ve beraberliğimizin büyük bir coşkuyla tezahür ettiği bugünde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıldönümünü şerefle kutluyoruz." dediği açıklaması şöyle: "Türkiye, Atatürk ve silah arkadaşlarının üstün gayretleriyle Mili Mücadelesini Cumhuriyetle taçlandırarak büyük devlet olmayı sürdürmekle kalmamış, toplumsal ve ekonomik gelişmeler alanında büyük başarılara imza atan, hızla gelişen ve kalkınan bir ülke olmuştur. Son yıllarda temel hak ve özgürlükler başta olmak üzere, eğitim ve ekonomide yaşanan sıkıntıların son bulacağı, Cumhuriyetimizin 100. yılında tüm problemlerin çözülerek İnsan hak ve özgürlükleri ve ekonomi alanında çok daha güçlü bir Türkiye´nin, eşit, özgür, refah içinde, geleceğe umutla bakan vatandaşları olarak yaşayacağımızı ümit ediyorum. Türkiye´nin ilerlemesinden Konya’nın da payını alacağı günlerin geleceğini de ifade etmek isterim. Doğal güzellikleriyle, tarihi önemiyle, jeopolitik konumuyla Türkiye´nin en gözde şehirleri arasında yer alan Konya’da sorunlardan söz etmek yerine, Uluslararası Kongre ve Fuarlara ev sahipliği yaparak gerçekleşen büyük etkinliklerden, şehrimizi ziyaret eden yerli ve yabancı çok sayıda turistten bahsediyor olacağımızı ümit ediyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılına doğru bir adım daha atarken, demokrasi, kalkınma, özgürlük yolunda da adımlar atılacağı, O’cu, Bu’cu diyerek kutuplaştırmalardan uzak,  birlik ve beraberliğimizin büyük bir coşkuyla tezahür etmesi temennisi ile bugün Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıldönümünü şerefle kutluyoruz. Bu vesile ile de Konyalı hemşehrilerimin ve yüce milletimizin Cumhuriyet Bayramı´nı en içten dileklerimle kutluyor, şehit ve gazilerimizi, İstiklal kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum."
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nın 97. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında "Cumhuriyetimizin 100. yılına doğru adım atarken, demokrasi, kalkınma ve özgürlük yolunda somut adımlar atılmasını temenni ediyoruz." dedi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici´nin "Birlik ve beraberliğimizin büyük bir coşkuyla tezahür ettiği bugünde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıldönümünü şerefle kutluyoruz." dediği açıklaması şöyle:

"Türkiye, Atatürk ve silah arkadaşlarının üstün gayretleriyle Mili Mücadelesini Cumhuriyetle taçlandırarak büyük devlet olmayı sürdürmekle kalmamış, toplumsal ve ekonomik gelişmeler alanında büyük başarılara imza atan, hızla gelişen ve kalkınan bir ülke olmuştur.

Son yıllarda temel hak ve özgürlükler başta olmak üzere, eğitim ve ekonomide yaşanan sıkıntıların son bulacağı, Cumhuriyetimizin 100. yılında tüm problemlerin çözülerek İnsan hak ve özgürlükleri ve ekonomi alanında çok daha güçlü bir Türkiye´nin, eşit, özgür, refah içinde, geleceğe umutla bakan vatandaşları olarak yaşayacağımızı ümit ediyorum.

Türkiye´nin ilerlemesinden Konya’nın da payını alacağı günlerin geleceğini de ifade etmek isterim. Doğal güzellikleriyle, tarihi önemiyle, jeopolitik konumuyla Türkiye´nin en gözde şehirleri arasında yer alan Konya’da sorunlardan söz etmek yerine, Uluslararası Kongre ve Fuarlara ev sahipliği yaparak gerçekleşen büyük etkinliklerden, şehrimizi ziyaret eden yerli ve yabancı çok sayıda turistten bahsediyor olacağımızı ümit ediyorum.

Cumhuriyetimizin 100. yılına doğru bir adım daha atarken, demokrasi, kalkınma, özgürlük yolunda da adımlar atılacağı, O’cu, Bu’cu diyerek kutuplaştırmalardan uzak,  birlik ve beraberliğimizin büyük bir coşkuyla tezahür etmesi temennisi ile bugün Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıldönümünü şerefle kutluyoruz.

Bu vesile ile de Konyalı hemşehrilerimin ve yüce milletimizin Cumhuriyet Bayramı´nı en içten dileklerimle kutluyor, şehit ve gazilerimizi, İstiklal kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (