( (

İl Başkanı Ekici: “ADALET HERKESE LAZIM”

Gündem 27.07.2020 - 14:57, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İl Başkanı Ekici: “ADALET HERKESE LAZIM”

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici Sosyal Medya Düzenlemesi’ni değerlendirdi
KORKU İMPARATORLUĞUNUN SACAYAĞI Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici Ak Parti’nin bu hafta Meclis Genel Kurulu’nun gündemine gelecek olan sosyal medya düzenlemesinin oluşturulmak istenen ve kısmen başarılı da olan korku imparatorluğunun sacayağı olduğunu belirterek “Bugüne kadar sosyal medya üzerinden itibarsızlaştırma ve hakaret olgusunu meşru görenlerin rüzgarın ters esmesi ile apar topar bu düzenlemeyi meclise getirmeleri manidardır” dedi. MIZRAK ÇUVALA SIĞMIYOR Sosyal medya düzenlemesinin yasalaşması halinde içeriklerin sadece erişime engellenmeyeceğini, artık yayından da çıkartılacağını belirten Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, birilerinin geçmişini aklamaya çalışacağı ve ciddi bir temizlik operasyonuyla karşı karşıya kalacağımıza dikkat çekerek şunları söyledi: “Artık mızrak çuvala sığmıyor. Ülke genelinde basının bir kısmını kontrolü altına alarak, bir kısmını da baskı ile sindirenlerin yeni hedefi sosyal mecralar olmuştur. Ne yazık ki insanlar doğruları dile getirirken iki sefer düşünmeye başlamış ve genelde gelecek kaygısı özgür ifadenin önüne geçmiştir.” ADALET HERKESE LAZIM Geçtiğimiz günlerde Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na sosyal medya hesabından ağır hakaret eden şahsın "Hesap bana ait değil" savunmasıyla, başka hiçbir araştırma yapmaksızın yargılanmadığını hatırlatan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, “Bir düzenleme yapılması gerekiyorsa burada düşünce ve ifade özgürlüğünün önemli bir alanı olan sosyal medyada bu hakların daraltılmaması ve medya kontrolünün bu alana sirayet etmemesi gerekir” dedi.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici Sosyal Medya Düzenlemesi’ni değerlendirdi

KORKU İMPARATORLUĞUNUN SACAYAĞI

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici Ak Parti’nin bu hafta Meclis Genel Kurulu’nun gündemine gelecek olan sosyal medya düzenlemesinin oluşturulmak istenen ve kısmen başarılı da olan korku imparatorluğunun sacayağı olduğunu belirterek “Bugüne kadar sosyal medya üzerinden itibarsızlaştırma ve hakaret olgusunu meşru görenlerin rüzgarın ters esmesi ile apar topar bu düzenlemeyi meclise getirmeleri manidardır” dedi.

MIZRAK ÇUVALA SIĞMIYOR

Sosyal medya düzenlemesinin yasalaşması halinde içeriklerin sadece erişime engellenmeyeceğini, artık yayından da çıkartılacağını belirten Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, birilerinin geçmişini aklamaya çalışacağı ve ciddi bir temizlik operasyonuyla karşı karşıya kalacağımıza dikkat çekerek şunları söyledi: “Artık mızrak çuvala sığmıyor. Ülke genelinde basının bir kısmını kontrolü altına alarak, bir kısmını da baskı ile sindirenlerin yeni hedefi sosyal mecralar olmuştur. Ne yazık ki insanlar doğruları dile getirirken iki sefer düşünmeye başlamış ve genelde gelecek kaygısı özgür ifadenin önüne geçmiştir.”

ADALET HERKESE LAZIM

Geçtiğimiz günlerde Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na sosyal medya hesabından ağır hakaret eden şahsın "Hesap bana ait değil" savunmasıyla, başka hiçbir araştırma yapmaksızın yargılanmadığını hatırlatan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, “Bir düzenleme yapılması gerekiyorsa burada düşünce ve ifade özgürlüğünün önemli bir alanı olan sosyal medyada bu hakların daraltılmaması ve medya kontrolünün bu alana sirayet etmemesi gerekir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (