( (

Hüseyin Keçeci Güven Tazeledi

İş Dünyası 18.05.2022 - 20:50, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Hüseyin Keçeci Güven Tazeledi

HAK-İŞ ve Hizmet İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanlığı 1. Olağan Genel Kurulu’nda 2 adayın yarıştığı seçimde Mustafa Taşpınar 30 oy alırken, mevcut başkan Hüseyin Keçeci 82 oy alarak güven tazeledi.
2 adayın yarıştığı HAK-İŞ ve Hizmet İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanlığı 1. Olağan Genel Kurulu’nda Mustafa Taşpınar 30 oy alırken, mevcut başkan Hüseyin Keçeci 82 oy alarak güven tazeledi. Şube Başkan Yardımcıları ise Mehmet Doğdu, İdris Koç, Kazım Turhan ve Hüseyin Ünal oldu.   HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ Sendikası 2 Nolu Şube Başkanlığı 1. Olağan Genel Kurulu Bera Otel’de düzenlendi. Kurula HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Konya 1 No’lu Şube Başkanı Abdullah Bacaklı, Konya 2 No’lu Şube Başkanı Hüseyin Keçeci, Konya Şube eski Başkanı Vacit Sır, HAK-İŞ’e bağlı sendikaların Konya şube ve il başkanları, sivil toplum kuruluşlarının Konya temsilcileri, delegeler katıldı.   Programda konuşan Arslan, “Konya’da, geçmişte 20-25 yıl çalışıp asgari ücretten emekli olan arkadaşlar gördüm. Biz, bu tür durumlara karşı bir meydan okumayla yola çıktık. Konya’da işçinin emeğini istismar edenlere karşı soylu bir mücadele verdik, 2 yıl hazırlandığımız grevimizi başarıyla tamamladık. Sendikal mücadelemizde tüm eylem ve grevlerimizi başarıyla tamamladık. Türkiye gibi her 10 yılda bir darbelerin yapıldığı ve insanların üzerinden silindir gibi geçildiği bir ülkede 45. yılına yaklaşan sendikamızın mücadelesini öğreneceğiz, geleceğimizi de buna göre birlikte inşa edeceğiz. HAK-İŞ, her şeyden önce ülkemizin geleceği ve demokrasimiz için tarihi bir yürüyüşün içinden gelmiştir. Demokrasi yoksa sendika yoktur. 12 Eylül’de biz bunu yaşadık. HAK-İŞ’in Konya’daki mücadelesini tanıyın. Bu sendika yoksa siz de yoksunuz. Sendikamıza ve HAK-İŞ’e sahip çıkın” dedi.   ‘Sizlerin hakkı ödenmez’ Genel kurulun hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan Kılca ise, “İşçi kardeşlerimiz kutsal bir görevi ifa ediyor. Öldükten sonra bile amel defterimin kapattırmayacak işler sizler tarafından yapılıyor. Sizlerin hakkı ödenmez. Sizler için ne kadar iyileştirme yapılsa azdır” diye konuştu.   2 adayın yer aldığı Konya 2 No’lu Şube Başkanlığı Genel Kurulu’nda Mustafa Taşpınar 30 oy alırken, mevcut başkan Hüseyin Keçeci 82 oy alarak güven tazeledi. Şube Başkan Yardımcıları ise Mehmet Doğdu, İdris Koç, Kazım Turhan ve Hüseyin Ünal oldu.
HAK-İŞ ve Hizmet İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanlığı 1. Olağan Genel Kurulu’nda 2 adayın yarıştığı seçimde Mustafa Taşpınar 30 oy alırken, mevcut başkan Hüseyin Keçeci 82 oy alarak güven tazeledi.

2 adayın yarıştığı HAK-İŞ ve Hizmet İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanlığı 1. Olağan Genel Kurulu’nda Mustafa Taşpınar 30 oy alırken, mevcut başkan Hüseyin Keçeci 82 oy alarak güven tazeledi. Şube Başkan Yardımcıları ise Mehmet Doğdu, İdris Koç, Kazım Turhan ve Hüseyin Ünal oldu.

 

HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ Sendikası 2 Nolu Şube Başkanlığı 1. Olağan Genel Kurulu Bera Otel’de düzenlendi. Kurula HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Konya 1 No’lu Şube Başkanı Abdullah Bacaklı, Konya 2 No’lu Şube Başkanı Hüseyin Keçeci, Konya Şube eski Başkanı Vacit Sır, HAK-İŞ’e bağlı sendikaların Konya şube ve il başkanları, sivil toplum kuruluşlarının Konya temsilcileri, delegeler katıldı.

 

Programda konuşan Arslan, “Konya’da, geçmişte 20-25 yıl çalışıp asgari ücretten emekli olan arkadaşlar gördüm. Biz, bu tür durumlara karşı bir meydan okumayla yola çıktık. Konya’da işçinin emeğini istismar edenlere karşı soylu bir mücadele verdik, 2 yıl hazırlandığımız grevimizi başarıyla tamamladık. Sendikal mücadelemizde tüm eylem ve grevlerimizi başarıyla tamamladık. Türkiye gibi her 10 yılda bir darbelerin yapıldığı ve insanların üzerinden silindir gibi geçildiği bir ülkede 45. yılına yaklaşan sendikamızın mücadelesini öğreneceğiz, geleceğimizi de buna göre birlikte inşa edeceğiz. HAK-İŞ, her şeyden önce ülkemizin geleceği ve demokrasimiz için tarihi bir yürüyüşün içinden gelmiştir. Demokrasi yoksa sendika yoktur. 12 Eylül’de biz bunu yaşadık. HAK-İŞ’in Konya’daki mücadelesini tanıyın. Bu sendika yoksa siz de yoksunuz. Sendikamıza ve HAK-İŞ’e sahip çıkın” dedi.

 

‘Sizlerin hakkı ödenmez’

Genel kurulun hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan Kılca ise, “İşçi kardeşlerimiz kutsal bir görevi ifa ediyor. Öldükten sonra bile amel defterimin kapattırmayacak işler sizler tarafından yapılıyor. Sizlerin hakkı ödenmez. Sizler için ne kadar iyileştirme yapılsa azdır” diye konuştu.

 

2 adayın yer aldığı Konya 2 No’lu Şube Başkanlığı Genel Kurulu’nda Mustafa Taşpınar 30 oy alırken, mevcut başkan Hüseyin Keçeci 82 oy alarak güven tazeledi. Şube Başkan Yardımcıları ise Mehmet Doğdu, İdris Koç, Kazım Turhan ve Hüseyin Ünal oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (