( (

Hasan Erdem TÜRSAB Genel Başkan Adaylığını Açıkladı

Turizm 13.10.2019 - 09:16, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Hasan Erdem TÜRSAB Genel Başkan Adaylığını Açıkladı

‘Birlikte Güçlü Türsab’ sloganı ile Türsab Başkan Adayı olan Hasan Erdem, TÜRSAB üyelerine hizmet etmekten çok kişilere ve kişisel çıkarlara hizmet eder bir kurum haline geldi Kaynak: Hasan Erdem: Türsab'ta felaket var, dolu hafif kaldı
TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi ve ‘Birlikte Güçlü Türsab’ sloganı ile Türsab Başkan Adayı olan Hasan Erdem, en güçlü seçim bölgesi olan Bursa’da Deluxe Convention Center’da 250’ye yakın acente ile yaptığı buluşmada “Türsab’ın nasıl yönetilmemesi gerektiğini mevcut yönetimde gördük” dedi. İstanbul toplantısında “Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk” şeklinde konuştuğunu belirten Hasan Erdem, “Dolu bile hafif kaldı. Türsab yönetimi son gelişen olaylarla felaket halini almaya başladı” şeklinde konuştu.   Halen herkesle kavgalı Türsab yönetimi bulunduğunu belirten Hasan Erdem, “TÜRSAB üyelerine hizmet etmekten çok kişilere ve kişisel çıkarlara hizmet eder bir kurum haline geldi. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile kavgalı bir Türsab’ın acentelere hiçbir faydası olmaz” dedi. KÖTÜ YÖNETIM HAYALLERIMIZI BITIRDI Yaklaşık 35 yıl önce Selam Tur’u kurarak acenteciliğe başladığını belirten Erdem, 1999-2007 yılları arasında TÜRSAB Güney Marmara Bölge Başkanlığı yaptığında da, 1992’den beri tüm TÜRSAB genel kurullarına katılırken de çizgisini hiç değiştirmediğini ve önce acente menfaatini savunduğunu belirtti. Türsab’ta 18 yıllık geçmiş yönetimi el birliğiyle ve ortak akılla değiştirerek yönetimi devraldıklarını belirten Erdem, “Ancak TÜRSAB yönetimi üyelerine hizmet etmeyi bir yana bıraktı ve hayallerimizi bitirdi. HEDEFIMIZE DOĞRU YÜRÜYORUZ Kültür ve Turizm Bakanlığı ve tüm paydaşlarla uyum içinde çalışan; 2023 Stratejisi ile entegre; büyüyen, şeffaf, organize ve inovatif bir TÜRSAB yönetimine her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu belirten Hasan Erdem, “Birlikte Güçlü Türsab hedefimize doğru yürüyoruz” dedi. BIRÇOK ÖNEMLI PROJE “Önce Acente” diyen Hasan Erdem, acentelere belge devir hakkı, yeni acenta kurulumuna 5 yıl tahdit, kaçak turizm faaliyetlerini sonlandırma, uluslararası turizm fuarlarında etkin acenta destekleri, seyahat acentalarına özel plaka uygulaması, öncü btk’lar, acentalara güçlü e-ticaret, marketing ve teknolojik altyapı destekleri gibi acenteleri bir adım yukarıya taşıyacak birçok önemli projeleri hayata geçirecektlerini söyledi KAPALI KAPILAR ARDINDA YASA OLMAZ Turizm yasa tasarısının kapalı kapılar ardında değil; açık, şeffaf ve tüm paydaşlarla uyum içerisinde çıkarılması gerektiğini belirten Hasan Erdem, yasayı ne pahasına olursa olsun çıkaracaklarını belirterek “Türkiye turizmini özlenen potansiyeline kavuşturacaklarını” söyledi.  
‘Birlikte Güçlü Türsab’ sloganı ile Türsab Başkan Adayı olan Hasan Erdem, TÜRSAB üyelerine hizmet etmekten çok kişilere ve kişisel çıkarlara hizmet eder bir kurum haline geldi Kaynak: Hasan Erdem: Türsab'ta felaket var, dolu hafif kaldı

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi ve ‘Birlikte Güçlü Türsab’ sloganı ile Türsab Başkan Adayı olan Hasan Erdem, en güçlü seçim bölgesi olan Bursa’da Deluxe Convention Center’da 250’ye yakın acente ile yaptığı buluşmada “Türsab’ın nasıl yönetilmemesi gerektiğini mevcut yönetimde gördük” dedi.


İstanbul toplantısında “Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk” şeklinde konuştuğunu belirten Hasan Erdem, “Dolu bile hafif kaldı. Türsab yönetimi son gelişen olaylarla felaket halini almaya başladı” şeklinde konuştu.

hasan-erdem-bursa.JPG
 

Halen herkesle kavgalı Türsab yönetimi bulunduğunu belirten Hasan Erdem, “TÜRSAB üyelerine hizmet etmekten çok kişilere ve kişisel çıkarlara hizmet eder bir kurum haline geldi. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile kavgalı bir Türsab’ın acentelere hiçbir faydası olmaz” dedi.

hasan-erdem-bursa-001.JPG

hasan-bursa.jpgKÖTÜ YÖNETIM HAYALLERIMIZI BITIRDI

Yaklaşık 35 yıl önce Selam Tur’u kurarak acenteciliğe başladığını belirten Erdem, 1999-2007 yılları arasında TÜRSAB Güney Marmara Bölge Başkanlığı yaptığında da, 1992’den beri tüm TÜRSAB genel kurullarına katılırken de çizgisini hiç değiştirmediğini ve önce acente menfaatini savunduğunu belirtti.

Türsab’ta 18 yıllık geçmiş yönetimi el birliğiyle ve ortak akılla değiştirerek yönetimi devraldıklarını belirten Erdem, “Ancak TÜRSAB yönetimi üyelerine hizmet etmeyi bir yana bıraktı ve hayallerimizi bitirdi.

hasan-bursa-002.jpgHEDEFIMIZE DOĞRU YÜRÜYORUZ

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve tüm paydaşlarla uyum içinde çalışan; 2023 Stratejisi ile entegre; büyüyen, şeffaf, organize ve inovatif bir TÜRSAB yönetimine her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu belirten Hasan Erdem, “Birlikte Güçlü Türsab hedefimize doğru yürüyoruz” dedi.

hasan-erdem-bursa-002.JPG

BIRÇOK ÖNEMLI PROJE

“Önce Acente” diyen Hasan Erdem, acentelere belge devir hakkı, yeni acenta kurulumuna 5 yıl tahdit, kaçak turizm faaliyetlerini sonlandırma, uluslararası turizm fuarlarında etkin acenta destekleri, seyahat acentalarına özel plaka uygulaması, öncü btk’lar, acentalara güçlü e-ticaret, marketing ve teknolojik altyapı destekleri gibi acenteleri bir adım yukarıya taşıyacak birçok önemli projeleri hayata geçirecektlerini söyledi



hasan-erdem-026.jpg

KAPALI KAPILAR ARDINDA YASA OLMAZ

Turizm yasa tasarısının kapalı kapılar ardında değil; açık, şeffaf ve tüm paydaşlarla uyum içerisinde çıkarılması gerektiğini belirten Hasan Erdem, yasayı ne pahasına olursa olsun çıkaracaklarını belirterek “Türkiye turizmini özlenen potansiyeline kavuşturacaklarını” söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (